Pappas Autó Magyarország Kft.-Budapest

11 Vélemények
Pappas Autó Magyarország Kft.-Budapest
Kárpát Utca 21
1133 Budapest - XIII. Kerület

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-922651
Adószám
445952-2-44
TEÁOR kód
4511 - Személygépjármű-, könnyűgépjármű- kereskedelem

Leírás

Telephelyünk a több éves hagyomány, és már-már történelem mellett a legmodernebb felszereltséget is megkapta, így maximálisan kiszolgálja Ügyfeleink igényeit. 2012-ben megnyitásra került a Kia szalonunk is, az épület Pannónia utca felöli részén. A Red Cube formaterv alapján épült szalonrésszel a visszajelzések alapján sikerült megtalálni a megfelelő képi világot, amelyek méltóan tükrözik a márka megújulás iránti igényét a letisztult formavilággal, ugyanakkor a modern dinamizmussal karöltve.


Kulcsszavak:
Autó, Autóalkatrész, Autószerviz, Autószalon, Használtautó értékesítés, Pappas Auto, Szerviz, Magyarország, Pappas
Termékek
használt tehergépjármű
Márkanevek
pappas autó
Szolgáltatási helyek
Budapest
Pappas Autó Magyarország Kft.-Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. december 7.

Udvarias pofás környezet de a leg kókányabb hozzá nemértő lelkiismeretlen igazi luzer társaság akiket valaha is láttam, pedig 34 éve járok különböző szervizekbe mindenféle javítanivalóval, de ekkora pancserokat nem is értem miért hívják ezeket szerviznek. A szervizben megjavítják az autókat ezek meg elküldenek hogy minden rendben van most mehetek máshova.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hát kritikán aluli a szervíz ellátotságuk,minden lehetőséget megragadnak a kibúvásra,és hetekig náluk van az autó és úgy adták vissza hogy mikor elhoztam máris javítani kell, de nincs hozzá alkatrész egész Európában állítólag.Több hetes várakozás következik megint,kezdődik újból a csiki csuki a szervízzel.

Rauchbauer János
Német precizitás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A közelmúltban vásároltam meg náluk az új A-osztálynak egy gyönyörű példányát. Az értékesítő kedves volt, az egész folyamat ment gördülékenyen. Nem kellett feleslegesen várnom semmire. Az autóval most voltam az első szervizen és ugyanaz a kedvesség fogadott a szerviz részéről is. Vagy tanultak a korábbi hozzászólásokból, vagy csak szerencsém volt... Minden esetre én örültem ennek a kiszolgálásnak. Az meg külön pirospontot érdemel, hogy még a névnapomra is küldtek egy e-mailt! :)
#precíz#professzionális#jóindulatú
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Mercedes

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kritikán aluli. Ha garanciális problémával viszi vissza az ember az autót akkor megpróbálnak kibújni a felelősség alól. Ezenfelül iszonyatos óradíjakon dolgoznak. Kiábrándultam belőlük, azóta egy Merci specialistához hordom...

Viktor Szabó
Jeep szervíz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kritikán aluli az ügyfélkezelés. Panaszra pökhendi fölényes válasz. Szervízvezető szóbeli közlése szerint nincs értelme panaszt tenni, mert úgy is Ő vizsgálja ki és majd elutasítja. Ha sérülésmentesen akarja visszakapni a sérülésmentesen leadott gépjárművét ne azt a szervizét válassza. Értékelhetetlen a munkájuk, soha többet nem viszem hozzájuk egyik autómat sem.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Pappas Autó Magyarország Kft.-Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Dráva U. 18-22.
  1133  Budapest
 2. Dráva Utca 17.
  1133  Budapest
 3. Lőportár U.24
  1134  Budapest
 4. Váci Út 76
  1133  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete