PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület

9 Vélemények
PROVIDENT PÉNZÜGYI ZRT. Budapest V. kerület
BAJCSY ZSILINSZKY ÚT 42-46.
1054 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Gazdasági információk

Cégnév
Provident Pénzügyi Zrt.
Cégjegyzékszám
01-10-044542

Üzletek a közelben

 1. Váci Út 178., Földszint
  1138  Budapest
 2. Határ U. Hrsz 6048/10
  2800  Tatabánya
 3. Budai Út 61-63.
  8000  Székesfehérvár
 4. Vasmű Út 39.
  2400  Dunaújváros
 5. Korona U 2. V. Em.
  6000  Kecskemét

Vélemények

István Kertai
otthoni szolgáltatással kapcsolatban.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Feleségemnek 3,nekem 1 kölcsönöm van.Különböző napokon lettek felvéve.Mikor a kölcsönöket megkaptuk elöre kellett fizetni 1-2 vagy három hetet a kölcsönből mivel 12 .én nyugdíjkor fizettünk.Előfordult,hogy csuszás lett belőle mivel van ugye 5 hetes hónap is.Önök akkor telefonon állandóan zaklattak esti vagy késő délutáni órákban.Akkor nem volt baj mikor előre fizettünk.Ezért az ügynökükkel közöltem,hogy ezek után hetente jőjjön a felvett kölcsönök időpontjának minden 7 .-dik napján.Kijelentette,hogy nem hajlandó csak egyszer jőnni hetente.Azóta már 2 hete nem jelentkezett és ezért Interneten utaltam az elmaradott részleteket is természetesen az otthoni szolgáltatás nélkül.Ezuton közlöm,hogy nem kérem a szolgáltatást,és utalalom hetente minden hétfőn a tartozásom. tisztelettel. Kertai István.
#pénzügy

Pletyka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tudjátok mizus ? Kérni fogják a pénzügy minisztert.Kötelezze a pénzintézeteket.Arra,hogy alkossanak új Banki törvényt.Mert a régi elavult.20,30,éves Banki törvények vannak.Ami rossz az ügyfeleknek. Nem fejlődnek a Bankok.Más téma.Minden pénzintézet.Tudomásom szerint.4,7%-os .jegybank alapi kamattal dolgozik.Képzeljétek.A Bankok,titeket kivéve. még mindig 6%-os jegybank alapi kamattal.Dolgoznak.Hol ott a lakossági hitelek szerződését már rég módosítani kellett volna.Kamat csökkentéssel.Puszka.Nektek.
#cim#kék

kölcsön

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én elég sokszor vettem már fel kölcsönt a Providenttől, panaszom nem lehet ,a kamat nem sokkal több ha a központba veszi fel valaki,mint más banknál, ha munkatárs jár ki hetente, akkor az ő díjjazásával nő a kölcsön vissza fizetési összege. Bármelyik bank ma 35%-39% közt ad hitelt, és mennyi ceremóniával. Tehát meg kell győződni arról, hogy milyen feltételek vannak, és az alapján dönteni.
#felvétel#visszafizetés

PANASZ

több, mint 6 hónappal ezelőtt

NEM NAGYON VAGYOK MEGELÉGEDVE A HITEL INTÉZÉSÉVEL MERT, TÖBBSZÖRI VÍVÁSOM UTÁN IS CSAK ÍGÉRGETTE A HITEL ÜGYINTÉZŐ HOGY VÁLASZT KAPOK A HITELEM ELBÍRÁSÁVAL KAPCSOLATBAN. EZT HETEKIG NEM SIKERÜLT MEGTUDNOM LEGALÁBB 8-10 HÍVÁSOM VOLT AZ ÜGYIZÉNŐ FELÉ ÉS UTÁNA KÖZÖLTE HOGY NEM JÖTT ÖSSZE A BANKI HÍVÁST A MAI NAPIG NEM KAPTAM ÉS ENNEK MÁR 3-4 HÓNAPJA!
#1

visszafizetés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Provident:Lenne egy kérdésem önökhöz:hogy fizese az ember időben a részleteket vissza.Ha kapcsolat tartójuk,havonta kb kétszer jelenik meg az embernél.más munka helyeken ilyenekért már rég kirúgták volna a dolgozót.kérem válaszoljanak nekem.
#részletek