SESSIONBASE Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft., Budapest

frissítve 2020.01.09.

Leírás

softverfejlesztés, tanacsadás, adatrögzités, suport, hardware fejlesztés.


Cégleírás
Minden Társaság kollektívája előbb utóbb szembekerül a "korszerűsíteni kellene az információs rendszerünket" problematikával. A tapasztaltabb vezető gyomra ilyenkor összerándul és eszébe jut az a sok munkával, kínlódással eltöltött éjszaka, amit a legutóbbi hasonló kijelentés okozott. Több döntéshozónak ilyenkor az is eszébe jut, hogy "ez a múltkor is többszörösébe került nekünk, mint amit gondoltunk" és talán olyanok is vannak, akikben ez az élmény sok fölöslegesen eltöltött időt és elköltött pénzt juttat az eszébe. A Sessionbase Kft. vezetőiként meg tudjuk érteni ezen aggodalmakat.
Ugyanakkor azt is tudjuk - és úgy gondoljuk ezzel a vezetők többsége is egyetért -, hogy az elképesztő tempóban fejlődő és változó gazdasági környezethez való alkalmazkodás komoly gátjává válik a megfelelő, korszerű információs rendszer hiánya., Azt gondoljuk, minden cégnek a stratégiájához, vállalati kultúrájához és pénztárcájához kell megkeresni azt a hosszú távon is megbízható és együttműködni képes partnert, akivel közösen képes a folyamatos kihívásnak megfelelni. Hazudik az, aki azt állítja, hogy egy ilyen jellegű fejlesztés során nem lesznek nehézségek, "ebbe belebukunk" pillanatok. Nagyon fontos, hogy a partner akkor is a cég mellett álljon és hittel, kölcsönös bizalommal túljussanak a nehézségeken. A Sessionbase Kft.
ilyen partner. Ezt bizonyítja, hogy a több mint 10 éves működésünk alatt minden projektet sikerre vittünk és felül tudtunk kerekedni a minden projekt során felmerülő konfliktushelyzeteken, a megrendelőinkkel közös erővel megoldást találtunk minden felmerülő problémára. Ennek köszönhetően ma már több százan használják naponta megelégedéssel rendszereinket, termékeinket. Figyelmükbe ajánljuk az "Esettanulmányok" oldalainkat, amelyeken tapasztalt felhasználók véleményét ismerhetik meg.
Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Alaplap, Hardware, Rendszerintegráció, Processzor, Outsourcing, Rendszertechnika, Bussiness, Számítógépes hálózat, Számítástechnikai rendszerintegráció, Szoftverfejlesztés, Számítógép, Software, Adatátvitel, Hardverfejlesztés, Adatbázis, Tanácsadás, Hardver karbantartása
Termékek
Szoftver
SESSIONBASE Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: SESSIONBASE Szoftverfejlesztő és Tanácsadó Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Csengery U. 31.
  1067  Budapest
 2. Király U. 80.
  1068  Budapest
  (1) 808 8230
 3. Király u. 80
  1068  Budapest
  (1) 279 0236
 4. Király u. 80
  1068  Budapest
  (26) 303 372
 5. Szófia Utca 7.
  1068  Budapest
  (70) 236 4290
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete