Polgár Galéria És Aukciósház, Budapest

Polgár Galéria És Aukciósház
VÁCI UTCA 11/B
1053 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 267 4078
(1) 267 4077
(1) 267 4081
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Polgár Galéria és Aukciósház 1987 óta foglalkozik műkereskedelemmel, 1995 óta pedig árveréseket is rendez - egy alkalommal, elsőként Magyarországon becsértékes árverést is tartott. Az eltelt évek alatt több mint kilencezer festmény és több tízezer tárgy lelt gazdára, melyek között számos értékes műalkotás, különleges régiség és ritka gyűjtődarab volt.


Cégleírás
A Polgár Galéria és Aukciósház 1987 óta foglalkozik műkereskedelemmel, 1995 óta pedig árveréseket is rendez - egy alkalommal, elsőként Magyarországon becsértékes árverést is tartott. Az eltelt évek alatt több mint kilencezer festmény és több tízezer tárgy lelt gazdára, melyek között számos értékes műalkotás, különleges régiség és ritka gyűjtődarab volt. Kisebbik galériánk, a Kossuth Lajos utcai üzlet 1991 óta működik a belvárosban, ahol mintegy 300 m2-en várjuk vásárlóinkat értékes festmények, antik bútorok, műtárgyak, ékszerek széles választékával.
1997 őszén megnyitottuk saját, exkluzív, közel 1000 m2-es Váci utcai kiállító- és árverezőtermünket, mely a századelőn a Kassák Lajos féle ''Ma'' szerkesztősége, majd később a nagyhírű Belvedere kiállítóterme volt. Az aukció egyre kedveltebb értékesítési és vásárlási lehetőség, mely egyrészt magában hordozza a legnagyobb eladási ár elérését, másrészt a vevők szempontjából nem zárja ki az úgynevezett jó vétel lehetőségét.
Évente négy nagy árverést rendezünk, amelyekre jellemző a korok, stílusok és árkategóriák változatossága, tételei nagyrészt privát kézből kerülnek hozzánk, és az aukciók alkalmával szintén többnyire magánszemélyek tulajdonába kerülnek.
Kulcsszavak:
Bútor, Ékszer, Óra, Művészet, Festmény, Antik, Szobor, Porcelánáru
Polgár Galéria És Aukciósház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Polgár Galéria És Aukciósház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. Váci U. 36.
    1056  Budapest
  2. Vámház Körút 9
    1093  Budapest
  3. Múzeum U. 9.
    1088  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete