Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház, Budapest

Cégnév:
Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház
Cím:
Baross U. 127.
Irányítószám/Település:
1089 Budapest - VIII. kerület
Telefon:
(1) 210 9237
Telefon:
(1) 333 0302
Fax:
(1) 299 0449
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 3 hónappal ezelőtt Ellenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Háztartási gép alkatrész kis és nagy kereskedelem, kizárólagos Whirlpool márkaszerviz Budapesten és Pest megyében, Gorenje és Teka márkaszerviz, háztartási gépek javítása Budapest és vonzáskörzetében.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Vállaljuk kis és nagy háztartási készülékek garanciális és garancián túli javítását Budapesten és vonzáskörzetében, valamint a készülékek alkatrészeinek országos szintű terjesztését. Továbbá kizárólagos Whirlpool márkaszerviz vagyunk Budapesten, valamint Pest megyében, valamint Gorenje/Mora és Teka márkaszerviz.

Garancia időn beül vállaljuk: Whirlpool, Teka, Gorenje, Mora készülékek és Ariston villanybojlerek javítását.

Nagy háztartási készülékek:
mosógép, mosogatógép, szárítógép, bojler, hűtő, fagyasztó, villany- és gáztűzhely, stb.

Kis háztartási készülékek:
porszívó, takarítógép, mikrohullámú sütő, robotgép, szeletelő, kávéfőző, kenyérsütő, stb.

Kulcsszavak:

Porzsák, Porszívó Szerviz, Tűzhely, Mosógép, Mosogatógép, Villanybojler, Klímatechnika, Klíma, Kandalló, Kályha, Takarítógép, Ventilátor, Szárítógép, Fagyasztó, Kávégép, Sütő, Robotgép, Főzőlap, Hűtőszekrény, Mikrohullámú Sütő, Mikro, Borotva, Elektronikai termékek, Gáztűzhely, Szeletelő, Kenyérsütő, Pelgrim, Villanytűzhely, Tűzhelybekötés, Gépalkatrész kereskedelem, Tűzhely javítás, Tűzhely szerelés, Tűzhelyszerviz, Porzsák Nélküli Porszívó, Kombinált Tuzhely, Hűtő Beüzemelés, Tuzhely Szerviz, Tuzhely Szerelo

Szolgáltatási helyek

Szentendre, Pomáz, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Üröm, Solymár, Csömör, Kerepes, Budakeszi, Nagykovácsi, Kistarcsa, Nagytarcsa, Budaörs, Pécel, Törökbálint, Diósd, Érd, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Budapest I. kerület, Budapest II. kerület, Budapest III. kerület, Budapest IV. kerület, Budapest V. kerület, Budapest VI. kerület, Budapest VII. kerület, Budapest VIII. kerület, Budapest IX. kerület, Budapest X. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Budapest XIII. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest XVI. kerület, Budapest XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XX. kerület, Budapest XXI. kerület, Budapest XXII. kerület, Budapest XXIII. kerület, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa

A Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégnév
Szabó Família Kft.
Adószám
10786651-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Kapcsolattartó személyek

Péter Török - Javítás - szerviz

Email
Üzenet küldése
Telefon:
061-210-9237

  Vélemények

  1 Csillagok

  2015. június 3.

  A két megadott telefon egyike sem múködik! 1-2-3 perc telefonos tájékoztató bemondása után hiába pötyögi be az ember a menüpontok válaszát, az üzenet csak ujra és újra körbemegy (a vásárló költségén), majd megszakad. A webes bejelentés is gyenge minőségű. A jelszó - túldimenzionált védelmi célokból - agyon van firkálva, minden tizedik olvasható! Miért nincs rendes emailcim a szervizhez? Miért nem veszik fel EMBEREK a telefont? Miért kell igy megneheziteni a kuncsaft dolgát?

  1 Csillagok

  Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ez a reklamáció magáért beszél! Tisztelt Orczy Szerviz és Alkatrész Áruház! 2014.10.16-án vásároltam Önöknél egy felújított használt Energomat mosógépet 30.990 Ft-ért + 5.000 Ft-ot fizettem a kiszállításért. A készüléket másnap késő délután kaptam meg. A mai napon elkezdtem használni a mosógépet és két kellemetlen tapasztalatom volt. Az egyik, a program végén, amikor ki akartam nyitni a mosógépet, megrázott. Ezek után félek a készüléktől. A másik panaszom, hogy nem centrifugál. Többször is megpróbáltam a szivattyúzás programot, eredménytelenül. Rendkívül kellemetlen ez nekünk, hogy vettem egy használhatatlan gépet, ráadásul az Önök üzlete a mai napon nem nem tart nyitva, pedig ma munkanap van. Önökre nem vonatkozik a munka törvénykönyv? Legalább az ügyfélszolgálati vonaluk működne, Bár ezzel kapcsolatban hétköznap is csak a bosszúságom volt. Egy órába telt, amíg fel tudtam hívni Önöket. Ezen kívül, a garanciajegyen igen meglepődve olvastam, hogy az egyéves garancia csak Budapest területére vonatkozik. A szállítás miatt rögtön tudott volt, hogy én Törökbálinton élek. Ezt valóban így gondolják? Ha igen, ez rendkívül inkorrekt, mert ezt a vásárláskor nem említették. Amennyiben ez a készülék hétfőn, azaz 2014.10.20-án nem lesz megjavítva, kérem visssza a pénzem, sőt, a szállítás árát is. A megadott telefonszámon tudnak velem időpontot egyeztetni a javításra. Ennyi rossz tapasztalat után nagyon bánom, hogy Önöknél vásároltam. Üdvözlettel: Novák Edit 2014.10.18.
  Címkék: #Értékelhetetlen# egy csillagot sem érdemel!
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Kovács Géza 1
  5 Csillagok

  Szerelés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Gyors és pontos volt a szerelő aki jött és meg is oldotta gyorsan a problémámat.

  Kiss peti
  1 Csillagok

  pótlás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  1.A megadott telefont nehezen lehet elérni. 2.Valamilyen mobilszámot is meg lehetne adni. 3.Ha már interneten meg lehet nézni a céget,akkor legalább az árut és árait is meg lehetne nézni. 4.E-mailos elérhetőség is lehetne,igy ha vki vmit keres nem kell telefonálnia,bemennie hanem írhatna is. 5.Nyitvatartási idő nincs leírva. Köszönöm az igyekezetüket-egy vásárló.

  Németh István ( Bagoly)
  5 Csillagok

  Vélemény.

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  szerintem egy nagyon kedves segitőkész eladók vannak,az üzlet nagyon kellemes családias..és ami meglepő.nagyon tisztességes árakon kapható szinte minden.igy csak jó véleménnyel vagyok.és természetesen ezek után is ha tehetem ott vásárolok. ( Németh István) sóskút.

  Megjegyzés

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Németh István kicsi beszel magyar

  Írjon véleményt a(z) Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Hasonló cégek a közelben

  1. Baross Utca 125-127.
   1086  Budapest
  2. Utca
   1089  Budapest
  3. Baross Utca 127.
   1083  Budapest
  4. Üllői út 101.
   1091  Budapest
  5. 1091 Budapest, Márton Utca 42.
   1091  Budapest
  6. Nagyfuvaros Utca 3/A.
   1084  Budapest