Panasonic Magyarország Kft., Budapest

10 Vélemények
Panasonic Magyarország Kft.
Neumann J. U. 1
1117 Budapest - XI. KER.
A cég már nem üzemel!

Hasonló cégek a közelben

 1. Budafoki út 97
  1117  Budapest
 2. Bercsényi Útca 32/A
  1116  Budapest
 3. Október Huszonharmadika Utca 8-10.,1. Em
  1117  Budapest
 4. Karinthy Frigyes Út 17.
  1117  Budapest
 5. Karinthy Frigyes Út 17.
  1117  Budapest
 6. Budafoki Út 56.
  1117  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete

Vélemények

Viera plazma

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Éppen 11 éves a Viera plazma tévénk. Annak idején luxusnak számított, s ezt a talppal együtt 370 ezer forintos ára is tülrözte. A televízió azóta naponta vagy 6 órát megy és eddig semmi hiba. Hozza mindazt a profi minőséget, szolgáltatásbeli sokoldalúságot, amit ígért a gyártó. Azóta minden fontosabb terfmékünk Panasonic. Ez egy megbízható, remek márka.
#hozzászólás

Mária Pocskai
Panasonic LCD

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hát, sajnos semmi jót nem irhatok! 2010 11. 14-én vásároltuk a televiziót, ami elromlott ,de szerencsénkre a jótállás lejárta előtt hibásodott meg, igy ingyen kijavitották. De sajnos megint rossz, a hiba ugyan az. Azért választottuk ezt a márkát, mert ugy gondoltuk megbizható. Hát ebben tévedtünk!
#Pocskai Györgyné

MISZORI LÁSZLÓ
Panasonic plazma tv

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv sajnos én nem dicsekedhetek , a márkával ugyanis viera plazma tv-m 2,5 év után felmondta a szolgálatot a TNPA5072 számú panelt kéne kicserélni ami oly 50 e ft körül van és ez nekem ez nagyon sok azt hittem mivel ily szuper tv-t vettem legalább 6-7 évig birja, ha még 20körül megtudnák javitani az jó lenne de igy megy félre a sarokba nagyott csalodtam a márkába. Tisztelettel MSZORI L
#PLAZMA TV

chicaloca
panasonic

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Most karácsonykor kaptam meg életem első panasonic termékét, ami egy ébresztős rádiós óra. Nagyon megvagyok eddig vele elégedve. Sok helyről hallom, hogy ha videókamerát akar az ember venni akkor is csak panasonicot vegyen az ember.
## elektronika videókamera tv

Gubány Henrietta
Panasonic Plazmatévé

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már két éve megvan a Panasonic márkájú plazmatévénk, és nagyon szeretjük. Kitűnő a képminőség, nagyon jó a hangzása, műszakilag teljesen problémamentes volt ez alatt a két év alatt. Nem bántuk meg, hogy ez mellett a márka mellett döntöttünk.
## film# tv# csatorna# márka