Pixelvisual, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Nagyteljesítményű kép és logóvetítés, paint up, épületek színezése, fényfestése! Hangfalak, hangtechnika bérbeadás, fénytechnika, led lámpa bérlés, bérbeadása.
Vizuáltechnika A-Z-ig, Paint up, épületfényfestés, projektor bérlés, bérbe adás, projektorfutár szolgáltatás Budapesten és környékén!


Cégleírás
Egyedülálló szolgáltatást szeretnénk at Ön figyelmébe ajánlani, mellyel lehetősége nyílik termékét, szolgáltatását vagy cégét reprezentatív módon nagy tömegek számára látványosan reklámozni. Tudjuk, hogy manapság sok cég próbál új marketinges fogással, illetve új megjelenési formában reklámozni cége termékeit. Sokan keresik az újabb és hatásosabb reklámlehetőséget, melyek a fogyasztókban mélyebb nyomot hagynak, így elérve hogy vásárlásra ösztönözzék Őket. A fényfestés művészei, akik egy nagyteljesítményű projektorral újrafestik és élettel töltik meg a szürke házfalakat, különleges élményt biztosítanak az arra látogatóknak! Több száz négyzetméteres felületet töltenek meg színekkel, élménnyel és természetesen egy kis reklámmal is. Ez a felület lehet házfal (oldalfal, tűzfal, homlokzat), vagy rendezvényhelyszín (épület, sátor, hajó, belső díszterem, stb.), vagy bármilyen vetítésre alkalmas felület!Lehet állóképet, vagy logót vetíteni, de lehetőség van slideshowra is, azaz több képből összeállított diavetítésre zenei aláfestéssel, mellyel a kívánt hatás fokozható! Mivel ez egy új vizuális élmény mely érdeklődést vált ki az emberekből, ezáltal hatásosabb a hagyományos (pl. óriásplakát) megjelenési formáknál.
Mi egy új, modern megjelenési formával, egy új reklámozási lehetőséggel a Paint up-pal garantáljuk, hogy cége logója, terméke vagy szolgáltatása nagy tömegek számára is emlékezetes maradjon, és felfigyeljenek rá! Paint up, épületfényfestés, projektor bérlés, bérbe adás, projektorfutár szolgáltatás Budapesten és környékén! Rendezvények komplett hang és fénytechnikai megoldása, mobil hangosítással, dj szolgáltatással megbízhatóan 10 éves szakmai tapasztalattal. Nagyteljesítményű kép és logóvetítés, paint up, épületek színezése, fényfestése! Hangfalak, hangtechnika bérbeadás, fénytechnika, led lámpa bérlés, bérbeadása.
Kulcsszavak:
Fényreklám, Kölcsönzés, Bérbeadás, Bérlés, Kölcsönző, Vetítővászon, Hangtechnika bérlés, Projektor bérlés, Projektor kölcsönzés, Fénytechnika bérlés, Projektorállvány, Épületreklám, Paint up
Pixelvisual a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pixelvisual

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Egressy Út 120.
  1149  Budapest
  (20) 944 8243
 2. Egressy tér 9-10
  1149  Budapest
  (1) 786 3775
 3. Mogyoródi U. 81.
  1141  Budapest
  (1) 469 0576
 4. Mogyoródi út 16-20
  1148  Budapest
  (1) 222 9212
 5. Jeszenák János Utca 26.
  1141  Budapest
  (1) 363 0256
 6. Szugló Utca 77.
  1145  Budapest
  (1) 223 5322
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete