Paulay Alapítvány, Budapest

Paulay Alapítvány
Kozák Tér 13-16.
1154 Budapest - XV. Kerület
(1) 417 1580
(1) 414 0404
(1) 414 0403
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az alapítvány célkitűzései a következők: ü Más országok kultúrájának megismerése és átvétele. ü A szakmai nyelvi képzés fejlesztése, támogatása, elsősorban a szakmai képzés, továbbképzés, idegen nyelvi közegben történő megteremtése és bővítése. ü Fiatalok idegenforgalmi és egyéb szakmai képzése, valamint fiatal szakemberek továbbképzési lehetőségeinek megteremtése. ü Mind szélesebb körű, színvonalas képzés, továbbképzés támogatása.
ü E régióban élő és a régióban dolgozó fiatalok továbbképzése Magyarországon, illetve magyar fiatalok továbbképzése külföldön és a régió országaiban is. ü Hagyományőrző magyar és régióbeli vendéglátó-ipari és szállodai kultúrák fenntartása, megőrzése, oktatása és megismerése. ü Kultúrák cseréjének támogatását, elősegítését és mind szélesebb körű elterjesztését.
ü Munkahelyek teremtésének segítését, továbbá munkanélküliek átképzését, továbbképzését.


Cégleírás
A Paulay Alapítvány1 (Magyarországnak az Európai Unióhoz csatlakozást elősegítő képzési és oktatási formák támogatására, valamint a nemzetközi idegenforgalmi és vendéglátó szakemberképzésért) 1994-ben alakult non-profit szervezet, mely 1997-ben létrehozta az Angol-Magyar Képző és Továbbképző Központot , amely egyszerre nyújt magyar és nemzetközi végzettséget a hallgatóinak
Kulcsszavak:
Képzés, Szakképzés, Tanfolyam, Oktatás
Paulay Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Paulay Alapítvány

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kozák Tér 13-16.
  1154  Budapest
 2. Bocskai Utca 70.
  1153  Budapest
 3. Wesselényi Utca 35
  1155  Budapest
 4. Bethlen Gábor Utca 131/B.
  1153  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete