Photoplanet Fotóstúdió, Budapest

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH
8:00 – 20:00
keddK
8:00 – 20:00
szerdaSze
8:00 – 20:00
csütörtökCs
8:00 – 20:00
péntekP
8:00 – 20:00
szombatSzo
8:00 – 20:00
vasárnapV
8:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  11 h 33 min.
11 h 33 min

Leírás

Photoplanet Fotóstúdió Az újpesti Photoplanet Fotóstúdióval a tapasztalt fotográfus kollégák és a fotózással még csak most ismerkedők számára is exkluzív és inspiráló munkakörnyezetet teremtettünk. A fotóstúdió professzionális fotószolgáltatásai közé tartozik a műtermi és külső helyszíni fotózás. Köztük portréfotózás, divat- és modellfotózás valamint portfólió készítés mellett reklámfotózás, tárgyfotózás és műszaki fotózás.
Külső helyszíneken vállalunk esküvői fotózást, riport- és rendezvényfotózást, épületfotózást és enteriőrfotózást, cégek számára image fotózást. Egyedi készítésű, prémium kvalitású fotókönyvek készítésével is foglalkozunk.
Műtermünket bérbe is adjuk, a stúdióbérlés részleteiről oldalunkon olvashatsz.


Cégleírás
A Photoplanet Fotóstúdió bemutatása

A Photoplanet fotóstúdió létrejöttével több álom is valóra vált. Az elmúlt év során egyszerű műteremből az egyik legfoglakoztatottabb fotóstúdióvá váltunk. Újpesti műtermünkben a tapasztalt fotográfus kollégák számára exkluzív és inspiráló munkakörnyezetet teremtettünk. A megrendelőinket páratlanul nívós szolgáltatásokkal és baráti árakkal, a fotózással még csak most ismerkedőket pedig márkabolttal, illetve számos hasznos tanáccsal várjuk. Nem véletlen, hogy aki egyszer nálunk járt, újra és újra visszatér. A luxuskivitelezésű klimatizált műterem minden fotós és ügyfél igényét kielégíti. A 4x4 méteres mozgatható filmes keret lehetővé teszi, hogy járművek mellett akár nagyméretű díszleteket is fotózhassunk. A munkát segíti az egymástól teljesen szeparált sminkszoba, ruhatár, kellékes raktár, lounge és a legmodernebb számítógépek valamint képszerkesztő szoftverek. A legkifinomultabb igények sem állhatnak útjába a tökéletes végeredménynek. A stúdióvakuk, állványok és derítőlapok magyarországi éllovasának számító Mikrosattól beszerzett felszereléseknek köszönhetően technikai szinten is az elsők közé léptünk. Gépparkunkban a professzionális Nikon fényképezőgépek teljes választéka mellett a legtöbb Canon készülék is megtalálható. A minőségi munkavégzés a stúdióban és a szabadban is egyaránt biztosított. A Photoplanet fotószolgáltatásai közé tartozik műtermi és külső helyszíni körülmények között is a portréfotózás, modellfotózás, portfólió készítés, divatfotózás, reklámfotózás, tárgyfotózás, esküvői fotózás, műszakifotózás, riportfotózás, rendezvényfotózás, image fotózás, fotóműterem-bérbeadás és egyedi készítésű, prémium kvalitású, fotókönyvek készítése egyaránt. A szakmában dolgozó, de hasonló felszereltséggel nem rendelkező fotóskollégák számára pedig elérhető áron biztosítjuk a Photoplanet minden eszközét és erőforrását.
Kulcsszavak:
Fotó, Fotózás, Fénykép, Fotóstúdió, Esküvői fotó, Photo, Tárgyfotó, Fotólabor, Rendezvényfotózás, Divatfotó, Tablófotózás, Modell fotózás, Épületfotó, Fotóműterem, Műterem bérlés, Fényképész, Fotókönyv, Fotóalbum, Portréfotózás, Portfólió készítés, Planet, Fényképészeti stúdió, Stúdió bérlés, Enteriőr fotó, Photoplanet
Photoplanet Fotóstúdió a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Photoplanet Fotóstúdió

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Károlyi István utca 10
  1047  Budapest
  (20) 960 0888
 2. Károlyi István u. 10
  1047  Budapest
  (20) 960 0888
 3. Vörösmarty u. 11/a
  1074  Budapest
  (20) 504 4123
 4. DEÁK FERENC U. 23.
  1041  Budapest
  (70) 377 8741
 5. Váci Út 54
  1131  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete