Portent Kft., Budapest

Leírás

Bér-szkennelés, iratanyagok archiválása.

Ipari-scannerekkel, sok éves tapasztalattal a KKV-k és magánszemélyek igényeihez alakított szolgáltatás és tanácsadás, kedvező áron.

Iratanyag digitalizálás, archiválás, Dokumentumkezelő rendszerek, Iratrendezés, Adathordozó tárolás, Selejtezés, megsemmisítés Irodáját elöntötte a papír alapú dokumentáció?


Cégleírás
Bér-szkennelés, iratanyagok archiválása. Ipari-scannerekkel, sok éves tapasztalattal a KKV-k és magánszemélyek igényeihez alakított szolgáltatás és tanácsadás, kedvező áron. Portent Kft. A KKV-nak és magánszemélyeknek ajánlja a következő szolgáltatását A papír alapú dokumentáció elektronikus archiválása, digitalizálása modern, nagy teljesítményű szkennerekkel végezzük, melyek segítségével a különböző típusú iratok (formanyomtatványok, űrlapok, bizonylatok, vegyes iratok) a megrendelő igényei szerint alakíthatók át elektronikus formátumú dokumentumokká.
A dokumentumokat indexáljuk, paraméterekkel látjuk el, így a papíralapon tárolt adatokat, adatcsoportokba, adattárakba rendezve adjuk át a megrendelőknek (adatlapokba felvitt kézírás digitálisd adattá konvertálva adattáblába rendezhető) Ezáltal az adatok visszakereshetővé, és egyszerűen szerkezsthetővé válnak. Ezen szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik tevékenységük során felgyülemlő nagy mennyiségű iratanyagaikat kívnják digitálisan kezelni, és ezeket a feladatokat saját erőforrásból nem tudják megoldani. Munkánkat szigorúan szabályozok szerint végezzük, a szkennelés és az adatrögzítés (indexelés) minőségét a munkavégzés során folyamatosan ellenőrizzük.
A folyamatok során ügyelünk az iratok állagának megőrzésére, illetve az adat- és titokvédelmi szabályok betartására. Forduljon hozzánk bizalommal!
Kulcsszavak:
Iratrendezés, Archiválás, Selejtezés, Megsemmisítés, Bérszkennelés, Adathordozó tárolás, Dokumentumkezelő rendszerek, Iratanyag digitalizálás, Iratanyagok archiválása
Portent Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Portent Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Nóra Kovács
Értékesítés

Üzenet küldése

3616305112

3616305112

Vásároljon Prémium Tagságot