Porsche Lízing és Szolgáltató Kft., Budapest

2 Vélemény
Porsche Lízing és Szolgáltató Kft.
Fáy U. 27
1139 Budapest - XIII. kerület
Telefon:
(1) 450 2853
Telefon:
(1) 465 4800
Telefon:
(1) 465 4783
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-267673
Adószám
880652-2-44
Alkalmazottak száma
18
TEÁOR kód
7711 - Személygépjármű kölcsönzése

Leírás

A Porsche Bank Zrt. 1994. októberében kezdte meg működését, mint kizárólag autófinanszírozásra szakosodott pénzintézet. A bank tulajdonosa 100%-ban az osztrák Porsche Bank AG.

A Porsche Bank Zrt. a magyarországi Porsche-csoport tagja. Az osztrák és más európai érdekeltségeket magában foglaló Porsche Holding ma egyike Európa legjelentősebb vállalatbirodalmainak.

A Porsche Bank magánszemélyeknek és gazdasági társaságoknak nyújt hitelt új Audi, SEAT, Skoda és Volkswagen, valamint a Porsche Hungária Kft. hivatalos márkakereskedői által kínált használt gépjárművek vásárlásához.


Kulcsszavak:
Lízing, Autófinanszírozás, Flottakezelés
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német
Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Hol keressem?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem túl jó.....A honlapjukon például nem találom sehol az ő aktuális deviza árfolyamukat. Miért nem publikus? Ezen kívűl, még a hitelemnél túlfizetésem volt /az árfolyamkülömbözet miatt, eszükbe nem jutott másik csekket küldeni, hogy te marha, most nem kell annyit fizetned, mert kevesebb a svájci frank árfolyama, mint amikor a kocsid vetted. Természetesen egy fillér kamatot sem adtak rá. Viszont ahogy emelkedett, és az úgynevezett előre befizetett plusz pénzem ,,feléltem", azonnal küldték az árfolyamkülömbözetről a csekket.Elég felháborító......

Autó lizing

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon rossz a bank eggyütmüködése a deviza hitelesekkel. Tavaly uj kocsit vettem és idén felment a törlesztésem malyd 40%kal és munkanélküli lettem és nem halylandok egyeszkedni a futamidő kitolásárol vagy szüneteltetéséről mig munkát nem találok!

Írjon véleményt a(z) Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot