OTP Hungaro-Projekt Kft., Budapest

1 Vélemény
more than 2 years ago

Gazdasági információk

Adószám
12883668-2-41
TEÁOR kód
7022 - Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás

Leírás

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. az OTP Bankcsoport tagja. Az OTP Bankcsoport kiemelt fontosságot tulajdonít Magyarország európai uniós csatlakozásának és annak, hogy partnereit hozzásegítse a csatlakozást követően az Európai Unió által finanszírozott fejlesztési és beruházási célú programok és projektek támogatásainak egyre növekvő felhasználásához.


Cégleírás
Cégünk elsősorban az európai uniós forrásokból rendelkezésre álló támogatások hatékony felhasználását kívánja tanácsadói tevékenységével és szolgáltatásaival elősegíteni. Főbb tevékenységi területeink az oktatási, információs, publikációs és kutatás-fejlesztési tevékenységek, valamint a projektgenerálási, projektszervezési, projektfinanszírozási és projektmenedzsment-szolgáltatások. A társaság alapítói háttere, ügyvezetői és munkatársi összetétele szilárd anyagi hátteret, más oldalról több évtizedes területfejlesztési, műszaki-gazdasági tervezési, projektmenedzselési tapasztalatokon alapuló kiváló minőségű szolgáltatásokat garantál az ismertetett tevékenységi területeken. Az OTP Hungaro-Projekt Kft. elsősorban pályázatkészítő és projekteket menedzselő cég.
Emellett nagy gondot fordít az EU-s támogatási programokkal kapcsolatos ismeretek terjesztésére, tanulmányok készítésére, valamint a szakterülethez kapcsolódó stratégiai tanácsadásra. Pályázatkészítő és projektmenedzsment-szolgáltatásainkat a projektciklusnak megfelelően alakítottuk ki. Legalább olyan fontosnak tartjuk partnereink támogatását az elnyert európai uniós források szabályszerű, hatékony és eredményes felhasználásában, mint a pályázati dokumentációk elkészítésében nyújtott segítségünket. Egyes szolgáltatási elemeink kiegészítik egymást, hiszen a jó projektmenedzsment alapfeltétele a minden területre kiterjedően, alaposan megtervezett pályázat vagy a megfelelő finanszírozási konstrukció.
Ugyanakkor a megrendelői igényekhez alkalmazkodva tevékenységeinkkel külön-külön is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Együttműködésben az OTP Bank Nyrt.-vel olyan komplex pénzügyi és szakmai szolgáltatáscsomagot kínálunk, illetve a területfejlesztésben olyan tanácsadói szemlélet meghonosítására törekszünk, amely az érintettek számára megkönnyíti azoknak a szakmai, technikai és pénzügyi követelményeknek a teljesítését, amelyek az európai uniós forrásokból megvalósítandó fejlesztéseket jellemzik.
Kulcsszavak:
Uniós támogatások, Bankhitel, Otp projektgenerálás, Otp projektmenedzsment, Otp pályázatkészítés, Otp stratégiai tervezés
OTP Hungaro-Projekt Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Szakáll Róbertné
OTP

, more than 2 years ago

Az OTP-vel nagyon megvagyok elégedve.Komoly bank a piacon,és talán az egyetlen akiről nem tételezném fel hogy becsődöl.Teljes bizalommal vagyok a bank iránt.Ha bármi gondom van agyon rugalmasan kezelik a problémákat.Csábítottak már több bankhoz is de valahogy a én számomra az OTP felé van a legtöbb bizalmam.

Írjon véleményt a(z) OTP Hungaro-Projekt Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Kárpát Utca 23.
  1133  Budapest
  (1) 398 6210
 2. Thurzó Utca 5/C., Fszt. 7
  1133  Budapest
  (20) 402 4070
 3. Csángó u. 9.
  1134  Budapest
  (57) 407 794
 4. Váci Út. 45., ", D" Épület, 6. Em
  1134  Budapest
  (1) 802 4300
 5. Váci Út 45. , ", C" Épület
  1134  Budapest
  (1) 273 4250
 6. Katona József U. 10/B
  1137  Budapest
  (1) 788 1719
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete