PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület

9 Vélemények
PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület
Bajcsy Zsilinszky út 42-46.
1054 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
+36 (1) 354-2140
(40) 505 050
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Provident Pénzügyi Zrt.
Cégjegyzékszám
01-10-044542

Leírás

A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a személyi kölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli kölcsönünk bármilyen élethelyzetben az Ön rendelkezésére áll. A kölcsönt a Provident a mindennapi élet felszerelési tárgyainak, tartós fogyasztási cikkeinek megvásárlásához, szolgáltatások igénybevételéhez nyújtja. A Provident kiszámítható kölcsönei alternatívát nyújthatnak a piacon szereplő pénzügyi szolgáltatók hitelkártyás konstrukciói mellett is.

Szolgáltatásunk az egész ország területén igénybe vehető, ott is, ahol nincsenek bankfiókok.


Kulcsszavak:
Bank, Hitel, Kölcsön, Hitelezés, Finanszírozás, Gyorskölcsön, Készpénz Hitel
PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

István Kertai

otthoni szolgáltatással kapcsolatban.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Feleségemnek 3,nekem 1 kölcsönöm van.Különböző napokon lettek felvéve.Mikor a kölcsönöket megkaptuk elöre kellett fizetni 1-2 vagy három hetet a kölcsönből mivel 12 .én nyugdíjkor fizettünk.Előfordult,hogy csuszás lett belőle mivel van ugye 5 hetes hónap is.Önök akkor telefonon állandóan zaklattak esti vagy késő délutáni órákban.Akkor nem volt baj mikor előre fizettünk.Ezért az ügynökükkel közöltem,hogy ezek után hetente jőjjön a felvett kölcsönök időpontjának minden 7 .-dik napján.Kijelentette,hogy nem hajlandó csak egyszer jőnni hetente.Azóta már 2 hete nem jelentkezett és ezért Interneten utaltam az elmaradott részleteket is természetesen az otthoni szolgáltatás nélkül.Ezuton közlöm,hogy nem kérem a szolgáltatást,és utalalom hetente minden hétfőn a tartozásom. tisztelettel. Kertai István.

Liliom

Pletyka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tudjátok mizus ? Kérni fogják a pénzügy minisztert.Kötelezze a pénzintézeteket.Arra,hogy alkossanak új Banki törvényt.Mert a régi elavult.20,30,éves Banki törvények vannak.Ami rossz az ügyfeleknek. Nem fejlődnek a Bankok.Más téma.Minden pénzintézet.Tudomásom szerint.4,7%-os .jegybank alapi kamattal dolgozik.Képzeljétek.A Bankok,titeket kivéve. még mindig 6%-os jegybank alapi kamattal.Dolgoznak.Hol ott a lakossági hitelek szerződését már rég módosítani kellett volna.Kamat csökkentéssel.Puszka.Nektek.

Zsóka951

kölcsön

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én elég sokszor vettem már fel kölcsönt a Providenttől, panaszom nem lehet ,a kamat nem sokkal több ha a központba veszi fel valaki,mint más banknál, ha munkatárs jár ki hetente, akkor az ő díjjazásával nő a kölcsön vissza fizetési összege. Bármelyik bank ma 35%-39% közt ad hitelt, és mennyi ceremóniával. Tehát meg kell győződni arról, hogy milyen feltételek vannak, és az alapján dönteni.
#felvétel#visszafizetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ATTILA000

PANASZ

több, mint 6 hónappal ezelőtt

NEM NAGYON VAGYOK MEGELÉGEDVE A HITEL INTÉZÉSÉVEL MERT, TÖBBSZÖRI VÍVÁSOM UTÁN IS CSAK ÍGÉRGETTE A HITEL ÜGYINTÉZŐ HOGY VÁLASZT KAPOK A HITELEM ELBÍRÁSÁVAL KAPCSOLATBAN. EZT HETEKIG NEM SIKERÜLT MEGTUDNOM LEGALÁBB 8-10 HÍVÁSOM VOLT AZ ÜGYIZÉNŐ FELÉ ÉS UTÁNA KÖZÖLTE HOGY NEM JÖTT ÖSSZE A BANKI HÍVÁST A MAI NAPIG NEM KAPTAM ÉS ENNEK MÁR 3-4 HÓNAPJA!

Nyugdijas

visszafizetés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Provident:Lenne egy kérdésem önökhöz:hogy fizese az ember időben a részleteket vissza.Ha kapcsolat tartójuk,havonta kb kétszer jelenik meg az embernél.más munka helyeken ilyenekért már rég kirúgták volna a dolgozót.kérem válaszoljanak nekem.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Lechner Ödön Sétány 6
  1095  Budapest
 2. Fehérvári út 84/A
  1117  Budapest
 3. K-Sped Körút 1.
  2225  Üllő
 4. Budai út 61-63.
  8000  Székesfehérvár
 5. Korona U. 2.
  6000  Kecskemét