Qualysoft Informatikai Zrt., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
200

Leírás

A Qualysoft csoport 1999-ben alakult Bécsben független IT tanácsadó és szolgáltató cégként, amely nemzetközi ügyfeleinek testreszabott, innovatív és rugalmas megoldásokat kínál. Fő területeink: pénzügyi szolgáltatások, energiaszolgáltatás, ipari és kereskedelem, média és telekommunikáció ill. közigazgatás. A csoport ausztriai székhelyén kívül a Qualysoftnak három telephelye van Németországban, kettő Magyarországon, további telephelyekkel rendelkezik Svájcban, Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Albániában és Ukrajnában. Még 2016-ban tervezzük egy további telephely létesítését Ázsiában.
A folyamatosan növekvő munkatársak számának köszönhetően több mint 500 szakember áll rendelkezésünkre Közép- és Kelet-Európában, akik sok éves tapasztalatuknak, szaktudásuknak és elkötelezettségüknek köszönhetően garantálják a Qualysoft projektek sikerét. "Sikerünk két kulcsfontosságú tényezője a piac igényeire való innovatív válasz és az ügyfelek elvárásainak átlagon felüli rugalmas kezelése. Ügyfeleink helyzetének elemzése során testreszabott IT-megoldásokat fejlesztünk ki. Megvan a kellő magabiztonsságunk ahhoz, hogy ügyfeleinknek olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek a nehéz időkben is költségcsökkentést eredményeznek"- nyilatkozta Oros Péter, a Qualysoft-csoport elnök-vezérigazgatója.
A Qualysoft 1999-ben az erőforrásmenedzsmenttel és szoftverfejlesztésre specializálódott, és azóta is folyamatosan fejlődik tovább. A siker alapja a piac igényeinek állandó változásaihoz való kreatív hozzáállás, a nagy fokú rugalmasság, és az ügyfelek egyéni igényeinek következetes kiszolgálása. Az ügyféltapasztalat-menedzsment, felhasználási szerviz és az e-government területén alkalmazott innovatív megoldásainak köszönhetően a Qualysoft ma az európai régió egyik piacvezető szolgáltatója. A Qualysoft Csoport igazgatósága a vállalat három tulajdonosából áll: Simon Tamás (Chief Financial Officer), Mayer Róbert, (Chief Operating Officer), és Oros Péter (Chief Executive Officer).


Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Adatbázis tervezés, Terméktámogatás, Rendszerterv, Szoftverfejlesztés, Software, Fejlesztési program, Tanácsadás, Austria
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német
Qualysoft Informatikai Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Qualysoft Informatikai Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Rétköz Utca 5
  1118  Budapest
  (1) 889 2900
 2. Rétköz Utca 5., Budawest Irodaház
  1118  Budapest
  (1) 488 0890
 3. Rétköz U. 5. , Budawest Irodaház, Iv. Emelet
  1118  Budapest
  (1) 228 5410
 4. Rétköz Utca 7., Eleven Center, 5.Em
  1118  Budapest
  (1) 203 5631
 5. Szurdok U. 1.
  1118  Budapest
  (1) 309 4700
 6. Szurdok U. 18.
  1118  Budapest
  (1) 246 4278
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete