Praktiker Budapest, Bécsi út

28 Vélemény
frissítve 2020.05.04.

Nyitvatartási idők

A 2020.03.25. napon beállított nyitvatartási idők a koronavírus fertőzés kockázata miatt elrendelt korlátozások értelmében.

péntekP
7:00 – 15:00
szombatSzo
8:00 – 15:00
vasárnapV
8:00 – 15:00
Pünkösdvasárnap, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
hétfőH
7:00 – 15:00
Pünkösdhétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
keddK
7:00 – 15:00
szerdaSze
7:00 – 15:00
csütörtökCs
7:00 – 15:00
Nyitva.
Zárásig  4 h 34 min.
4 h 34 min

Leírás

Ésszerű üzletpolitikánk eredményeképpen pénzt takarítunk meg. Ezt beépítjük termékeink árába, így a Praktikernél mindenki megtalálja a pénztárcájának és ízlésének megfelelő minőségi árucikket. A Praktiker magyarországi sikerének titka egyszerű. Nemcsak vásárlóink elégedettek, hanem munkatársaink is.


Kulcsszavak:
Barkácsbolt, Kéziszerszám, Elektromos gép, Festőszerszámok, Kültéri növény, Építőanyag, Kályha, Tüzelőanyag, Padlóburkolatok, Építőelem, Mennyezet burkolók
Termékek
ablakok, ajtók, bútor, csempék, elektromos gépek, kéziszerszámok, építési vegyianyagok, építőanyagok, építőelemek, padlóburkolat, faáru, fémipari termékek, festékek, festőszerszám, géptartozékok, háztartási termékek, kályhák, tüzelőanyagok, kerti motoros gépek, kültéri növények, ragasztó, szaniter installáció, mennyezetburkolók, világítás
Szolgáltatások
Ajándék utalvány, Áruhitel, Élfóliázás, Fogyasztó barát, Gépkölcsönzés, Házhoz szállítás, Kutyabarát áruház, Lapszabászat, Mesterember ajánló, Pelenkázó, Színkeverés, Termék foglalás, Utánfutó kölcsönzés, Vevőszolgálat
Praktiker Budapest, Bécsi út a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Praktiker

, több mint 2 évvel ezelőtt

Elég sokszor vásároltam már a praktikerbe.Utoljára a kutyámnak vásároltam kutyaláncot az üzletben.Vagy karabinereket.Nagyon sok mindent lehet vásárolni a praktikerbe.Ajándéktárgytól kezdve a kertészetig a lakberendezésig ezen belül nagyon sok féle választékkal rendelkeznek.A praktiker nagyon szép külsőleg is különleges épület nem csak a belseje szép.Már vásároltam a festéshez is nagyon jó eszközöket.Éppen állateledel része is van az üzletnek.A fürdőszobába is lehet vásárolni csaptelepeket,fürdőádat,lámpákat a szobába vagy csillárt a lakás bármely ponjára.Bárki az ismerőseim közül,aki arra felé vásárolt magának házat.Mindenképpen a praktikerbe tért be vásárolni,mert mindent megtalál egy helyen.Ez a reklám nagyon tetszett.Praktiker mindenre van kész ötlete.És ez tényleg így is van:)
## barkács;áruház;vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Praktiker

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon sokat járunk a Praktikerbe, mivel minden hasznos dolgot megkapunk ott. Legyen szó autós cuccokról vagy éppenséggel bútorról a Praktiker széles skálában árulja!Ajánlom mindenkinek aki szeret vásárolni.
## vásárlás# barkács# szolgáltatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Praktiker

, több mint 2 évvel ezelőtt

Hatalmas alapterületen berendezett áruház, ahol minden megtalálható. Ha valamit máshol nem találok, itt biztos, hogy van, azonnal, raktárról.
## szerszám# barkácsolás# hobbi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

praktiker

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sokszor voltam vásárlója az áruháznak. Kellemes a légkör, nagyon bő termékválasztékkal rendelkeznek. Segítőkészek az eladók. Szeretek ott vásásrolni.
## vásárlás barkácsolás udvariasság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

áruk

, több mint 2 évvel ezelőtt

Meg vagyok elégedve ezzel a céggel, mert a lakásfelújítás során, mindent egy helyen tudtam beszerezni. Gyors a kiszolgálás és tájékozottak az eladók is. Egyetlen negatívum, hogy néhány akciós termékből már az akció első napján sem volt. De ezen kívül jók a tapasztalataim, mindenképpen a vásárlójuk maradok.
## csempe# vásárlás# barkácsáruház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Praktiker Budapest, Bécsi út részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Praktiker Üzletek

 1. Váci Út 60-62
  1044  Budapest
 2. Mester Utca '87.
  1095  Budapest
 3. Városkapu Utca 5
  1152  Budapest
 4. Malomkő U. 3
  2040  Budaörs
 5. Fő Utca 246-248
  2220  Vecsés