Rotary Club Budapest-Budavár

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A Rotary világszerte olyan üzletemberek, szakemberek szervezete, akik hisznek az emberbaráti segítség fontosságában, akik minden szakmában magas etikai normákat állítanak, támogatják világszerte a békére való törekvést és a nemzetek közötti jó viszonyt.


Cégleírás
A Rotary a világ legkiterjedtebb jótékonysági szervezete. 1905-ben alapította Paul Harris chicagoi ügyvéd. Az volt a célja, hogy az emberek között béke legyen, hogy tagjai magas etikai elvek szerint éljenek és másokon segítsenek. Céljait a klubrendszeren keresztül akarta elérni. A klubok egymástól függetlenül, de egyazon elvek szerint működtek.
Amerika után a 20-as években Európában is rohamosan elterjedt, majd a világ többi részén is. A Rotary célját Paul Harris a Service Above Self szellemében fogalmazta meg, melyeket a következő úton gondolt elérni: 1. a barátság ápolásával, 2. a magán és hivatalos életben a magas etikai alapelvek, valamint minden, a közösség számára hasznos tevékenység értékeinek elismerésével 3.
valamennyi rotarista felelősségteljes magán, hivatalbeli és nyilvános tevékenységének támogatásával 4. a jó szándék ápolásával, mely a népek közötti megértést és a békét szolgálja olyan dolgozó emberek világközössége által, akiket a segítő készség ideálja egyesít.
Idegen nyelvű leírás
Rotary is the most extensive charitable organisation in the world, formed by a Chicago attorney, Paul Harris in 1905. His object was peace amongst people, and that the members live up to high ethical standards and help ones in need.
Rotary Club Budapest-Budavár a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Rotary Club Budapest-Budavár

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Pethényi Köz 1
  1122  Budapest
  (1) 355 9188
 2. TROMBITÁS UTCA 3.
  1026  Budapest
  (20) 43-40-003
 3. Városmajor U. 49.
  1122  Budapest
  (20) 376 4949
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete