Reményi És Társai Kft., Budapest

frissítve 2019.02.05.

Leírás

Fő tevékenységi körünk olyan csomagoló gépek, csomagoló anyagok forgalmazása, amelyek felhasználásával Vevőink elsősorban anyagtakarékos, környezetkímélő technológiákat tudnak megvalósítani; valamint csomagolástervezés, bércsomagolás és szerviz szolgáltatás.


Cégleírás
A Reményi és Társai Kft. immáron tíz éve, 1991-ben alakult családi vállalkozásként. A tudatos fejlesztési politikának köszönhetően, az évek során meghatározó szerephez jutottunk a csomagolástechnika általunk képviselt területén. Fejlődésünk folyamatos és töretlen. A szárnypróbálgatás időszakában, 30m2 üzlethelységben 3 fő dolgozott azon, hogy Ügyfeleink minden igénye teljesüljön megbízható minőségben és a kívánt időpontban. Napjainkra a VIII.
kerületi üzletünk 200m2-re nőtte ki magát, melyhez számos irodahelység kapcsolódik. Munkánkat két 1000m2 raktár, gépkocsi-flotta, fejlett számítógépes és információs rendszer segíti. Jelenleg 30 munkatársunk állítja szaktudását és tapasztalatait az Ügyfeleink szolgálatába. Fő tevékenységi körünk olyan csomagoló gépek, csomagoló anyagok forgalmazása, amelyek felhasználásával Vevőink elsősorban anyagtakarékos, környezetkímélő technológiákat tudnak megvalósítani; valamint csomagolástervezés, bércsomagolás és szerviz szolgáltatás. Import és hazai termékeket egyaránt forgalmazunk, elsődlegesen figyelembe véve a minőséget valamint az ár-érték arányt.
Beszerzési stratégiánkat a hosszú távú, tartós kapcsolatokra épített, élenjáró cégekkel kialakított együttműködésre alapoztuk. Cégünk filozófiája, hogy a termékek forgalmazását, a felhasználásukat segítő szakmai ismeretek átadásával, szerviz szolgáltatással, a Vevő igényei szerinti legjobb minőség biztosításával végezzük. Ez az üzletpolitika az állandó jó minőséget és a kiszámíthatóságot jelenti Partnereink számára.
Kulcsszavak:
Csomagolástechnika, Csomagolás, Fólia, Csomagolóeszköz, Csomagolóipar, Fóliák, Zsák, Csomagoló, Légpárnás, Csomagoló gépek, Zsugor, Nyújtható, Hullám, Boríték, Nyomtatott, Szerviz, TERVEZÉS, Forgalmazás, GÉP, Papír, Táska, Anyagok, Gépkölcsönzés, Bérmunka, Technika, Szigetelo, Okmány, Bubi, Buborékos
Termékek
Csomagolóanyag, Bércsomagolás
Reményi És Társai Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Reményi És Társai Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Mátyás Tér 9.
  1084  Budapest
  (1) 459 5080
 2. Csokonai utca 10.
  1081  Budapest
  (70) 773 0310
 3. Orczy tér 4/A
  1089  Budapest
  (1) 789 5996
 4. Gyulai Pál Utca 8
  1085  Budapest
  (20) 345 8665
 5. Takaje
  1.11 km
  Adatok
  SZÖVETSÉG U. 18.
  1074  Budapest
 6. Orczy Út 27.
  1089  Budapest
  (1) 215 0506
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete