Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház, Budapest

5 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 18:00
keddK
8:00 – 18:00
szerdaSze
8:00 – 18:00
csütörtökCs
8:00 – 18:00
péntekP
8:00 – 17:00
Nagypéntek, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Zárva.
Nyitásig  2 nap 23 min.
2 nap 23 min

Ügyfélszolgálatunk hívható: Hétfő-Csütörtök: 8.00-18.00; Péntek: 8.00-17.00.

Gazdasági információk

Cégnév
Szabó Família Kft.
Adószám
786651-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Háztartási gép alkatrész kis és nagy kereskedelem, kizárólagos Whirlpool márkaszerviz Budapesten és Pest megyében, Gorenje és Teka márkaszerviz, háztartási gépek javítása Budapest és vonzáskörzetében.


Cégleírás
Vállaljuk kis és nagy háztartási készülékek garanciális és garancián túli javítását Budapesten és vonzáskörzetében, valamint a készülékek alkatrészeinek országos szintű terjesztését. Továbbá kizárólagos Whirlpool márkaszerviz vagyunk Budapesten, valamint Pest megyében, valamint Gorenje/Mora és Teka márkaszerviz.

Garancia időn beül vállaljuk: Whirlpool, Teka, Gorenje, Mora készülékek és Ariston villanybojlerek javítását.

Nagy háztartási készülékek:
mosógép, mosogatógép, szárítógép, bojler, hűtő, fagyasztó, villany- és gáztűzhely, stb.

Kis háztartási készülékek:
porszívó, takarítógép, mikrohullámú sütő, robotgép, szeletelő, kávéfőző, kenyérsütő, stb.
Kulcsszavak:
Mosogatógép, Fagyasztó, Szárítógép, Hűtőszekrény, Porzsák, Mikro, Mikrohullámú sütő, Kenyérsütő, Szeletelő, Porszívó szerviz, Mosógép, Porszívó, Sütő, Villanybojler, Gáztűzhely, Robotgép, Borotva, Szerviz, Alkatrész, Klíma, Klímatechnika, Kandalló, Kályha, Ventilátor, Takarítógép, Kávégép, Tűzhely, Főzőlap, Elektronikai termékek, Pelgrim, Villanytűzhely, Tűzhelybekötés, Bolthely, Gépalkatrész kereskedelem, Orczy, Tűzhely javítás, Tűzhely szerelés, Hűtő beüzemelés, Kombinált tuzhely, Porzsák nélküli porszívó, Tűzhelyszerviz, Tuzhely szerelo, Tuzhely szerviz
Szolgáltatási helyek
Szentendre, Pomáz, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Gödöllő, Üröm, Solymár, Csömör, Kerepes, Budakeszi, Nagykovácsi, Kistarcsa, Nagytarcsa, Budaörs, Pécel, Törökbálint, Diósd, Érd, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Budapest I. kerület, Budapest II. kerület, Budapest III. kerület, Budapest IV. kerület, Budapest V. kerület, Budapest VI. kerület, Budapest VII. kerület, Budapest VIII. kerület, Budapest IX. kerület, Budapest X. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Budapest XIII. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest XVI. kerület, Budapest XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XX. kerület, Budapest XXI. kerület, Budapest XXII. kerület, Budapest XXIII. kerület, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

A két megadott telefon egyike sem múködik! 1-2-3 perc telefonos tájékoztató bemondása után hiába pötyögi be az ember a menüpontok válaszát, az üzenet csak ujra és újra körbemegy (a vásárló költségén), majd megszakad. A webes bejelentés is gyenge minőségű. A jelszó - túldimenzionált védelmi célokból - agyon van firkálva, minden tizedik olvasható! Miért nincs rendes emailcim a szervizhez? Miért nem veszik fel EMBEREK a telefont? Miért kell igy megneheziteni a kuncsaft dolgát?

Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház

, több mint 2 évvel ezelőtt

Ez a reklamáció magáért beszél! Tisztelt Orczy Szerviz és Alkatrész Áruház! 2014.10.16-án vásároltam Önöknél egy felújított használt Energomat mosógépet 30.990 Ft-ért + 5.000 Ft-ot fizettem a kiszállításért. A készüléket másnap késő délután kaptam meg. A mai napon elkezdtem használni a mosógépet és két kellemetlen tapasztalatom volt. Az egyik, a program végén, amikor ki akartam nyitni a mosógépet, megrázott. Ezek után félek a készüléktől. A másik panaszom, hogy nem centrifugál. Többször is megpróbáltam a szivattyúzás programot, eredménytelenül. Rendkívül kellemetlen ez nekünk, hogy vettem egy használhatatlan gépet, ráadásul az Önök üzlete a mai napon nem nem tart nyitva, pedig ma munkanap van. Önökre nem vonatkozik a munka törvénykönyv? Legalább az ügyfélszolgálati vonaluk működne, Bár ezzel kapcsolatban hétköznap is csak a bosszúságom volt. Egy órába telt, amíg fel tudtam hívni Önöket. Ezen kívül, a garanciajegyen igen meglepődve olvastam, hogy az egyéves garancia csak Budapest területére vonatkozik. A szállítás miatt rögtön tudott volt, hogy én Törökbálinton élek. Ezt valóban így gondolják? Ha igen, ez rendkívül inkorrekt, mert ezt a vásárláskor nem említették. Amennyiben ez a készülék hétfőn, azaz 2014.10.20-án nem lesz megjavítva, kérem visssza a pénzem, sőt, a szállítás árát is. A megadott telefonszámon tudnak velem időpontot egyeztetni a javításra. Ennyi rossz tapasztalat után nagyon bánom, hogy Önöknél vásároltam. Üdvözlettel: Novák Edit 2014.10.18.
#Értékelhetetlen# egy csillagot sem érdemel!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szerelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

Gyors és pontos volt a szerelő aki jött és meg is oldotta gyorsan a problémámat.

pótlás

, több mint 2 évvel ezelőtt

1.A megadott telefont nehezen lehet elérni.
2.Valamilyen mobilszámot is meg lehetne adni.
3.Ha már interneten meg lehet nézni a céget,akkor legalább az árut és árait is meg lehetne nézni.
4.E-mailos elérhetőség is lehetne,igy ha vki vmit keres nem kell telefonálnia,bemennie hanem írhatna is.
5.Nyitvatartási idő nincs leírva.
Köszönöm az igyekezetüket-egy vásárló.

Vélemény.

, több mint 2 évvel ezelőtt

szerintem egy nagyon kedves segitőkész eladók vannak,az üzlet nagyon kellemes családias..és ami meglepő.nagyon tisztességes árakon kapható szinte minden.igy csak jó véleménnyel vagyok.és természetesen ezek után is ha tehetem ott vásárolok. ( Németh István) sóskút.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Németh István kicsi beszel magyar

Írjon véleményt a(z) Orczy Szerviz És Alkatrész Áruház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Péter Török
Javítás - szerviz

Üzenet küldése

061-210-9237

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. KORÁNYI SÁNDOR U. 30.
   1089  Budapest
   (1) 333 9575
  2. Luther Utca 1/B. Fszt. 3.
   1087  Budapest
   (28) 586 755
  3. Nagyfuvaros Utca 3/A.
   1084  Budapest
   (1) 477 4193
  4. Márton utca 42
   1091  Budapest
   (30) 165 8481
  5. Práter Utca 30-32
   1083  Budapest
   (1) 320 4715
  6. Bokréta u. 24.
   1094  Budapest
   06209231091
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete