Pest Megyei Kereskedők és Vendéglátók Szövetsége, Budapest

frissítve 2020.04.10.

Leírás

A megye lényeges sajátossága, hogy van is meg nincs is megyeszékhelye, mert székhelye megegyezik Budapest fővárossal. Ez számos előny és természetesen hátrány forrása is. Kereskedelemmel, vendéglátással és idegenforgalmi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozások számát tekintve a 20, 000 feletti számmal Budapest után a második helyen áll.
A fent vázolt megyében működik érdekvédelmi szervezetünk, a Pest megyei Kereskedők és Vendéglátók Szövetsége immáron 1991 - óta önállóan, a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetség tagjaként. Egyesületünk célja, hogy a megye területén működő kereskedők, vendéglátósok gazdasági és szakmai érdekképviseletét a lehető legjobb színvonalon ellássa.
E cél megvalósításához nagyon fontos, hogy minél több támogatóra, a tagságot büszkén vállaló vállalkozásra van szükség.


Cégleírás
a tagság érdekeinek képviselete a helyi és megyei állami és társadalmi szervek előtt, a tagok gazdasági tevékenységének elősegítése szervezések koordinálásával, a tagság (az összes kereskedő és vendéglátó vállalkozás) tevékenységét érintő kérdésekben előterjesztéseket, javaslatokat, véleményeket fogalmaz meg és juttatja el az illetékes szervekhez, közreműködik a tagságot érintő szociálpolitikai feladatok ellátásában, a Kereskedelmi Élet című újságon keresztül mindig aktuális információkat juttatunk el tagjainkhoz, szakképesítést nyújtó tanfolyamainkat igény szerint a megye bármely településén megszervezzük. A szó valódi értelmében házhoz visszük a szakmai tudást.
Kulcsszavak:
Felnőttképzés, Érdekképviseleti szövetség
Szolgáltatások
felnőttképzések, kereskedő oktatás, boltvezető oktatás, ékszerbecsüs oktatás, szakács oktatás, vendéglátó-üzletvezetői oktatás, vendéglátó oktatás
Pest Megyei Kereskedők és Vendéglátók Szövetsége a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pest Megyei Kereskedők és Vendéglátók Szövetsége

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ kirendeltségek

  1. KASSÁK LAJOS UTCA 69-71.
    1134  Budapest
  2. Komáromi U. 42
    2800  Tatabánya
  3. Mártírok útja 5
    8000  Székesfehérvár