Perszephoné Kft., Budapest

Perszephoné Kft.
Vahot Utca 6
1119 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
Mobil:
(70) 278 7000
Mobil:
(30) 585 1750
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 7 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-889496
Adószám
113758-2-41

Leírás

Társaságunk 2007 óta szépségipari gépek és berendezések importjával és disztribúciójával foglalkozik. Külföldi partnereink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket. Vidéki vásárlóink számára futárszolgálattal teljesítjük a megrendeléseket, melynek díjszabásásáról a " Kezdőlap " menüpontban tájékozódhatnak. Termékeink leírása mellett feltüntetjük, ha a kiválasztott eszközt esetleg kizárólag rendelésre tudjuk biztosítani. A megvásárolt termékek vonatkozásában szakmai oktatást nyújtunk bemutató termünkben előre egyeztetett időpontban, ahol teljeskörűen bemutatjuk a kezelésekhez szükséges protokollt.
Minden nálunk vásárolt eszközre rendeltetésszerű használat mellett legalább 1 év (egyes termékekre vonatkozóan akár 3 év) garanciát vállalunk. Megszépítjük a világot! Megbízható minőséget és üzleti stratégiát megvalósító vállalkozásként működünk a szépség-üzletág szakembereinek maximális megelégedésére: olyan hatékonyan működő és versenyképes eszközöket valamint arc- és testápoló termékeket kínálunk, amelyek biztosítják piaci részesedésünk és vállalatunk értékének folyamatos növekedését. A legjobb partner szeretnénk lenni abban, hogy ügyfeleinket segítsük sikeressé tenni a világ gyorsan fejlődő szépségipari piacán. Vállalatunk üzletfelei tudják, hogy építhetnek ránk, hiszen termékeink hozzájuttatják őket ahhoz, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások önbizalmat adjanak vendégeik számára.
A szépség önbizalom. Szenvedélyes elkötelezettséggel igyekszünk kielégteni vevőink legmagasabb szintű igényeit, hisz az ő megelégedettségük további értékhez juttatják vállalatunkat. Egyértelmű és nyilvánvaló választás legyünk a szépségszalon üzletág szereplői számára és hosszútávon elkötelezzék magukat mellettünk Budapesten és vidéken egyaránt. MINŐSÉG: Elköteleztük magunkat a minőség mellett minden általunk forgalmazott termék vonatkozásában.


Kulcsszavak:
Kozmetika, Szépségápolás, Perszephoné
Perszephoné Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Perszephoné Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek

Szépségipari gépek és berendezések Társaságunk szépségipari gépek és berendezések importjával valamint disztribúciójával foglalkozik. Külföldi partnereink kiválasztása a legnagyobb gondosság mellett valósult meg azért, hogy vásárlóink elégedetten szolgálhassák ki vendégeiket.

Hasonló cégek a közelben

 1. Etele Út 57
  1119  Budapest
 2. Etele Út 63.
  1119  Budapest
 3. Etele Út 63.
  1119  Budapest
 4. Tétényi Út 63
  1119  Budapest
 5. Etele Út 62/B 1/5
  1115  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete