Propszt Kft., Budapest

Propszt Kft.
Bécsi Út 165
1032 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer

Gazdasági információk

Adószám
12000210-2-41
TEÁOR kód
6810 - saját tulajdonú ingatlan adásvétele

Leírás

A PROPSZT Kft. monolit vasbetonszerkezetek építésével foglalkozik. A PROPSZT Szerkezetépítő Kft 1994-ben alakult meg az előtte már éveken át kisiparként működő vállalkozásból. Megalakulása óta folyamatos fejlődés jellemzi a céget, mely mára főleg a szerkezetépítés, de a generál kivitelezés területén is egyre jelentősebb szereplője a budapesti építőipari piacnak. Fő tevékenységi területe a magánerős lakásépítés.


Cégleírás
A cég tevékenységének kezdetekor a Binder Építőipari Vállalkozással együttműködve több lakópark és irodaház építését kivitelezte.( Pl.:a Japán Nagykövetség ) A Kft a következő években egyre több és nagyobb volumenű szerkezetépítési munkát nyert meg. Budapesten, főként a III. kerületben több tízezer m2 irodaépületet és lakóházat épített meg.( Meridian Szálló, Hattyúház, Csatárka úti lakóparkok ) 1997-re a Kft. cégcsoporttá nőtte ki magát, melynek keretében megalakult a Makro-Dom Kft és az Euro-Dom Kft.
Ezen cégek létrejöttével megkezdte a saját beruházások létrehozását, ingatlanfejlesztéseket. 1998-től folyamatosan végez generál kivitelezési munkákat is. A Kft a munkák elvégzéséhez szükséges saját gép- és eszközparkkal rendelkezik.
Az építkezéseken magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező és a cégnél több éve dolgozó építésvezetők irányítják a kivitelezési munkákat. A Kft a saját fizikai állomány, az építéshez szükséges szállítóeszközök, daruk, munkagépek segítségével gyors átfutási idő és kedvező árak mellett tud évente átlag 350 000 m2 zsaluzott felületet elkészíteni.
Kulcsszavak:
Építőipar, Generálkivitelezés, Építőipari generálkivitelezés, Építőipari kivitelezés, Építőipari tervezés és szervezés, Alapozás, Zsaluzás, Beton, Állványozás, Betonacél, Szerviz, Szigetelés, Földmunka, Számítástechnikai szolgáltatás
Propszt Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Propszt Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Bécsi Út 120
  1034  Budapest
 2. Kiscelli Utca 74.
  1032  Budapest
 3. Kenyeres U. 32.
  1034  Budapest
 4. San Marco U. 28-30.
  1034  Budapest
 5. Kiscelli Út 64.
  1032  Budapest
 6. Selmeci U. 29
  1034  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete