Renew Design Studio, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.01.09.

Leírás

Lakásfelújítás, átalakítás a tervezéstől a kivitelezésig mesterfokon - garanciával.
Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja és kialakítsa a Saját magának legmegfelelőbb otthont.
Célunk a minőségi munkavégzés, mely megelégedéssel tölti el a megbízót és az "alkotót" is legyen az tervezés, kivitelezés vagy akár az egész folyamat lebonyolítása. A magas színvonalú munka fontos számunka, ezzel és a garanciavállalással biztosítjuk ügyfeleinket a minőségről. A munkák között nem teszünk különbséget, hisz minden Megbízónk egyformán fontos számunkra.


Cégleírás
Szakembergárdánk mögött több mint 15 éves tapasztalat áll. Ennek jelentős része tervezés illetve tervezői művezetés. Így rendelkezünk egy olyan gyakorlati előnnyel, mellyel a projekt folyamatát már a tervezéstől végig tudjuk követni. Ez nem csak magunkra, de a velünk együtt dolgozó partnereinkre is igaz, akár pályázatírásról, tervezésről, vagy kivitelezésről van szó. A válság hatására a tervezési munkák jelentősen megcsappantak, ezért cégünk nyitott építési folyamat más fázisai felé is, mint a lebonyolítás, vagy a kivitelezés.
Így magunk vállaljuk a teljes átalakítási vagy felújítási munkálatokat. A válság kihatásokkal van a beruházásokra is, az új építések száma jelentősen csökkent, és egyre több a felújítás. Még időben felismert felújítás és átalakítás fajlagosan kevesebb költséggel jár, mint egy új építés. Így egy épület élettartama jelentős mértékben meghosszabbítható, úgy hogy az mindig a kornak megfelelő design-nal rendelkezzen.
Felvetődik a kérdés, hogy mi a helyzet a felújítás során előforduló esetleges nem várt költségekkel. Ezeket sajnos nem lehet teljes mértékben kizárni, de megpróbáljuk ezeket minél költséghatékonyabban megoldani, illetve az ilyen extra költségeket minimalizálni. A mögöttünk álló kiváló szakembergárdával képviselni tudjuk Megbízóink érdekeit.
Kulcsszavak:
Lakásátalakítás, Lakásfelújítás, TERVEZÉS, ÉPÍTÉS, Építkezés, Felújítás, Belsőépítészet, Építészet, Építész, Tető, Átalakítás, Szakember, Tetőtér beépítés, Szakszerű, Lakás kivitelezés
Renew Design Studio a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Renew Design Studio

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. MARGIT KRT. 29./A
  1027  Budapest
  (70) 576 0451
 2. Gyorskocsi
  1014  Budapest
  (20) 384 2604
 3. Kossuth Tér 16-17.
  1055  Budapest
  (20) 942 3084
 4. SZEMERE U 8.
  1054  Budapest
  3010100
 5. Logodi Utca 19.
  1012  Budapest
  (1) 225 0193
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete