Sara Lee Hungary Zrt., Budapest

58 Vélemények
Sara Lee Hungary Zrt.
Váci Út 22-24
1132 Budapest - XIII. KERÜLET

Gazdasági információk

Leírás

Sara Lee. A Sara Lee több, mint 250 éves múltra tekint vissza és erős hagyományokkal rendelkezik. Cégünk termékei, a Douwe Egberts kávék, a Pickwick teák a Horváth Rozi fűszerek a Gabi és Sanex márkák jól ismertek a magyar fogyasztók körében. Postacím - 1601 Budapest, Pf. 84.


Cégleírás
A Sara Lee magyarországi vállalata - a hazai forró ital piac vezető szereplője - a Chicago-központú Sara Lee Corporation legnagyobb vállalata a közép-európai régióban. Mintegy 450 főt foglalkoztat, kávé és tea gyártással, forgalmazással, valamint háztartási és testápolási termékek forgalmazásával foglalkozik. Vállalatunk a vevők és a fogyasztók igényeinek magas fokú kielégítésére törekszik három fő területen: Kávé és Tea Kiskereskedelem, Vendéglátó üzletág, valamint Háztartási és Testápolási termékek. Elkötelezettek vagyunk márkáink iránt. A több mint 250 éves múltra visszatekintő Douwe Egberts, a Pickwick, a vendéglátó üzletágban jól csengő Piazza d?Oro, az Ambi Pur, a Sanex, a Radox, a Gabi, a Chemotox, a Kiwi, mind-mind a fogyasztók által jól ismert és kedvelt termékek.
A Douwe Egberts, az Omnia, a Pickwick és a Chemotox Superbrand minősítéssel rendelkezik. Cégünk a hazai piac mellett számos európai országot lát el kávéval és teával, a rákospalotai gyár a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport második legnagyobb teaellátó központja Európában. Vállalatunk ISO 9001 valamint ISO 14001 minősítéssel rendelkezik, mely jelzi termékeink és munkánk minősége, valamint a környezet iránti elkötelezettségünket. A fogyasztók igényeinek folyamatos magas szintű kielégítéséhez elengedhetetlen eszköz az innováció, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk.
Gondoljunk csak a gyümölcsízű teákra amelyeket 1992-ben, vagy a zöld teákra, amelyeket 1999-ben a Sara Lee veztett be a magyar piacra. Az elmúlt évek sem múltak el újdonságok nélkül, a 2003-ban bevezetett a Douwe Egberts csökkentett koffeintartalmú kávék, valamint 2005-ben bevezetett Pickwick instant jeges tea szintén a Sara Lee újdonsága.
Kulcsszavak:
Gyümölcsteák, Kávé, Bőrápolás, Zöld Tea, Babaápolási termékek, Tea forgalmazás, Vegyiáru, Tea, Kereskedelmi, Légfrissítok, Illatosítók, Sára, Légfrissíto, Szúnyogírtó, Életmód Teák, Cipoápolók, Kávé forgalmazás, Kávégyártás, Morton Teák, Pickwick Tea, Rovarirtó termékek, Rovarírtó Aerosol, Tea gyártás
Termékek
kávékeverék, teakeverék
Sara Lee Hungary Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

gyümölcs tea

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Koffein mentes teát szeretnék vásárolni,de egyik sem garantálja felirattal,hogy koffein mentes a gyümölcs tea. Kapható ilyen ??

jerika
vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon finomak a Sara lee által forgalmazott termékek. Teák közül az alma-fahéj és a fűszeres narancs a kedvencem. Bár az ízekben nincs határ. Igyekszem minél többet kipróbálni. Kávék közül a Dougberts Omnia cremo - ami felejthetetlen!

smileismarci
pikvik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

én nagyon szeretem a teát főleg télen iszok sokat a picvic nagyon finom:)

cicur82
Pickwick

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hihetetlen,hogy milyen finom teákat ihatunk a pickwick cég által.A gyümölcs íze szinte igaz és félelmetes,hogy mennyire magunk elé tudjuk képzelni a gyümölcsöket.Nagyon sok és egyre több válozatos ízt tudnak nyújtani az embereknek. Egyre jobban fejlődik a cég.Egyre több teát iszom mostanában,mert nagyon hideg van és még beteg is vagyok,de a Pickwick teákat mindig fogyasztom.Változatos ízek.Mindenkinek csak ajánlni tudom a gyógyuláshoz is segíthet.
## gyümölcs;tea;változatosság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Laczkóné Kiss Tünde
Pickwick

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a leges-legjobb tea.Más teát nem is fogyasztunk,csak ez van a otthon.Finom,tetszik hogy rengeteg fajtát lehet kapni,igy minden nap más izzel kezdhetjük a napot!Le a kalappal aki ezt kitalálta,csak gratula neki!!!És az ára is jó,meg az ajándékok is.
## tea gyümölcsös fekete finom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Sara Lee Hungary Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Út 20-26.
  1132  Budapest
 2. VÁCI UT 1-3
  1062  Budapest
 3. Váci U. 1-3
  1062  Budapest
 4. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
 5. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
 6. VÁCI ÚT 1-3.
  1062  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete