Rubinform Kft., Budapest

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.10.

Leírás

Segítünk költséghatékonyan teljesíteni adókötelezettségét A Rubinform Kft harminc éve támogatja a kis- közepes és nagyvállalatokat, multinacionális cégeket abban, hogy adóügyi folyamataikba, könyvelésükbe egyetlen hiba se csúszhasson; így elkerülhessék az adóhatóság által kiszabott büntetéseket. Az évtizedek során a lehető legkülönbözőbb területeken tevékenykedő cégeknek segítettünk költséghatékonyan teljesíteni adókötelezettségüket, az ipartól kezdve a kereskedelmen át a szolgáltató szektorig. Jelenleg is több mint húsz ügyfelünk van, a wellnessközpontoktól kezdve a szoftver-nagykereskedőkig. Az általunk könyvelt bt-knél és kft-knél bérszámfejtői feladatokat is ellátunk. Egyik könyvelőnk, a 29 éves munkatapasztalattal rendelkező Sipos Beáta ügyfele egy német tulajdonú, évi mintegy 70 milliárdos forgalmat bonyolító üzemanyag-nagykereskedelmi vállalat; amelynek már 8 éve könyvel.
Mivel a cég kiemelt adózónak számít, a Nemzeti Adó- és Vámhatóság minden évet átfogó vizsgálatnak veti alá, azaz nincs levizsgálatlan éve. A tevékenység kapcsán a jövedéki adót illető ügyekben is naprakészek vagyunk. Illetve, mivel havonta jelentést kell adnunk az anyavállalatnak, negyedévente és év végén pedig IFRS-beszámolót készítenünk; mindezekben szintén jártasak vagyunk, így új ügyfeleink számára e tevékenységeket nagy szakértelemmel el tudjuk végezni. Egy olyan nyílt részvénytársaság könyvelését is elláttuk 4 évig, amely jellegéből adódóan a tőzsdén is megjelent, így az IFRS, azaz a nemzetközi számvitel szerint negyedévente a tőzsde felé beszámolót kellett adnunk, ahol ez közzétételre került - így ehhez szintén értünk.
A Rubinform Kft teljes körű garanciát és felelősséget vállal alkalmazottai munkájáért. Mivel szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, maradéktalanul kárpótoljuk ügyfeleinket a könyvelő munkatársaink által okozott esetleges károkból fakadó anyagi veszteségért.


Kulcsszavak:
Könyvelés, Adótanácsadás, Könyvelő, Bérszámfejtés, Könyvvizsgálat, Könyvelési szolgáltatás, Bútor, Bútoripar, Bútorgyártás, Faipar, Bútorgyár, Bútor kereskedelem, Bútorgyártó, Bútoripari termék
Rubinform Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Butor üzlet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Mi etől a cégtől vásároltuk meg a szobabutorunkat mindkét szobába. Ezen a helyen nagyon sok szép butor közül lehetet válogatni. A cég ingyenes házhozszállitást is vállalt mivel náluk vásároltuk meg a butorokat. Én meg vagyok elégedve ezzel a butorüzletel.
## szobabutor# házhozszállitás# gyönyörű butorok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Rubinform Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tatai Utca
  1131  Budapest
  (1) 339 7158
 2. Futár u. 34
  1131  Budapest
  (1) 412 0806
 3. Reitter Ferenc Utca 108
  1131  Budapest
  (1) 359 8231
 4. Reitter Ferenc U. 112/B.
  1131  Budapest
  (1) 239 2062
 5. Ördögmalom Utca
  1131  Budapest
  (1) 239 3679
 6. Zsinór Utca 7
  1135  Budapest
  (1) 339 6111
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete