Rendezvényszervezés Trófea Grill, Budapest

3 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Komplett rendezvényszervezés : az eltelt évek során nagy tapasztalatot szereztünk az állami protokollban, konferencia és rendezvényszervezésben is, illetve a kapcsolódó összes (műszaki, dekorációs) szolgáltatások tekintetében is teljeskörű szervizt biztosítunk. Fogadások, bálok, esküvők, díszvacsorák, családi napok, sportnapok lebonyolítása 2 -től több ezer főig. Állandó partnereink-alvállalkozóink segítségével ki tudunk elégíteni technikai igényeket (hangosítás, színpad és látványtechnika, zene és műsorszolgálat, rendezvénysátrak stb.) dekorációs igényeket (virág, zöldnövény-dekoráció, stb.).


Kulcsszavak:
Vendéglő
Termékek
Házhoz szállítás, Étterem, Napi menü, Levesek, Paleolit étrend, Előételek, saláták, Meleg előételek, Gyerekmenü, Rostlapon sült húsok, Szárnyasokból készült ételek, Sertéshúsból készült ételek, Marha és vadhúsból készült ételek, Halak, Tészták, Hamburgerek, Hot dogok, hidegtál, Köretek, Pizzák, Desszertek, Italok
Rendezvényszervezés Trófea Grill a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Farkas Ády
Rendezvényszervezés Trófea

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem egy rendezvény legfontosabb része az étel. Mikor céges vacsorát rendeztünk, első dolgunk az volt hol felkerestük ezt a helyet, mert a svédasztalos vacsora a legjobb megoldás, a hangulatot is jobban feldobja, és fontos hogy az emberek mid gondolnak egy ilyen este. Mindenki igényét nem tudjuk teljesíteni, de ezért találták ki a svédasztalos megoldást.
## rendezvényszervezés# svédasztal# trófea
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

svédasztal

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy nagyon szuper étterem, A svédasztalos megoldás mindenki igényének megfelelő. A rendezvényszervezéshez nagyon értenek. Kitűnő hely munkavacsorák és családirendezvények lebonyolítására is. Örülök, hogy rátaláltan.

svédasztal

, több mint 2 évvel ezelőtt

A legjobb étterem, amelyben valaha jártam! A korlátlan svédasztalos megoldásban mindenki talál magának olyat, ami kielégíti az igényeit. Ráadásul az italok is korlátlan mennyiségben fogyaszthatóak

Írjon véleményt a(z) Rendezvényszervezés Trófea Grill részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Trófea Grill Étterem kirendeltségek

 1. Margit Körút 2.
  1027  Budapest
 2. Laktanya U. 3-5
  1033  Budapest
 3. Erzsébet Királyné Útja 5-7
  1145  Budapest
 4. Hauszmann Alajos Utca 6/B.
  1117  Budapest
 5. HAUSZMANN ALAJOS UTCA
  1117  Budapest
Az összes Trófea Grill Étterem kirendeltsége Budapest településen