PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület

Cím:
Bajcsy Zsilinszky út 42-46.
Irányítószám/Település:
1054 Budapest
Telefon:
+36 (1) 354-2140
Telefon:
(40) 505 050
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a személyi kölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli kölcsönünk bármilyen élethelyzetben az Ön rendelkezésére áll. A kölcsönt a Provident a mindennapi élet felszerelési tárgyainak, tartós fogyasztási cikkeinek megvásárlásához, szolgáltatások igénybevételéhez nyújtja. A Provident kiszámítható kölcsönei alternatívát nyújthatnak a piacon szereplő pénzügyi szolgáltatók hitelkártyás konstrukciói mellett is.

Szolgáltatásunk az egész ország területén igénybe vehető, ott is, ahol nincsenek bankfiókok.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-044542

Vélemények

Kertai István
1 Csillagok

otthoni szolgáltatással kapcsolatban.

, 2013. június 11.

Feleségemnek 3,nekem 1 kölcsönöm van.Különböző napokon lettek felvéve.Mikor a kölcsönöket megkaptuk elöre kellett fizetni 1-2 vagy három hetet a kölcsönből mivel 12 .én nyugdíjkor fizettünk.Előfordult,hogy csuszás lett belőle mivel van ugye 5 hetes hónap is.Önök akkor telefonon állandóan zaklattak esti vagy késő délutáni órákban.Akkor nem volt baj mikor előre fizettünk.Ezért az ügynökükkel közöltem,hogy ezek után hetente jőjjön a felvett kölcsönök időpontjának minden 7 .-dik napján.Kijelentette,hogy nem hajlandó csak egyszer jőnni hetente.Azóta már 2 hete nem jelentkezett és ezért Interneten utaltam az elmaradott részleteket is természetesen az otthoni szolgáltatás nélkül.Ezuton közlöm,hogy nem kérem a szolgáltatást,és utalalom hetente minden hétfőn a tartozásom. tisztelettel. Kertai István.

Liliom
5 Csillagok

Pletyka

2013. május 10.

Tudjátok mizus ? Kérni fogják a pénzügy minisztert.Kötelezze a pénzintézeteket.Arra,hogy alkossanak új Banki törvényt.Mert a régi elavult.20,30,éves Banki törvények vannak.Ami rossz az ügyfeleknek. Nem fejlődnek a Bankok.Más téma.Minden pénzintézet.Tudomásom szerint.4,7%-os .jegybank alapi kamattal dolgozik.Képzeljétek.A Bankok,titeket kivéve. még mindig 6%-os jegybank alapi kamattal.Dolgoznak.Hol ott a lakossági hitelek szerződését már rég módosítani kellett volna.Kamat csökkentéssel.Puszka.Nektek.

Zsóka951
5 Csillagok

kölcsön

2013. május 9.

Én elég sokszor vettem már fel kölcsönt a Providenttől, panaszom nem lehet ,a kamat nem sokkal több ha a központba veszi fel valaki,mint más banknál, ha munkatárs jár ki hetente, akkor az ő díjjazásával nő a kölcsön vissza fizetési összege. Bármelyik bank ma 35%-39% közt ad hitelt, és mennyi ceremóniával. Tehát meg kell győződni arról, hogy milyen feltételek vannak, és az alapján dönteni.
Címkék: #felvétel#visszafizetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ATTILA000
1 Csillagok

PANASZ

2011. december 14.

NEM NAGYON VAGYOK MEGELÉGEDVE A HITEL INTÉZÉSÉVEL MERT, TÖBBSZÖRI VÍVÁSOM UTÁN IS CSAK ÍGÉRGETTE A HITEL ÜGYINTÉZŐ HOGY VÁLASZT KAPOK A HITELEM ELBÍRÁSÁVAL KAPCSOLATBAN. EZT HETEKIG NEM SIKERÜLT MEGTUDNOM LEGALÁBB 8-10 HÍVÁSOM VOLT AZ ÜGYIZÉNŐ FELÉ ÉS UTÁNA KÖZÖLTE HOGY NEM JÖTT ÖSSZE A BANKI HÍVÁST A MAI NAPIG NEM KAPTAM ÉS ENNEK MÁR 3-4 HÓNAPJA!

Nyugdijas
2 Csillagok

visszafizetés

2011. május 4.

Tisztelt Provident:Lenne egy kérdésem önökhöz:hogy fizese az ember időben a részleteket vissza.Ha kapcsolat tartójuk,havonta kb kétszer jelenik meg az embernél.más munka helyeken ilyenekért már rég kirúgták volna a dolgozót.kérem válaszoljanak nekem.

doliv
1 Csillagok

panasz

2010. szeptember 22.

ha majd a cég adja híváskor a telefonszámát és megfeleő hagnemben beszél az ügyfeleivel,talán minden megváltozhat.én egyébként a pfsz.hez fordulok e problámák miatt

Lovári Dzsenifer
5 Csillagok

provident kölcsön

2009. december 4.

Provident kölcsön - gyors kölcsön aminek van egy vagy inkább kettő előnye is, mindenki csak arról beszél,hogy a Provident gyors- kölcsönhöz, nem kell se kezes se fedezet,és még aktív bar listás is felveheti!
provident kölcsön
Címkék: ## bank# pénzügy# hitelezés# kölcsön# pénz# készpénz# providentErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bencsné Rutkai Renáta
1 Csillagok

Provident

, 2007. december 15.

Hú,hát ez egy olyan cég,akikkel nem szeretnék kapcsolatba kerülni soha.THM 400%,meg hasonlók!!!Régen ezeket uzsorásoknak hívták.Kihasználják a hirtelen pénzügyi bajba került embereket.Ejnye!
Címkék: ## kölcsön# hitel# pénzErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

woodoo
1 Csillagok

hmm

, 2007. december 10.

Hmmm. Jót nem tudok mondani, rosszat meg nem írok

Megjegyzés

2013. június 28.

Hitelfelvétel előtt, pontos tájékoztatást adnak, a visszafizetendő összegről, ami ráadásul nem is változik. Ha akkor megfelelő volt, most miért kell negatívumot írni, talán mert vissza kell fizetni? Mikor adták, jólesett, most is tessék szépen megköszönni, kedves hitelvelvevő!Írjon véleményt a(z) PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Lechner Ödön Sétány 6
  1095  Budapest
 2. Fehérvári út 84/A
  1117  Budapest
 3. K-Sped Körút 1.
  2225  Üllő
 4. Budai út 61-63.
  8000  Székesfehérvár
 5. Korona U. 2.
  6000  Kecskemét