Renault Baumgartner, Budapest

Renault Baumgartner
Budaörsi Út 121.
1135 Budapest - XIII. Kerület
Telefon:
(1) 246 3900
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

autószalon - új gépkocsik értékesítése használt gépkocsik felvásárlása és értékesítése gépkocsijavítás, szerviz, autómosás alkatrészeladás butik központi alkatrészraktár központi irányítás egységei (pénzügy, számvitel, munkaügy, jogi ügyek, marketing)


Cégleírás
autószalon - új gépkocsik értékesítése használt gépkocsik felvásárlása és értékesítése gépkocsijavítás, szerviz, autómosás alkatrészeladás butik központi alkatrészraktár központi irányítás egységei (pénzügy, számvitel, munkaügy, jogi ügyek, marketing), Társaságunk karosszérialakatos és fényező üzeme európai mércével mérve is a legszínvonalasabb műszaki felszereltségű üzemek közé tartozik. Üzemünk mintegy 2000 m2-es alapterületével lehetővé teszi a 25 fényező és lakatos munkatárs kultúrált, és biztonságos munkakörülményeinek megteremtését. Az ügyfelek magas színvonalú és gyors kiszolgálását az öt munkafelvevő és további négy adminisztrátor munkatársunk, és a helyszíni kárfelvételi lehetőség segíti elő. A kárbejelentésnél a szükséges dokumentumok kitöltésénél és az iratok összeállításában képzett munkafelvevő és adminisztrátor munkatársaink állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Társaságunk exkluzív szerződéseinek köszönhetően az ország két vezető biztosítótársasága - Allianz Hungária és a Generali Providencia - állandó jelenléttel képviselteti magát üzemünk ügyfélszolgálatán. Ügyfeleink kényelme, és az ügymenetek gördülékenysége érdekében társaságunk - igény és megfelelő meghatalmazások birtokában - a kárfelvételtől a kárérték kifizetéséig átvállalja a teljes biztosítási ügyintézést. A javítási fázisok a gyári technológiának megfelelően, egymástól elkülönítve folynak. A
magas szintű, a gyári technológiának 100%-ban megfelelő javítások elvégzését, a világon legmagasabb műszaki színvonalat képviselő kiegészítő berendezések és eszközök teszik lehetővé. Ilyen például a SHARK ultrahangos karosszéria ellenőrző berendezés, a Black Hawk húzató és javító padok, továbbá a teljes körű gyári célszerszám készletek és a Beta kéziszerszámok. A javítások elvégzéséhez a legjobb minőségű Würth, Berner és 3M segédanyagokat használjuk.
Kulcsszavak:
Autókereskedelem, Márkakereskedés, Autószalon, Gépjármu, Autó, Autószerviz, Márkaszerviz, Autómentés, Autóalkatrész, szerviz, Autófelszerelés, Autókölcsönzés, Bérlés, Járműalkatrész, Jármujavítás és szerelés
Renault Baumgartner a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Renault Baumgartner

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Budaörsi Út 121
  1118  Budapest
 2. Boldizsár U. 1.
  1112  Budapest
 3. Vizsla Utca 2-4
  1112  Budapest
 4. Vizsla Utca 1-3
  1112  Budapest
 5. Vizsla U.2-4.
  1122  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete