Ossian Együttes, Budapest

2 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

2009. szeptember 7-én, délután 4 órakor Hammer Zenebarlangos dedikáláson jelenik meg az zenekar új albuma, az Egyszer az életben. A lemez 12 dalt tartalmaz, közte a Kaszás Attila emlékére feldolgozott Fényév távolságot a Padlás musicalből, és egy új instrumentális dalt, a szédületes Brahms átiratot, amit Rubcsics Ricsi követett el. Az első szériához egy ajándék bónusz DVD is jár Időutazás címmel, melyre az 1998 óta készült videoklipjeink és néhány koncertfelvételünk kerül fel.
Nem csak CD+DVD formátumban, hanem hagyományos bakelit lemezen is napvilágot látnak az új dalok. Lesz egy ultra limitált verzió is a CD+DVD kiadványból, különleges 6 lapos digipack csomagolásban. Ezt a verziót a dedikáláson, a Metalindex.Shopban, és néhány jobb metalboltban lehet majd megszerezni.
Érdemes előjegyezni, mert csak 999 darab készül belőle!


Kulcsszavak:
Szórakozás, Zene, Szórakoztatás, Rock, Élőzenés rendezvény, Rockzene, Rock zenekar, Hangszeres zene, Instrumentális zene, Rock zene, Akusztikus zene, Akusztikus zenekar, Rock koncert, Koncert, Metál zene, Rockrendezvény, Együttes, Élőzene, Kultúra, Élozene szolgáltatás, Heavy metal zenekar, Rockzenei CD, Tagsági kártya, Zene-terjesztés, Élozenei koncert, Hard rock, Heavy metal CD, Heavy metal zene, Könnyuzenei kiadvány, Rockegyüttes, Zenemenedzsment
Ossian Együttes a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Anatole operettjei

, more than 2 years ago

Anatole operettjeit fogadta a kecskeméti Katona József szinház. Mint olvastam a netten, Magyarországon több évtizede nem irtak operetteket. Örülök az ujabb magyar operetteknek. Szüleim és jómagam is nagy örömmel fogadtuk a művész újabb alkotásait. Gondolom nem is sokára már láthatja az operettet kedvelö közönség.
## operett szeretőknek.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ossián

, more than 2 years ago

Gyerekkorom egyik kedvenc együttese. Többször voltam koncertjükön és régebbi számaikat még most is kívülről fújom. Nagymúltú együttes, sok mindent megéltek. Legjobb számai: Szenvedély, Ballada a senki fiáról és még lehetne mazsolázni. Hallgassátok, megéri!
## igényes# rock# ossián# metál# magyar zene
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ossian Együttes részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Villányi Út 14
    1114  Budapest
    (1) 209 1670
  2. Móricz Zsigmond Körtér 10
    1117  Budapest
    (70) 300 6113
  3. Móricz Zsigmond Körtér
    1111  Budapest
    (30) 261 5178
  4. Bartók Béla Út 49
    1114  Budapest
  5. Kosztolányi Dezső Tér 2.
    1113  Budapest
    (1) 381 0522
  6. Bartók Béla Út 41
    1114  Budapest
    (1) 794 5722
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete