PATINA KFT., Budapest

frissítve 2019. december 7.

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  2 h 30 min.
2 h 30 min

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
60
TEÁOR kód
2451 - Vasöntés

Leírás

Tevékenységünk fő profiljának kialakításához az első impulzust a 80-as évek nagy budapesti városrekonstrukciós munkákban való részvétel adta meg. A pesti Belváros, a Dunakorzó, a Várnegyed és a felújított hidak díszöntvényeinek, kandelábereinek az újraöntése óta egy nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárda alakult ki. Vasöntést a környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő indukciós kemencével végzünk évi 400-600 tonna mennyiségben. Alumíniumolvasztás gázégő-fejes olvasztótégelyekben történik. Termelésünk évi 50-100 tonna.
Kisebb mennyiségben (mintegy 15 tonna/év) bronzot is öntünk. Öntvényeink képezik az alapját késztermékeinknek. A nálunk hiányzó technológiákat külső alvállalkozók bevonásával pótoljuk, majd saját összeszerelő műhelyünkben komplett, a mai kor és a megrendelők igényeinek megfelelő gyártmányokat állítunk elő. Több százra tehető a típustermék-kínálatunk -köztük kandeláberek, padok, asztalok, utcai pollerek-, de egyedi elképzeléseket, rekonstrukciós munkákat is elvégzünk.
Megrendelőink körét főleg önkormányzatok, nagyberuházók teszik ki, de igényesebb magánépítkezők is kezdik felfedezni a szolgáltatásainkban rejlő lehetőségeket. Ajánlatunk áttanulmányozása után látogassa meg személyesen is telephelyünket, ahol készséggel állunk rendelkezésére már a tervezés fázisában.


Kulcsszavak:
Fémipar, Vasöntés, Öntöde, Ártalmatlanítása, Alumínium öntés, Nem veszélyes hulladék kezelése, Patina, Bronz öntés
Termékek
csatornaöntvény, kerti bútor, lámpakar, lámpatest, utcabútor
PATINA KFT. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: PATINA KFT.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot