Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Gazdasági információk

Cégnév
GYSGY REHA Kft.

Leírás

1992 ben alakult A GYSGY ORTOPÉDTECHNIKA Kft az "elődcég" vezető műszerészeiből. Névváltoztatást követően a GYSGY REHA Kft. már több mint 10 éve a magyarországi egyedi gyógyászati segédeszközök gyártásának egyik fo referencia helye, az új magyar gyártású ortézisek és protézisek kifejlesztoje, egyik fontosabb szakmai bázisa. Jelenleg 65 fot alkalmaz.
A társaság alaptevékenysége az orvostechnikai-, gyógyászati segédeszközök gyártása és forgalmazása. A Magyarországon gyártott és forgalmazott klasszikus gyógyászati segédeszközöknek teljes palettájával rendelkezik. A tevékenység fejlesztése következtében ma az ortopédiai eszköz piac jelentos alapanyag és alkatrész beszállítója, kiterjedt import és export kapcsolatokkal.
Tevékenysége során mindig élenjáró volt az új technológiák, új alapanyagok felhasználásában, új eszközök kifejlesztésében.


Cégleírás
Az Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház - az Egészségügyi Minisztérium gyógyító-megelozo, szervezési-módszertani, irányító továbbképzo és tudományos-kutató alapintézménye. Az 1952-ben alapított, egyedülálló természeti környezetben lévo Intézet az ország egyetlen sportspecifikus, saját területén nemzetközi elismertségu intézménye, ahol a világon szinte egyetlenként koncentrálódik az egészséges, vagy sérült, beteg sportolók ellátása. Intézetünkben vannak az ország legtapasztaltabb és legképzettebb szakemberei a sportsebészet ill. a sportmedicina területén. Orvosaink szakszeruek a sportorvosi- és a sportsebészeti problémák diagnosztikájában és gyógykezelésében.
Kulcsszavak:
Gyógyászati segédeszköz
Termékek
szilikon protézisek, talpbetétek, gyógyászati eszközök, gyakorlóeszközök, gyermekápolási eszközök, masszírozó készülékek, myoelektromos karprotézisek, gipsz helyettesítő termékek
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Országos Sportegészségügyi Intézet - Sportkórház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található GYSGY REHA kirendeltségek

  1. Pillangó U.12
    1149  Budapest
  2. Madách Imre Út 11.
    2800  Tatabánya