Retro Jeans - Árkád Budapest

3 Vélemények
Retro Jeans - Árkád Budapest
Örs Vezér Tér 25.
1106 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Retro Jeans farmerek és termékek az új évezreddel együtt 2001-ben érkeztek meg Magyarországra. Ez a dinamikusan fejlődő magyar-olasz cég egy olyan piaci szegmensbe találta meg helyét, ahol eddig hiányzott egy minőségileg a felső, de árban a közép kategóriában elhelyezkedő márka. A márka dinamikus, fiatalos, vagány és egyben "Trendi" is. Röviden talán így aposztrofálni a RETRO-t. Kinek is szól a Retro? Mindenkinek akinek egy kicsit is fontos hogy más legyen mint az utca homogén szürke tömege. Mindenkinek aki a megbízható kiváló minőség mellé elfogadható, pénztárca barát árat szeretne.
Mindenkinek aki fiatal vagy annak érzi magát. Tini kortól az "arany korig". Mindenkinek aki jól szeretné érezni magát új "bőrében". Mindenkinek akit ismerünk és mindenkinek akit még nem. Mit is jelent a Retro szó? "Visszanyúlás" a különböző korok, stílusok, irányzatok közé.
Egyesíteni a már bevált jót a friss, üde, lüktető XXI. századi dinamizmussal. Az irányzatok között mindenki kedvére válogathat. A basic jeans és street wear ruházaton kívül kínálatunkban megtalálható még a military, a fashion vagy akár a jogging vonal is. Folyamatos megújulással biztos lehetsz benne, hogy mindig új termékekkel találkozol.


Kulcsszavak:
Ruházat, Divat, Cipő
Termékek
farmer, cipők, kiegészítők
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Retro Jeans - Árkád Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nyéki Judit
fiatalos

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Fiatalos és vagány az üzlet.

Ács Tamás
Imádom ezt az üzletet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Imádom ezt az üzletet. Az eladók rögtön odajönnek az emberhez ha bemegy a boltba és segitenek. Az áraik igaz kicsit magasan vannak de hát a jó minőség a lényeg.

Sutyinszki Alex
retro jeans

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Farmert és polót nézni mentünk be hozzájuk az árkád bevásárló központba4Nagyon fiatalos és böséges választék volt!Az eladó rögtön oda jött hogy tud e segiteni de megunktól nézelödtünk inkább.Találtunk is egy polót és inget.Farmert nem.Az árak néhol elszálltak de hát meg kell fizetni a márkát!:) 4 csillagot kapnak tőlem!:)

Írjon véleményt a(z) Retro Jeans - Árkád Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Üzletek a közelben

 1. RETRO JEANS
  3.61 km
  Kerepesi Út 9-11.
  1087  Budapest
 2. Üllői Út 201.
  1191  Budapest
 3. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
 4. Váci Út 178.
  1138  Budapest
 5. Lövőház Út 2-6.
  1024  Budapest
Az összes RetroJeans kirendeltsége Budapest településen