Quattrosoft Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Jól tudjuk, hogy egy nagyvállalat számára kiemelten fontos a megfelelő ügyfélkezelés, valamint a munkafolyamatok átláthatóságának biztosítása. 18 éves szoftverfejlesztői tapasztalatunkat felhasználva arra törekszünk, hogy megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük ügyfeleink munkáját. Két sikeres szoftvercsomagunkat a BürOffice Dokumentum- és Munkafolyamat Kezelő Rendszerünket, valamint a Business Navigator Operatív CRM Rendszerünket elsősorban pénzügyi- és közműszolgáltató vállalatok figyelmébe ajánljuk. A vállalat egyedi igényeinek felmérése után egy testreszabott, könnyen használható rendszert adunk át ügyfeleinknek. A szoftverek tervezésése és fejlesztésése melett a beüzemelésében és az utánkövetésben is aktívan közreműködünk.
Működésünkre jellemző, hogy rövid reakcióidővel dolgozunk és a határidőket minden esetben betartjuk. A Quattrosoft csapata már a kilencvenes évek közepétől fogva, a hazai informatikai piac legsikeresebb vállalatainál vettek részt fejlesztésekben. Első sikeres munkáink egyike az Aegon Biztosítónál volt. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek az elemzésben és tervezésben, valamint többrétegű, Java (J2EE) és Oracle, IBM DB2 illetve MSSQL adatbázis technológiára épülő rendszerek fejlesztésében.
Megbízható szoftvereink megoldást nyújtanak a nagyvállalatoknál leggyakrabban fellépő dokumentum- és munkafolyamat-kezelési problémákra. Legfőbb feladatunknak tartjuk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy könnyedén átállhassanak egy kontrollálható, hatékonyabb munkavégzésre, és ezáltal lépést tartsanak a változó gazdasági környezettel.


Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Számítástechnikai hálózatépítés, Számítástechnikai kiskereskedelem, Szoftverfejlesztés, Szoftver készítés, Internet
Quattrosoft Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Quattrosoft Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Derkovits U.3
  1126  Budapest
  (1) 224 3000
 2. Tartsay Vilmos Utca 14.
  1126  Budapest
  (1) 210 7635
 3. Dolgos U. 2. 6/A
  1126  Budapest
  (1) 226 0514
 4. Alkotás Utca 53., Mom Park C Ép
  1123  Budapest
  (1) 855 5999
 5. Alkotás Utca 50
  1123  Budapest
  (1) 886 4600
 6. Dolgos Út 2.
  1126  Budapest
  (1) 488 7896
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete