Sara Lee Hungary Zrt., Budapest

58 Vélemények
Sara Lee Hungary Zrt.
Váci Út 22-24
1132 Budapest - XIII. KERÜLET
(1) 237 9100
(1) 237 9298
(1) 239 6937
(1) 237 9300
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Sara Lee. A Sara Lee több, mint 250 éves múltra tekint vissza és erős hagyományokkal rendelkezik. Cégünk termékei, a Douwe Egberts kávék, a Pickwick teák a Horváth Rozi fűszerek a Gabi és Sanex márkák jól ismertek a magyar fogyasztók körében. Postacím - 1601 Budapest, Pf. 84.


Cégleírás
A Sara Lee magyarországi vállalata - a hazai forró ital piac vezető szereplője - a Chicago-központú Sara Lee Corporation legnagyobb vállalata a közép-európai régióban. Mintegy 450 főt foglalkoztat, kávé és tea gyártással, forgalmazással, valamint háztartási és testápolási termékek forgalmazásával foglalkozik. Vállalatunk a vevők és a fogyasztók igényeinek magas fokú kielégítésére törekszik három fő területen: Kávé és Tea Kiskereskedelem, Vendéglátó üzletág, valamint Háztartási és Testápolási termékek. Elkötelezettek vagyunk márkáink iránt. A több mint 250 éves múltra visszatekintő Douwe Egberts, a Pickwick, a vendéglátó üzletágban jól csengő Piazza d?Oro, az Ambi Pur, a Sanex, a Radox, a Gabi, a Chemotox, a Kiwi, mind-mind a fogyasztók által jól ismert és kedvelt termékek.
A Douwe Egberts, az Omnia, a Pickwick és a Chemotox Superbrand minősítéssel rendelkezik. Cégünk a hazai piac mellett számos európai országot lát el kávéval és teával, a rákospalotai gyár a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport második legnagyobb teaellátó központja Európában. Vállalatunk ISO 9001 valamint ISO 14001 minősítéssel rendelkezik, mely jelzi termékeink és munkánk minősége, valamint a környezet iránti elkötelezettségünket. A fogyasztók igényeinek folyamatos magas szintű kielégítéséhez elengedhetetlen eszköz az innováció, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk.
Gondoljunk csak a gyümölcsízű teákra amelyeket 1992-ben, vagy a zöld teákra, amelyeket 1999-ben a Sara Lee veztett be a magyar piacra. Az elmúlt évek sem múltak el újdonságok nélkül, a 2003-ban bevezetett a Douwe Egberts csökkentett koffeintartalmú kávék, valamint 2005-ben bevezetett Pickwick instant jeges tea szintén a Sara Lee újdonsága.
Kulcsszavak:
Gyümölcsteák, Kávé, Bőrápolás, Zöld Tea, Babaápolási termékek, Tea, Vegyiáru, Légfrissítok, Illatosítók, Légfrissíto, Szúnyogírtó, Életmód Teák, Cipoápolók, Rovarirtó termékek, Pickwick Tea, Rovarírtó Aerosol, Morton Teák
Termékek
Kávékeverék, Teakeverék
Sara Lee Hungary Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

gyümölcs tea

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Koffein mentes teát szeretnék vásárolni,de egyik sem garantálja felirattal,hogy koffein mentes a gyümölcs tea. Kapható ilyen ??

jerika
vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon finomak a Sara lee által forgalmazott termékek. Teák közül az alma-fahéj és a fűszeres narancs a kedvencem. Bár az ízekben nincs határ. Igyekszem minél többet kipróbálni. Kávék közül a Dougberts Omnia cremo - ami felejthetetlen!

smileismarci
pikvik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

én nagyon szeretem a teát főleg télen iszok sokat a picvic nagyon finom:)

cicur82
Pickwick

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hihetetlen,hogy milyen finom teákat ihatunk a pickwick cég által.A gyümölcs íze szinte igaz és félelmetes,hogy mennyire magunk elé tudjuk képzelni a gyümölcsöket.Nagyon sok és egyre több válozatos ízt tudnak nyújtani az embereknek. Egyre jobban fejlődik a cég.Egyre több teát iszom mostanában,mert nagyon hideg van és még beteg is vagyok,de a Pickwick teákat mindig fogyasztom.Változatos ízek.Mindenkinek csak ajánlni tudom a gyógyuláshoz is segíthet.
## gyümölcs;tea;változatosság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Laczkóné Kiss Tünde
Pickwick

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a leges-legjobb tea.Más teát nem is fogyasztunk,csak ez van a otthon.Finom,tetszik hogy rengeteg fajtát lehet kapni,igy minden nap más izzel kezdhetjük a napot!Le a kalappal aki ezt kitalálta,csak gratula neki!!!És az ára is jó,meg az ajándékok is.
## tea gyümölcsös fekete finom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Sara Lee Hungary Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Út 20-26.
  1132  Budapest
 2. VÁCI UT 1-3
  1062  Budapest
 3. Váci U. 1-3
  1062  Budapest
 4. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
 5. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
 6. VÁCI ÚT 1-3.
  1062  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete