Satura Kereskedelmi És Szolgáltató Bt., Budapest

5 Vélemény
frissítve 2019.02.05.

Leírás

Hidegtálak és egyéb hidegkonyhai készítmények széles választéka!


Cégleírás
SATURA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. vendéglátó cég 1990-ben családi vállalkozásként alakult. Célunk a magas színvonalon nyújtott teljes körű vendéglátás. Fő profilunk: ÜZEMI VENDÉGLÁTÁS Jelenleg Budapest több pontján találhatók vendéglátó egységeink: BKÁE - Államigazgatási Karon főzőkonyha, étterem, egész nap üzemelő büfé. (Budapest, XI.
ker. Ménesi ut 5). FORMA 1 - Grill Kerthelység (Mogyoród - időleges) Saját szállítóeszközeinkkel a főzőkonyháinkról vállalatokhoz KISZÁLLÍTÁST vállalunk. Termékeink és ételeink a kiépített és bevizsgált HACCP rendszer előírásainak megfelelően készülnek és kifogástalan állapotban kerülnek vendégeinkhez.
Az ételek kiszállítása ÁNTSZ engedéllyel ellátott saját gépkocsiban történik, a HACCP rendszer előírásainak betartása mellet. Profiljaink: hidegkonyhai termékek készítése; fogadások szervezése; érettségi találkozók, baráti összejövetelek; vidéki iskolai kirándulások, kedvezményes szállás; komplett főző és tálaló konyhák éttermek üzemeltetése saját eszközökkel; tálaló konyháknak ala cart ételek kíszállítása; esküvők, keresztelők szervezése szállás lehetőséggel. Ha felkeltettük érdeklődését, esetleg ajánlatot szeretne kérni tőlünk, vagy bármilyen kérdése van, akkor üzenjen nekünk ITT!
Kulcsszavak:
Casino, Kaszinó, Repi, Sodex, Finomság, Étterem, Étel, Szerviz, Rendezvényszervezés, Rendezvény, Büfé, Szervíz, Vendéglátó, Kereskedelmi, Konyha, Gyerek, Étkeztetés, Szervezés, Party, Üzemeltetés, Rendszer, Menü, Esküvo, Étkezés, Ellátás, Service, Esküvői, Tojás, Francia, Kerti, Hidegtál, Üzleti, Megye, Állófogadás, Bankett, Magyaros, Készítése, Parti, Tálaló, Kifőzde, Munkahelyi, Esküvők, Svéd, Szilveszter, Helyszín, Svédasztal, Tál, Házhoz, Esküvőre, Szervezése, Gyermektábor, Legjobb, Gyerektábor, Ünnep, Főzőkonyha, Party szerviz, Készités, Mozgó, Xiv, Xvii, Kerti parti, Parti szervíz, Svédasztalos, Töltött, Ünnepi, Kaviár, Xii, Összejövetel, Szilveszteri, Ballagásra, Pass, Cart, Tábori, Bankettre, Éretségi, Ballagáshoz, Banketthez, Diszkók, Eskövü, Fogadásra, Hidegtálas, Kaviáros, Majonézes, Menyegzo, Minősítések, Satura, Talalokonyha, Osszeroffenes
Satura Kereskedelmi És Szolgáltató Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hidegtál

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tavaly egy ballagáson ettől a cégtől rendeltük a hidegtálakat.Fantasztikus volt a kész ételek látványa!A saláták frissen készülnek,látszik rajtuk,hogy nem álltak napokig a hűtőben.
Házhoz is szállították,ez benne volt az árban.
## hidegtál vendéglátás étel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szücs Sándor Győző
büfé

, több mint 2 évvel ezelőtt

Alkalmam volt megkostolni a kínálatot, ami a szememnek tetszatt annak az íze is jó volt, a kiszolgálás is rendben volt, a tisztaságra is odafigyelnek, a választéból én az egészséges táplálkozásnak megfelelőeket részesítettem előnybe.
## étkezés# menü# büfé
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Rendezvényszervezés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ez az a hely, ahol szinte bármit lehet kérni, teljesítik a vendég kívánságát. Finom ételek, italok, magas színvonalú kiszolgálás.
## hidegtálak# rendezvények# magas színvonal
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

hidegtál

, több mint 2 évvel ezelőtt

Minden rendezvényre, ahol ételeket, pontosabban hidegtálakat szolgálnak fel, őket ajánlom a legszívesebben, az ételek nagyin finomak, és megbízhatóak a megrendelésben.
## rendezvény étel hidegtál
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Levi
Lagzi finom ételekkel!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tavaly esküvőnkre innen rendeltünk ételt párommal. Az újságban böngészve bukkantunk rá. Elmentünk hozzájuk személyesen, hogy megnézzük hogyan dolgoznak, milyen ételeket készítenek, lletve hogyan, milyen módon tálalnak. Ledöbbentünk!!!Ilyen hidegtálak és ételek láttán mindjárt megjön az ember étvágya! Sikerült mindket velük levegyenek a lábunkról, és rendeltünk 150 személyre. Azt mondták, hogy ők majd mindenről gondoskodnak, és hogy kiszállítják majd időben a lakodalom helyszínére. így is volt! Minden időben történt, minden tökéletesen sikerült, és vendégeinknek is nagyon ízlett minden. Köszönjük szépen a Saturanak, hogy ezzel is hozzájárultek feledhetetlen élményünkhöz! Értesültünk, hogy keresztelőkre is igénybe lehet venni szolgáltatásaikat, minden bizonnyal majd hozzájuk fogunk fordulni akkor is.
## budapest# rendezvény# étkeztetés# esküvők# hidegtálak
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Satura Kereskedelmi És Szolgáltató Bt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Soroksári Út
  1093  Budapest
  216-1886
 2. Sibrik Miklós Út 30
  1103  Budapest
 3. SOROKSÁRI ÚT 58.
  1095  Budapest
  06-1-455-06-92
 4. Október 23.-A Utca 8-10.
  1117  Budapest
  (1) 766 6694
 5. BUDAFOKI ÚT 111-113.
  1117  Budapest
  (1) 403 9503
 6. Kalotaszeg Utca 32.
  1116  Budapest
  (1) 611 2067
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete