Ossian Együttes, Budapest

2 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

2009. szeptember 7-én, délután 4 órakor Hammer Zenebarlangos dedikáláson jelenik meg az zenekar új albuma, az Egyszer az életben. A lemez 12 dalt tartalmaz, közte a Kaszás Attila emlékére feldolgozott Fényév távolságot a Padlás musicalből, és egy új instrumentális dalt, a szédületes Brahms átiratot, amit Rubcsics Ricsi követett el. Az első szériához egy ajándék bónusz DVD is jár Időutazás címmel, melyre az 1998 óta készült videoklipjeink és néhány koncertfelvételünk kerül fel.
Nem csak CD+DVD formátumban, hanem hagyományos bakelit lemezen is napvilágot látnak az új dalok. Lesz egy ultra limitált verzió is a CD+DVD kiadványból, különleges 6 lapos digipack csomagolásban. Ezt a verziót a dedikáláson, a Metalindex.Shopban, és néhány jobb metalboltban lehet majd megszerezni.
Érdemes előjegyezni, mert csak 999 darab készül belőle!


Kulcsszavak:
Szórakozás, Zene, Szórakoztatás, Rock, Élőzenés rendezvény, Rockzene, Rock zenekar, Hangszeres zene, Instrumentális zene, Rock zene, Akusztikus zene, Rock koncert, Akusztikus zenekar, Koncert, Metál zene, Rockrendezvény, Együttes, Élőzene, Kultúra, Élozene szolgáltatás, Tagsági kártya, Heavy metal zenekar, Rockzenei CD, Zene-terjesztés, Élozenei koncert, Hard rock, Heavy metal CD, Heavy metal zene, Könnyuzenei kiadvány, Rockegyüttes, Zenemenedzsment
Ossian Együttes a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Anatole operettjei

, több mint 2 évvel ezelőtt

Anatole operettjeit fogadta a kecskeméti Katona József szinház. Mint olvastam a netten, Magyarországon több évtizede nem irtak operetteket. Örülök az ujabb magyar operetteknek. Szüleim és jómagam is nagy örömmel fogadtuk a művész újabb alkotásait. Gondolom nem is sokára már láthatja az operettet kedvelö közönség.
## operett szeretőknek.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ossián

, több mint 2 évvel ezelőtt

Gyerekkorom egyik kedvenc együttese. Többször voltam koncertjükön és régebbi számaikat még most is kívülről fújom. Nagymúltú együttes, sok mindent megéltek. Legjobb számai: Szenvedély, Ballada a senki fiáról és még lehetne mazsolázni. Hallgassátok, megéri!
## igényes# rock# ossián# metál# magyar zene
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ossian Együttes részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Villányi Út 14
  1114  Budapest
  (1) 209 1670
 2. Bartók Béla Út 41
  1114  Budapest
  (1) 794 5722
 3. Kőrösy József Utca 7-9
  1117  Budapest
 4. Bartók Béla Út 31
  1114  Budapest
  (20) 993 8235
 5. Bartók Béla Út 31.
  1114  Budapest
  (1) 365 1482
 6. Bercsényi Utca 8
  1111  Budapest
  (30) 542 5670
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete