Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ, Budapest

2 Vélemény
frissítve 2019. november 8.

Leírás

Az intézmény nem fiatal, 1848 óta szinte folyamatosan épül, arculata változik. Hosszú "életét" megszűnések, összevonások, bővítések, átalakulások (és sorolhatnám még) tették színessé. Talán emiatt, az állandó alkalmazkodási kényszer miatt jellemző az itt dolgozó orvosokra, ápolókra, asszisztensekre, gazdasági és műszaki szakemberekre egyféle - toleranciával és megértéssel ötvözött - lendület. A lendület persze önmagában nem elegendő. Munkatársaim szeretik a betegeket és természetesen szakmájukat - hivatásukat is.


Kulcsszavak:
Kórház, Rendelőintézet, Baleseti központ
Szolgáltatások
sebészet, fül-orr-gégészet, fizioterapeuta szolgálat, belgyógyászat, intézeti gyógyszertár, laboratórium, neurológia, onkológiai, haematológia, radiológia, szemészet
Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Panasz levél

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tisztelt Kéz sebészeti Osztály!
Az idén tavasszal baleset érte a férjemet és ott műtötték a kezét. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Az orvosok, nővérek kedvesek voltak és mindenben álltak a rendelkezésünkre. De a műtét utáni gyógytornával nem voltunk megelégedve. Sajnos volt egy gyógytornász (T E.) aki nagyon hanyagul végezte a munkáját. Figyelmetlen volt és nem figyelt oda arra amit csinált. Próbáltunk pénzt adni neki, amit persze azonnal eltett, hogy hátha akkor jobban figyel majd de sajnos nem hogy nem javított a férjem kezén de még rontott is. Amire a felülvizsgáló doktornő is felhívta a figyelmét. Ezek után még kellette is magát a férjemnek és kiakart kezdeni vele. Számon kérte tőle hogy mi a családja, gyermekei miért kísérjük el őt a kezelésekre. Szó ami szó az ilyen gyógytornászokat nem lenne szabad engedni ilyen helyen dolgozni. Vele nem voltunk megelégedve.Nem kellene engedni hogy más betegekkel is kikezdjen és családokat tegyen tönkre. Csak szeretném javasolni, hogy akinek az ottani gyógytornára lenne szüksége az ne menjen ehhez a nőhöz mert őket is tönkre akarja majd tenni. Üdvözlettel: egy volt beteg.

beteg sz?llit?s

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tisztelt Mento szolgálat!
2011 janár 4-én délelott bevitték a 83 éves mamámat a balesetibe, mert nemtudott otthon felmenni a lépcson, szerencsére nemtaláltak semmi komplikaciót, és késo délután hazavittek mentovel.Mivel hogy én kulfoldon lakom, nemtudtam haza szaladni. Anyám még akkor is ha 83 éves, mégnm vesztette el az eszét, és mondta, hogymikor két betegszállitó felvitte a második emeltre, nagyon morogtak hangosan kifejezték a véleményuket, hogy ilyen magasra kellett vinni (lift nélkul)és milyen sulyos ez az oregasszony.
A véleményem azlenne, ha ezek a betegszállitók nem alkalmasak az ilyenmunkára, akkor nem kell nekik munkát adni, és keressenek olyan dolgozókat akik szivesen mennek dolgozni és lelkiismerettell végzik a munkájukat.
Nemhiszem, hogy nagy válogatásra van ott is lehetoség,(munkahely) de jobban ellenorizni kellene az ottani beteghordozokat. Anyám adott volna egykis borravalót, de mivel, hogy nemérdemelték ki nem adott semmit, és jól tette. Majd aprilisba hazamegyek és akkor majd elmegyek személyesen panaszt tenni. Udv.Bátor Gizella

Írjon véleményt a(z) Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ kirendeltségek

  1. Péterfy Sándor U. 8-20
    1074  Budapest