Peugeot Hungária Kft., Budapest

4 Vélemény
more than 2 years ago

Leírás

A Peugeot márka több mint 200 év elteltével is az innováció és a változatosság szinonímája. Innováció az elektromos és hibrid járművek terén, amely a 2010-ben piacra dobott Peugeot iOn és a 2012-ben forgalomba kerülő 3008 HYbrid4 modellekben ölt testet. A változatosság pedig azoknak a termékekben, amelyek az autógyártás mellett a márka hírnevét növelik: a robogók, a kerékpárok és a mai napig kapható Peugeot borsőrlők, amelyek világszerte eggyé váltak az innováció és a francia luxus fogalmával.


Cégleírás
A Peugeot nemcsak a termékválasztékot, hanem a szolgáltatások körét is folyamatosan bővíti. A 2010-ben bevezetett Mu by Peugeot kölcsönzési szolgáltatáson keresztül az ügyfelek a pillanatnyi igényeiknek megfelelően személyautókat, haszonjárműveket, robogókat, kerékpárokat, vagy tartozékokat vehetnek bérbe a Peugeot aktuális kínálatából akár hét közben, akár hétvégén. A szolgáltatás Európa-szerte számos nagyvárosban elérhető.
Kulcsszavak:
Autókereskedés
Peugeot Hungária Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

reklám

, more than 2 years ago

Peugeot 308 autójukkal kapcsolatos reklám megtévesztő, ill. hamis. A jelzett ár helyett 4200000 Ft a legalacsonyabb ár, ha egy összegben akarnék fizetni!

Vendéggel való foglalkozás

, more than 2 years ago

Komáromban szerettem volna a kvíz játékra jelentkezni . Gondoltam, megmutatnak egy-két modellt, és közben odaadják a játékhoz a kitöltenivalót. Ehelyett igéretet kaptam a visszahívásra és egy levelet /emailt/ is írtam, de sehol semmi. Gondolom látszott rajtam, hogy nem vagyok potenciális vevő hát akkor meg ...
## ennyit a kvízjátékról
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

307 gépjármű

, more than 2 years ago

Véleményem az,hogy a peugeot gépkocsik jók csak vannak problémák amit 1-2 szervíz nem old meg ill nem akar.sőt kárt okoz nem ismeri ell. Azért ez fura.Vagy be magyarázza,hogy ez ilyen és úgy adja át.Ezek nem nyerő dolgok

Peugeot

, more than 2 years ago

A kedvesem Peugeot 307-es típusú személyautóval rendelkezik, és nagyon meg van vele elégedve. Mondjuk ő eleve a francia gyártmányú autókra esküszik, ezen belül pedig a Peugeot-ra. Heti rendszerességgel jár ki vele Németországba, strapabíró, alacsony fogyasztású, megbízható autó!
## autó# gépjármű# peugeot
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Peugeot Hungária Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook