REGIO JÁTÉKÁRUHÁZ, Budapest

2 Vélemény
REGIO JÁTÉKÁRUHÁZ
Nándorfejérvári Út 23-25.
1119 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
REGIO Játékkereskedelmi Kft
Cégjegyzékszám
01-09-070999
Adószám
10431674-2-43
TEÁOR kód
4649 - játtékereskedelem

Leírás

A REGIO Kft. 1990. novemberében alakult meg Budapest XI. kerületében lévő székhellyel. Profilja: játék, szabadidő-sport, strandcikk, iskolaszer, bizsu, gyermekruha forgalmazása magyarországi és export partnerei felé.
A forgalmazott termékeink skálája széleskörű. Jelenleg közel 30.000 féle árucikket, értékesítünk. Árbevételünk megközelíti a 3 milliárd forintot. Minden szezonnak megfelelő árucikkel találkozhat a vevő a cikklistán, nyári, téli játék és sportcikkek jelentős raktárkészlete biztosítja a folyamatos áruellátást.
Kizárólagosan forgalmazunk pl. társasjátékokat, babákat, bébi játékokat, kreatív játékokat, labdákat és sporteszközöket stb., ismert világmárkákat képviselünk. Saját gyártással készülnek hinták, homokozók, evezők, tollaslabdák, téli sporteszközök, pl.: bobok, szánkók, csúszkák.


Cégleírás
Központi irodánk és egyik nagykereskedelmi áruházunk (3000 nm-en), amely országos hatáskörrel biztosítja az áruellátást a 1119. Budapest, Nándorfejérvári út 23-25. szám alatt található. Áruházainkban kereskedőket, viszonteladókat és fogyasztókat szolgálunk ki. Innen bonyolítjuk a multinacionális áruházláncok üzleteinek kiszolgálását és a környező országokba irányuló exportot. A Budapest kapujába érkezők az M1/M7-es autópálya közös bevezető szakaszán lévő Játékáruházat veszik észre először.
Partnereink: Magyarország kiskereskedőinek többsége, több mint tízezres vevőállománnyal rendelkezünk, valamint jelentős szerepet vállalunk a Magyarországon egyre nagyobb jelentőséggel bíró multinacionális áruházláncok kiszolgálásában. Évek óta szerződéses kapcsolatban állunk a Magyarországon megtelepedett multinacionális cégekkel, így például a Tesco, Auchan, Provera csoport: Cora, Smath, Match, Alfa, Penny Market, Interspar áruházakban vannak jelen termékeink. Rendszeres napi kapcsolatban vagyunk beszerzőikkel és áruházi osztályukon a teljes kiszolgálást megvalósítjuk a kiszállítástól a polcszervizen át. Export tekintetében a környező országok felé szakosodtunk. Marketing tevékenységünkkel jelen vagyunk a játékpiac rangos eseményein és televíziós reklámkampányokba is jelentős összegeket fektetünk.
Havonta megjelenő saját újságunkkal tájékoztatjuk partnereinket akciós termékeinkről, újdonságainkról. Ezzel több mint tízezer kiskereskedőnek biztosítjuk, hogy naprakészen informálva legyen termékeinkről. Célunk, hogy minél szélesebb játékkínálattal képviseljük a termékcsoportokat, és azokat vevőink, partnereink a kiskereskedők és multinacionális áruházláncok felé logisztikai hátterünkkel teljeskörű kiszolgálással, akciókat biztosítva megismertessük. Jogdíjas, minőségi termékek kizárólagos forgalmazását végezzük Magyarországon és a környező országokban.
Kulcsszavak:
Játékbolt, Fajáték, Labda, Társasjáték, Játékszer, Gyermekjáték, Játékkereskedelem, Játékforgalmazás, Ajándék, Webáruház, Dekoráció, Sportszer, Ajándéktárgy, Importor, Mesekönyv, Gyerekruházat, Regió Játék
Termékek
Játék
Márkanevek
Regio Játék
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
REGIO JÁTÉKÁRUHÁZ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Végh Zsuzsi
Játékok

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csupa jót tudok írni erről a helyről. Nem egy alkalommal vásároltam már a játékkereskedésben. Nagyon széles választékkal rendelkeznek, jó minőségű játékokkal és korrekt áron! Legutóbb 2200 ft-ért vettem a kisebbik fiamnak karácsonyra ajádnékot, amit a neten megnéztem, és egy másik játékáruházban, akciósan volt 5000 ft! Volt olyan, hogy kerestem valamit és felhívtam őket telefonon, hogy van-e, mert a neten láttam. Náluk nem volt, de felhívták a másik üzletet és visszhívtak, hogy mikor lesz náluk és mikor mehetek érte. Biztos, hogy a jövőben is tőlük fogok játékot vásárolni a család aprónépéne. Másnak is szívesen ajánlom, nem fog csalódni!
## játék# társasjáték# lego# készségfejlesztő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Edu
Régio játék

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Régió játékbolt az egyik kedvenc vásárlóhelyem amióta megszületett a kislányom. Tőlük még sosem jöttem el üres kézzel. Rengeteg játék megtalálható az üzletben és ha bármi gond van, késöbb kicserélik. Tavaly náluk vettem meg az összes játékot a család gyermekeinek, akiknek nagy örömet szereztem az ajándékokkal.
## ajándék# játék# sportszer# maci# labda
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) REGIO JÁTÉKÁRUHÁZ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Nándorfejérvári Út 23-25.
  1119  Budapest
 2. Alíz Utca 1
  1116  Budapest
 3. Hengermalom Út 19-21
  1117  Budapest
 4. Budafoki Út 111
  1117  Budapest
 5. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete