Pensum Iskolaszövetkezet, Budapest

7 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.05.04.

Nyitvatartási idők

A 2020.04.06. napon beállított nyitvatartási idők a koronavírus fertőzés kockázata miatt elrendelt korlátozások értelmében.

hétfőH
8:00 – 17:00
keddK
8:00 – 17:00
szerdaSze
8:00 – 17:00
csütörtökCs
8:00 – 17:00
péntekP
8:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  9 h 30 min.
9 h 30 min

Személyes ügyfélfogadásra előzetes egyeztetés alapján van lehetőség. Ez idő alatt elfogadjuk az elektronikusan megküldött szerződéseket, nyilatkozatokat, igazolásokat.

Leírás

Pensum Diákmunka Iskola Szövetkezet: diákmunka, hostess-promóció.


Kulcsszavak:
Diákmunka, Akkreditált képzés, Humánerőforrás szolgáltatás
Szolgáltatások
belföldi munkaerő-kölcsönzés, akkreditált képzések, külföldi munkaerő-kölcsönzés
Pensum Iskolaszövetkezet a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, 2019.09.30.

Sziasztok! Pensum hááát..... Nagyon csúnyán átveretek minket!!!! Csomogoló munkát hirdetik Mi kimentünk 800km Igértek fűt fát és semmi nem igaz belölle! 200€ bánja csak azért mert dologozni szeretnék!!!!!!! Nagyon elkeseredve érzem magam!!! Miért kell igy átverni a dologzni akaró embereket!!!!?????

panasz

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ajánlom, senki ne a Pensumot válassza. Én nemrég regisztráltam be. Már akkor is adódtak bonyodalmak, mivel pár információt nem közöltek a telefonba, aztán engem néztek hülyének, és ritka bunkón, lekezelően viselkedtek. Már ott gyanút kellett volna fognom. De nem, mert ajánlottak egy munkát, jelentkeztem rá, de sajnos pár nappal előtte lebetegedtem, úgyhogy le kellett mondanom. Nem nagyon bírták kezelni, hogy 3 nappal a munka előtt megüresedett egy hely rá. Ráadásul nem is munka volt, hanem csak egy képzés. A telefonban a leányzó leüvöltötte a fejemet, majd odaadta a kagylót egy másik hasonló stílusú egyednek, aki hasonló produkciót adott elő. Kiborult, hogy nem szóltam előbb, hogy beteg leszek. Az szerintem nem jutott el a tudatáig, hogy ezt általában nem tudják megjósolni az emberek. Aztán felháborodva követelte, hogy akkor már menjek be személyesen hozzájuk, és iratkozzak is ki az iskolaszövetkezetből, mert ezt nem engedhetem meg magamnak. A végén meg a szokásos, ilyenektől várható fenyegetőzés, miszerint ők majd minden iskolaszövetkezetnek elárulják, milyen vagyok...... náthás... na bumm.

Felnőtt munkák!!!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sziasztok!!!!!
Érdeklődnék miért csak a diákoknak van munkájuk akik már felnőttek azzal miért nem foglalkoztok és szeretném rá a választ mert én is dolgoztam a Pensumnál amikor még diák voltam de olyan erőszakosak voltak mindig hogy az förtelem és szeretném ha ilyen diákszövetkezetek nem működnének vagy valami Adó Hatáság utána járna ez után.Köszönöm hogy meghallgattatok

Felvagyok háborodva

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon felvagyok háborodva azon,hogy amikor nem voltam sulis,mert megszünt a jogviszonyom,elmentem a Pensumba dolgozni és valahogy a papírok amire a nevem meg a ledolgozott időim felvoltak tüntetve eltüntek,hisz akkor annyit dolgoztam minta güzü,nos egy forintot sem kaptam meg abból a pénzből amit egy hónap alatt én magamnak kiszámoltam és felírtam,h mikor mennyit kerestem!Szomorú,hogy a diákokkl ezt meg tudják csinálni!Unodrító!Jó lenne ha a diákszövetkezeteknek valaki utána tudn nézni!

Pensum Iskolaszövetkezet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én is tagja voltam a Pensum Iskolaszövetkezetnek, de sose voltak korrektek :( Tanulmányaim végeztével a tagsági jogviszonyom megszűnt, a tagsági díjként befizetett 1000ft-omat viszont azóta sem kaptam vissza (holott a szerződésben az állt, hogy azt a tagsági jogviszony megszűnése után a számlámra utalják). Félreértés ne essék: nem az 1000ft miatt bánkódok, hanem hogy ennyire inkorrektek!
## diákmunka# pensum# iskolaszövetkezet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Pensum Iskolaszövetkezet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Pensum Diákmunka Iskolaszövetkezet kirendeltségek

 1. Andrássy Út 117
  1062  Budapest
 2. Kossuth Lajos U. 103.
  2161  Csomád
 3. BUDAI ÚT 40-46.
  8000  Székesfehérvár
 4. KISFALUDY U. 8.
  6000  Kecskemét
 5. SZIGLIGETI U. 2
  5000  Szolnok