Salsacontimba Tánciskola, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Salsa Budapesten Kőbánya - Kispest közvetlen közelében és a Belvárosban Új kezdő kubai salsa tanfolyamok indulnak a Salsa Con Timba tánciskolában . Körülbelül két havonta indulnak új kezdő salsa tanfolyamaink, amelyeken, nem csak a 90-es években méltán népszerű salsa sajátítható el, hanem a XXI. század salsáját a timbát is megismerhetik azok akik nálunk tanulnak. A timbában a salsa mellett, megjelenik az ősi kubai rumba és a legmodernebb tánc a reggaetón is. A Salsa Con Timba tánciskola, az első a salsa tánciskolák között, amelyik a salsát timbával együtt oktatja.


Cégleírás
A Salsa Con timba Tánciskolában elsősorban kubai salsa oktatása zajlik. A jól felkészült, kiváló pedagógiai érzékkel megáldott, több éves oktatási tapasztalattal bíró salsa tanárok már a tanulási folyamatot is örömteli időtöltéssé varázsolják. Óráinkra kifejezetten jellemző, hogy derült, néha röhögős hangulatban folynak, pedig mindenki küzd a maga fejlődéséért, mert a kubai salsa az a tánc, ahol természetes, kötetlen mozgáskultúrája révén mindenki megtalálhatja saját magát. A feszültséget humorral oldjuk..
Mellesleg éppen a kubai salsa szabdsága miatt a Salsa Con Timba Tánciskolában azok, akik falábúnak gondolnák magukat, meglepődnek, hogy azonnal önálló "stílusuk" van, amiért mások évekig dolgoznak... A kubai salsa nem egy önálló táncstílus, hanem több stílus ötvözete. Ritmusvilágában, a mozdulatokban megjelenik több tánc, zene, ütemvilág és hangzás egyaránt megjelenik éppen ezért a leggazdagabb tánc, változatossága, játékossága kimeríthetetlen.
Nem elhanyagolható szempont mindemellett, hogy fejlődése több évezredre támaszkodik, mégis folyamatosan változik, fejlődik. A Salsa Con Timba Tánciskola salsa oktatásain nem csupán a kubai salsa alaplépéseket, figurákat tanítjuk, hanem a kubai salsa mesterektől (akik gyakran vendégtanárként fordulnak meg a Salsa Con Timba Tánciskolában) tanulható stílust is közvetítik. Elsődlegesen kubai salsa (páros), timba és rueda de casino táncokat tanítunk, de legalább ekkora hangsúllyal tanítjuk a cha-cha-cha (kubai), son, mambo, bachata, merengue, rumba (kubai), guaguancó, és a reggaetón táncokat is, illetve a stílus, valamint a változatos mozgásvilág kialakításához használjuk fel.
Kulcsszavak:
Tánciskola, Tánctanfolyam, Latin tánc, Sport, Szórakozás, Tanfolyam, Tánc, Buli, Belváros, Salsa, Újpest, Kezdő, Kőbánya, Rumba, Kuba, Kispest, Páros, Bachata, Merengue, Ritmus, Reggaeton, Reggae, Panama, Salsa tanfolyam, Egyedül, Kubai, Son, Timba, Guaguanco, Gyereksalsa, Reggaetón
Szolgáltatási helyek
1091 Budapest Teleki utca 50
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Salsacontimba Tánciskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Salsacontimba Tánciskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Gábor Varsányi
Értékesítés

Üzenet küldése

+36702017278

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  tánctanítás Salsa, reggaeton, merengue, és bachata oktatás. 1000 HUF

  salsa-tanulók
  Salsa tanfolyam Salsát táncolni boldogság, a és a tánc elsajátítása is örömteli kikapcsolódás. 1000 HUF

  Céginformációk

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Vak Bottyán Utca 75
   1191  Budapest
   (30) 932 6430
  2. Ady Endre út 73-75.
   1196  Budapest
   70 634 2860
  3. Esze Tamás U. 66/A
   1196  Budapest
   (20) 518 3938
  4. Asztalos Sándor Utca 12
   1087  Budapest
   (30) 932 6430
  5. Üllői út 775.
   1183  Budapest
   +36307383710
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete