Orientál Aerobic Mozgás Stúdió, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.14.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
péntekP
17:00 – 20:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSze
17:00 – 20:00
csütörtökCsZárva
Zárva.
Nyitásig  4 h 55 min.
4 h 55 min

Leírás

Mi vár rád tánciskolánkban?
Az orientál aerobic: egy modern hastánc-edzés, melyben a hastánc alapmozgásait zenére ritmikusan ismételve zsírt égetünk, alakot formálunk.
A jógatánc: a különféle jóga ászanák ritmikus összefűzése, melyet mi néhány hastánc mozdulattal is megfűszerezünk.
Ha szeretnél megismerkedni a Kelet misztikus és ősi forrásból merítkező táncmozdulataival, ha felüdülésre vágysz, ha fel szeretnéd fedezni előnyös testi tulajdonságaidat, ha szeretnél a színpadon ragyogni, s egy remek táncegyüttesbe tartozni, edzeni testedet, hogy mindig formás és szexi lehess, vagy ha csak egyszerűen ki akarsz kapcsolódni, akkor válassz minket! Ingyenes bemutató órákat tartunk, bérlet áraink pedig rendkívül kedvezőek!


Cégleírás
ORIENTÁL AEROBIC EDZÉS ÓRÁK: azoknak, akik szeretnék gyakorolni az alapokat, fejleszteni tánc tudásukat, edzeni testüket, formálni az alakjukat. Az orientál aerobic nem az amerikából elterjedt erobik gyakorlatok keleti zenékre végzését jelenti, hanem hastánc mozdulatok ritmikus ismételgetését! Utóbbinak mérföldekkel jobb élettani hatása van, főleg a szülés után lévő nők számára, mégis zsírégető, izomfejlesztő, alakformáló! Ami garantált: hogy kellemesen elfáradsz, az első pár héten izomlázad lesz, egyre jobbá válik a közérzeted, energikusabbnak érzed magad a mindennapok során. Fitt leszel és megszereted a saját tested.
Intim izmok edzésére kiválóan alkalmas! Az órákon kizárólag ismétlődő alpmozgásokat és kombinációkat végzünk! Nincs koreográfia! JÓGATÁNC ÓRÁK: jóga ászanák és hastánc mozdulatok összefűzése csodaszép zenékre! Az órán elsajátított koreográfiák otthon is gyakorolhatóak (a zenét mindenki megkapja), és mind táncosoknak mind jógásoknak változatos és inspiráló mozgási lehetőséget biztosítanak. KOREOGRÁFIA ÓRÁK: haladó táncosoknak, akik kihívásokat és fellépési lehetőséget keresnek! Gyönyörű, látványos, izgalmas előadások, eszközös táncok, csoportos színpadi formációk! Szinte minden hastánc tanuló eljut egyszer egy olyan szintre, amikor úgy érzi, már nem elég számára a táncteremben való gyakorlás, örömtánc, hanem szeretné megmutatni tudását a színpadon is, szeretné átélni a csillogást, népszerűséget, kiélvezni adottságait és megszerzett tudását.
Neked is lehetőséged van erre!
Idegen nyelvű leírás
Shining of Orient Bellydance and Oriental Aerobic: Update your health and beauty with Silviarah Keletra, the winner of III. Bellydance Championship with Raqia Hassan's jury! Come and become a bellydance superstar! orientalaerobic.com email: info@orientalaerobic.com address: 1084. Budapest, Rákóczi Square 2.
Kulcsszavak:
Tánciskola, Hastánc, Hastánc oktatás, Orientális tánc, Oktatás, Tanfolyam, Keleti, Workshop, Fantasy, Kard, Bellydance, Fátyoltánc, Kelet ragyogása, Legyezőfátyol, Orientál aerobic, Raks sharqi, Saidi, Silviarah, Szilviara
Szolgáltatási helyek
Budapest
Orientál Aerobic Mozgás Stúdió a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Orientál Aerobic Mozgás Stúdió

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Keletra Silviarah
Vezetőség

06706199775

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben

  1. Rökk Szilárd u. 11
   1085  Budapest
   (20) 545 4200
  2. Rökk Szilárd u. 21
   1085  Budapest
   06704271262
  3. Rökk Szilárd u. 21
   1085  Budapest
   06704271262
  4. RÖKK SZILÁRD U. 21.
   1085  Budapest
   +36 30 9968902
  5. RIGÓ U.3
   1085  Budapest
   06704271262
  6. Őr Utca 1
   1084  Budapest
   (70) 340 7845
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete