Peugeot Hungária Kft., Budapest

4 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A Peugeot márka több mint 200 év elteltével is az innováció és a változatosság szinonímája. Innováció az elektromos és hibrid járművek terén, amely a 2010-ben piacra dobott Peugeot iOn és a 2012-ben forgalomba kerülő 3008 HYbrid4 modellekben ölt testet. A változatosság pedig azoknak a termékekben, amelyek az autógyártás mellett a márka hírnevét növelik: a robogók, a kerékpárok és a mai napig kapható Peugeot borsőrlők, amelyek világszerte eggyé váltak az innováció és a francia luxus fogalmával.


Cégleírás
A Peugeot nemcsak a termékválasztékot, hanem a szolgáltatások körét is folyamatosan bővíti. A 2010-ben bevezetett Mu by Peugeot kölcsönzési szolgáltatáson keresztül az ügyfelek a pillanatnyi igényeiknek megfelelően személyautókat, haszonjárműveket, robogókat, kerékpárokat, vagy tartozékokat vehetnek bérbe a Peugeot aktuális kínálatából akár hét közben, akár hétvégén. A szolgáltatás Európa-szerte számos nagyvárosban elérhető.
Kulcsszavak:
Autókereskedés
Peugeot Hungária Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

reklám

, több mint 2 évvel ezelőtt

Peugeot 308 autójukkal kapcsolatos reklám megtévesztő, ill. hamis. A jelzett ár helyett 4200000 Ft a legalacsonyabb ár, ha egy összegben akarnék fizetni!

Vendéggel való foglalkozás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Komáromban szerettem volna a kvíz játékra jelentkezni . Gondoltam, megmutatnak egy-két modellt, és közben odaadják a játékhoz a kitöltenivalót. Ehelyett igéretet kaptam a visszahívásra és egy levelet /emailt/ is írtam, de sehol semmi. Gondolom látszott rajtam, hogy nem vagyok potenciális vevő hát akkor meg ...
## ennyit a kvízjátékról
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

307 gépjármű

, több mint 2 évvel ezelőtt

Véleményem az,hogy a peugeot gépkocsik jók csak vannak problémák amit 1-2 szervíz nem old meg ill nem akar.sőt kárt okoz nem ismeri ell. Azért ez fura.Vagy be magyarázza,hogy ez ilyen és úgy adja át.Ezek nem nyerő dolgok

Peugeot

, több mint 2 évvel ezelőtt

A kedvesem Peugeot 307-es típusú személyautóval rendelkezik, és nagyon meg van vele elégedve. Mondjuk ő eleve a francia gyártmányú autókra esküszik, ezen belül pedig a Peugeot-ra. Heti rendszerességgel jár ki vele Németországba, strapabíró, alacsony fogyasztású, megbízható autó!
## autó# gépjármű# peugeot
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Peugeot Hungária Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Peugeot márkakereskedés kirendeltségek

 1. Peugeot Barta
  32.48 km
  Peregi Vásártér
  2340  Kiskunlacháza
 2. Verseghy U.3.
  5000  Szolnok
 3. Hősök Útja 2.
  3100  Salgótarján
 4. Gagarin U.30.
  7200  Dombóvár
 5. KLAPKA U. 17.
  8630  Balatonboglár