PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület

9 Vélemények
PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület
Bajcsy Zsilinszky út 42-46.
1054 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
+36 (1) 354-2140
(40) 505 050
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Provident Pénzügyi Zrt.
Cégjegyzékszám
01-10-044542

Leírás

A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a személyi kölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli kölcsönünk bármilyen élethelyzetben az Ön rendelkezésére áll. A kölcsönt a Provident a mindennapi élet felszerelési tárgyainak, tartós fogyasztási cikkeinek megvásárlásához, szolgáltatások igénybevételéhez nyújtja. A Provident kiszámítható kölcsönei alternatívát nyújthatnak a piacon szereplő pénzügyi szolgáltatók hitelkártyás konstrukciói mellett is.

Szolgáltatásunk az egész ország területén igénybe vehető, ott is, ahol nincsenek bankfiókok.


  Kulcsszavak:
  Bank, Hitel, Kölcsön, Hitelezés, Finanszírozás, Gyorskölcsön, Készpénz Hitel
  PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  István Kertai

  otthoni szolgáltatással kapcsolatban.

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Feleségemnek 3,nekem 1 kölcsönöm van.Különböző napokon lettek felvéve.Mikor a kölcsönöket megkaptuk elöre kellett fizetni 1-2 vagy három hetet a kölcsönből mivel 12 .én nyugdíjkor fizettünk.Előfordult,hogy csuszás lett belőle mivel van ugye 5 hetes hónap is.Önök akkor telefonon állandóan zaklattak esti vagy késő délutáni órákban.Akkor nem volt baj mikor előre fizettünk.Ezért az ügynökükkel közöltem,hogy ezek után hetente jőjjön a felvett kölcsönök időpontjának minden 7 .-dik napján.Kijelentette,hogy nem hajlandó csak egyszer jőnni hetente.Azóta már 2 hete nem jelentkezett és ezért Interneten utaltam az elmaradott részleteket is természetesen az otthoni szolgáltatás nélkül.Ezuton közlöm,hogy nem kérem a szolgáltatást,és utalalom hetente minden hétfőn a tartozásom. tisztelettel. Kertai István.

  Liliom

  Pletyka

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Tudjátok mizus ? Kérni fogják a pénzügy minisztert.Kötelezze a pénzintézeteket.Arra,hogy alkossanak új Banki törvényt.Mert a régi elavult.20,30,éves Banki törvények vannak.Ami rossz az ügyfeleknek. Nem fejlődnek a Bankok.Más téma.Minden pénzintézet.Tudomásom szerint.4,7%-os .jegybank alapi kamattal dolgozik.Képzeljétek.A Bankok,titeket kivéve. még mindig 6%-os jegybank alapi kamattal.Dolgoznak.Hol ott a lakossági hitelek szerződését már rég módosítani kellett volna.Kamat csökkentéssel.Puszka.Nektek.

  Zsóka951

  kölcsön

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Én elég sokszor vettem már fel kölcsönt a Providenttől, panaszom nem lehet ,a kamat nem sokkal több ha a központba veszi fel valaki,mint más banknál, ha munkatárs jár ki hetente, akkor az ő díjjazásával nő a kölcsön vissza fizetési összege. Bármelyik bank ma 35%-39% közt ad hitelt, és mennyi ceremóniával. Tehát meg kell győződni arról, hogy milyen feltételek vannak, és az alapján dönteni.
  #felvétel#visszafizetés
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  ATTILA000

  PANASZ

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  NEM NAGYON VAGYOK MEGELÉGEDVE A HITEL INTÉZÉSÉVEL MERT, TÖBBSZÖRI VÍVÁSOM UTÁN IS CSAK ÍGÉRGETTE A HITEL ÜGYINTÉZŐ HOGY VÁLASZT KAPOK A HITELEM ELBÍRÁSÁVAL KAPCSOLATBAN. EZT HETEKIG NEM SIKERÜLT MEGTUDNOM LEGALÁBB 8-10 HÍVÁSOM VOLT AZ ÜGYIZÉNŐ FELÉ ÉS UTÁNA KÖZÖLTE HOGY NEM JÖTT ÖSSZE A BANKI HÍVÁST A MAI NAPIG NEM KAPTAM ÉS ENNEK MÁR 3-4 HÓNAPJA!

  Nyugdijas

  visszafizetés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Tisztelt Provident:Lenne egy kérdésem önökhöz:hogy fizese az ember időben a részleteket vissza.Ha kapcsolat tartójuk,havonta kb kétszer jelenik meg az embernél.más munka helyeken ilyenekért már rég kirúgták volna a dolgozót.kérem válaszoljanak nekem.

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Üzletek a közelben

  1. Lechner Ödön Sétány 6
   1095  Budapest
  2. Fehérvári út 84/A
   1117  Budapest
  3. K-Sped Körút 1.
   2225  Üllő
  4. Budai út 61-63.
   8000  Székesfehérvár
  5. Korona U. 2.
   6000  Kecskemét