OBI áruház Budapest

30 Vélemény
frissítve 2019. november 8. Yext

Nyitvatartási idők

csütörtökCs
8:00 – 20:00
péntekP
8:00 – 20:00
szombatSzo
8:00 – 20:00
vasárnapV
8:00 – 18:00
hétfőH
8:00 – 20:00
keddK
8:00 – 20:00
szerdaSze
8:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  54 min.
54 min

Gazdasági információk

Cégnév
OBI Hungary Retail Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-720494
Adószám
13136062-2-44
TEÁOR kód
4719 - Iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem

Leírás

Üdvözöljük a(z) OBI áruház Budapest piacán. Kiváló márkás barkács- és kézműves termékeket kínálunk Önnek kedvező áron. Az Ön OBI áruházában szakemberektől kap tanácsot - legyen szó fürdőszobáról, konyháról vagy éppen a kertről, állunk rendelkezésére.


Kategóriák
OBI, Lakásfelújítás-üzlet
OBI áruház Budapest a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Szabolcs Hamar

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az OBI áruházak árai indokolatlanul magasak kihasználva az adottságaikat. Mondhatnám rabló áruházlánc. Sajnos a kis barkácsboltok nincsenek nyitva hétvégén ezt az OBI gátlástalanul kihasználja. A csempéknél nincs árú forgás hónapokig sőt lehet , hogy éveken keresztül ugyan azok a burkoló lapok vannak. A festék osztályon a vízvezeték és szerelvényeknél egyáltalán nem szakemberek dolgoznak , hanem nők. Szinte csak az akciós termékeket szoktam nézni, mert a LUX saját márkás termékek gyenge minőségük ellenére nagyon drágák. Nem szeretem az OBI-t rabló banda.

obi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretem az OBI áruházakat. Voltam már a veszprémiben, a tatabányaiban, a kőbányaiban és a budaörsiben is. Tetszik, hogy a dolgozók szakképzettek, rendesek. Egyszer vettem egy digitális mérleget a tatabányai OBI-ban, ami nem működött. Visszavittem, és készpénzben visszaadták az árát, mivel nem tudták kicserélni, mert nagyon kelendő volt az a termék. Ilyet sajnos kevés üzletben csinálnak, ha ha gond van a termékkel, maximum azt tudják felajánlani, hogy kaphatok egy ajándékutalványt, aminek az árát levásárolhatom az ő üzletükben. Tehát nekem csak jó tapasztalataim vannak az OBI-val kapcsolatban, sőt, tavaly a tatabányai OBI-ban karácsony előtt minden vásárlónak mikulásvirágot ajándékoztak. Ez egy nagyon kedves gesztus volt az OBi-tól :)

obi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az Obi áruháznak csak a kertészeti részét szeretem. Mindig szép szobanövényeket tudok itt vásárolni. És a növények mellé megfelelő tápszereket is árulnak, emiatt nem kell külön boltba elmennem.

obi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Igaz nagy a távolság de gyakran megfordulunk az obi-ban.A férjem nagy barkácsoló és ott mindent megkap egy helyen.A szögtől a pozdoriáig.Igazi nagy barkácsáruház az igazi barkácsolóknak.Érdemes ennyit utaznunk érte.

obi barkácsáruház

, több mint 2 évvel ezelőtt

Gondolom naponta több százan vásárolnak az OBI-ban. Ha minden rosszul van kiírva, akkor a reklamációnál nagyobb sor állt volna, ha pedig csak egy idióta ... supershop kártya törzsvásárló pontgyűjtés kedvezmény vásárlás akció omv
obi barkácsáruház
## barkácsáruház építőanyagok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) OBI áruház Budapest részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található OBI kirendeltségek

 1. Soroksári út. 33.
  1095  Budapest
 2. Savoya Park, Hunyadi u. 23.
  1117  Budapest
 3. Szent Imre u. 1.
  1046  Budapest
 4. Fehérkő utca 2.
  2151  Fót
 5. Omszk park 2.
  2011  Budakalász