RCs Design, Budapest

RCs Design
Budapest
Dekoráció minden téren! Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívvá formálom! Meglepetés szolgáltatás! Meglepetést egyszerűen! ?Segítünk megtalálni a varázslatot váratlan pillanatokban.?
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

Dekoratőr, virágdekoratőr, party style, meglepetés szolgálat

A legfontosabb számomra hogy megrendelőim minden igényét figyelembe véve alkossam meg számukra a tökéletes egyedi dekorációt. Több éves tapasztalatomból és alkotó fantáziámból alakítottam ki saját módszerem. Amely páratlan és elkápráztató luxust sugall mégis költséghatékony.

Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívvá formálom!
Rendezvények, esküvők, különleges alkalmak, vendéglátó egységek, irodák, spa wellnessek dekorálása, egyéni igényeket kiszolgálva, lépést tartva a legújabb trendekkel!

Meglepetés Szolgáltatás

Titkos szervezés. Meglepetést egyszerűen!
?Segítünk megtalálni a varázslatot váratlan pillanatokban.?

Valóban jó meglepetéseket, nehéz létrehozni. Mi vagyunk az egyetlen meglepetés szervező cég.
Tervezési szolgáltatásokat kínálunk minden ünnepséghez: születés nap, évforduló, Valentin nap, különleges alkalmak, lánykérés.

  1. Meglepetés szolgálat
  2. Party style
  3. Rendezvény dekoráció
  4. esküvői dekoráció
  5. Ünnepi dekoráció

Cégleírás
Dekoratőr, virágdekoratőr, party style, meglepetés szolgálat

Szakmai fejlődésemet Budapest legnevesebb szállodáiban és külföldön sajátítottam el, mint dekoratőr, virágdekoratőr.

A legfontosabb számomra hogy megrendelőim minden igényét figyelembe véve alkossam meg számukra a tökéletes egyedi dekorációt. Több éves tapasztalatomból és alkotó fantáziámból alakítottam ki saját módszerem. Amely páratlan és elkápráztató luxust sugall mégis költséghatékony.

Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívvá formálom! Rendezvények, esküvők, különleges alkalmak, vendéglátó egységek, irodák, spa wellnessek dekorálása, egyéni igényeket kiszolgálva, lépést tartva a legújabb trendekkel!

Meglepetés Szolgáltatás

Titkos szervezés. Meglepetést egyszerűen! ?Segítünk megtalálni a varázslatot váratlan pillanatokban.?
Valóban jó meglepetéseket, nehéz létrehozni. Mi vagyunk az egyetlen meglepetés szervező cég.

Elkötelezettek vagyunk az életed megkönnyítésére! Biztosítjuk, hogy személyre szabott és váratlan esemény legyen bármilyen nagy vagy kicsi alkalomra.
Tervezési szolgáltatásokat kínálunk minden ünnepséghez:

Egy virágcsokorral szeretnéd meglepni vacsorára, a kedvesedet? Mi elvisszük a kiválasztott étterembe az általad megadott időpontban, hogy igazán nagy meglepetést szerezzél a kedvesednek.
de legyen szó: születésnapról, évfordulóról, lánykérés, kisbabátok lesz, lány és legénybúcsú, Valentin nap, különleges alkalmak

Tudjuk, milyen nehéz lehet meglepni szeretteinket. Otthoni telefonhívások és szöveges üzenetek, ?csak kiugrok a boltba!?, és a többi kis hazugság, az állandó aggodalmak, hogy ki ne derüljön az igazság.(turpisság)
Nem beszélve a sok előkészületekről vagy más kötelezettségvállalásról.
Akár egy extravagáns látványt vagy egy meghitt estét tervezel, hagyjad, hogy a meglepetés szolgáltatásunk, segítsen az ideális javaslat megvalósításában. Megígérjük, hogy felejthetetlen élmény lesz számodra és partnered, ismerőseid és és barátaid számá?
Kulcsszavak:
Ajándék, Virágkötészet, Menyasszonyi csokor, Virágkötő, Virág dekoráció, Asztali Díszek, Esküvői dekoráció, Rendezvény dekoráció, Boldogságkapu, Iroda Dekoráció, Dekoratőr, Virágkapu, Dobócsokor, Díszítés, Dekoráció, Baldachin, Növénydekoráció, Karácsonyi Dekoráció, Ünnepi Dekoráció, Ajándék Csomagolás, Virágdekoratőr, Vőlegény Kitűző, Étterem Dekoráció, Csukló Dísz, Oszlop Díszítés, Otthoni Dekoráció, Spa Wellness Dekoráció
Szolgáltatási helyek
Országos, Budapest, Pest megye, Etyek, Veszprém, Székesfehérvár, Alcsútdoboz, Budaörs, Győr-Moson-Sopron megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Bécs, Ausztria, Szeged,
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol
RCs Design a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: RCs Design

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Termékek

Rendezvény-dekoráció
Rendezvény dekoráció A dekoráció elengedhetetlenek minden eseményhez, különösen egy rendezvényhez. Elkápráztató, páratlan dekorációt készítünk, megbízóink igényeivel összhangban! Az egyszerű, hétköznapi tereket is fenségessé és dekoratívvá formáljuk! A virág Dekoráció különleges szépséget ad az ünnepségnek.

Meglepetés-szolgálat
Meglepetés szolgálat Meglepetés Szolgáltatás Titkos szervezés Meglepetést egyszerűen! „Segítünk megtalálni a varázslatot váratlan pillanatokban.” Valóban jó meglepetéseket, nehéz létrehozni. Mi vagyunk az egyetlen meglepetés szervező cég.

Party-style
Party Style Válaszd a party style dekorációs szolgáltatásunkat, ha igazán egyedit és különlegeset szeretnél, nyújtani azoknak akikkel együtt szeretnél ünnepelni. Ünnepelj barátaiddal, ismerőseiddel stílusosan. Segítek feldobni a party hangulatot egyedi személyre szabott dekorációval.

Irodai-dekoráció
Irodai dekoráció Az irodai virágok pozitív élettani és pszichológiai hatással vannak az alkalmazottakra is. A munkakörnyezet átalakul és a hangulat megnyugtatóbb, kreatívabb lesz, és így segíti a beosztottak munkáját is.

Ünnepi-dekoráció
Ünnepi dekoráció Segítünk létrehozni egy szép hangulatot, megfizethető áron. Magas színvonalú exclusive dekoráció, lépést tartva a legújabb trendekkel minden alkalomra. A legfontosabb számunkra, hogy megrendelőink minden igényét figyelembe véve alkothassuk meg számukra a tökéletes egyedi dekorációt.
Összes termék megtekintése

Céginformációk

Facebook