Obendorfer Non-Profit Utazások, Budapest

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.10.

Leírás

NON-PROFIT UTAK és SZÁLLÁSOK Ausztria - Olaszország és nyelvterületük.
Salzkammergut. Ausztria egyik legszebb vidéke az ország szívében Salzkammergut. Ez az áldott táj különösen télen bontakozik ki teljes pompájában. A hegyek és a tavak fehér álommá változnak. Salzkammergutban a családok élménye közös boldogság. Sí pályák, sífutó pályák, kiadós séták, az élő hagyomány feltöltik az embert friss életerővel.


Idegen nyelvű leírás
Salzkammergut. Austria is one of the most beautiful country in the heart of the Salzkammergut region. This is particularly blessed in the winter landscape unfolds to its full glory. The mountains and lakes, white bedding change. Salzkammergut common experience of the family happy. Ski trails, ski trails, a hearty walk, the living tradition of people filled the fresh vitality. Rome.
The old walls of Rome had seen many things over the millennia, and many of the water outlet Tevere (TV) also has the world come to the twin founders of Rome, Romulus and Remus. The city maintained its leading position in each historical era. The ancient capital of world power, cultural and religious center of the Middle Ages, and today one of Italy's main turistalátványosságaként is incorrect. Venice. There are things amikért express gratitude to the people indeed. Venice itself is one of these things on the one hand, on the other hand, the relatively small distance, crossing a few hours during which you can access this unique and beautiful city.
Bibione. Bibione is one of the most popular resorts in Northern Italy on the Adriatic coast. Several kilometers long stretch (more than 8 km) wide sandy coast of the real paradise for holidaymakers. The beach umbrellas, deckchairs, showers and dressing booths are waiting for the guests.
Kulcsszavak:
Utazási iroda, Nyaralás, Üdülés, Utaztatás, Tengerparti nyaralás, Utazás szervezés, Olaszországi nyaralás
Obendorfer Non-Profit Utazások a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Éva Pataki

, több mint 2 évvel ezelőtt

Obendorfer utazáson ne vegyen részt, busz, program, szállás nem felel meg a valóságnak, Rómától 70 km-re van a szállás, napi vonatozás. Az 5.napon Obendorfer Úr közölte, hogy elfogyott a pénz, mindenki vegye meg a jegyét, sőt, ha nem akarnak trombózist kapni fizessenek mg 20 EUR összeget, mert különben hétfő hajnalig tartó buszozás várható. Obendorfer Úr az utasokkal durván beszélt, a római szálláson megtiltotta a személyzetnek, hogy bármiben segítsenek, szörnyű út volt, elképzelni nem tudják a veszekedéseket és a cinikus viselkedését.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Részt vettem a 2015 május 9-17-i nagy olasz utazáson. Nem ismétlem az előttem író útitárs véleményét, azokkal egyetértek, de az alábbiakkal egészítem ki: Visszaérkezésünk után 3 hetet vártam, hogy a megígért elszámolást e-mailben elküldje Obendorfer Árpád. Mivel ezt nem teljesítette, ezért ezen a felületen kérdezem: az alábbi ígéretét miként teljesítette, illetve mikor juttatja vissza a jogtalanul beszedett összeget. "A programhoz szükséges belépők (Vatikán, Uffizi) - továbbá vonat, felvonó, hajó jegy Elba szigetére, helyi magyar idegenvezető a Vatikánban, háromnapra érvényes jegy a római városi közlekedési eszközökre, ismerkedési Pizza-est Caorléban, motorcsónak kirándulás a Garda-tavon stb. 145.- EURO/fő." Nézzük pontonként: Vatikáni belépő 16,-EUR, Uffizi elmaradt (illett volna tudni, hogy hétfőn zárva tart, vagy direkt szervezte Firenzét erre a napra?), a 20,-Euros Uffizi helyett Santa Croce templom belépő 4,-EUR, vonat- és felvonó jegy nem került felhasználásra, illetve a 3 napos római tartózkodás alatt 2 x vett kombinált (vonatra és helyi közlekedési eszközökre is érvényes jegyet) összesen 16,-EUR, a 3. napra az utasokkal fizettette meg ezt a díjat, kirándulás a Garda-tavon 5,-EUR, pizza-est költségét (csak saccolom, de bőven!) 20,-EUR, hajójegy Elba szigetére (szintén sacc, de bőven) 40,-EUR. Ez összesen 101,- Euro, a kérdés magától értetődik, amelyre választ várunk. A meghirdetett programot még indulás előtt átszervezte, melyről tájékoztatást többünknek nem küldött. Ott helyben kellett megváltoztatni az utolsó szálláshelyet, melyre 20,-Euro/fő-t kellett fizetni. Milyen alapon? Hiszen a befizetett összegből futotta volna erre is, a harmadik napi római jegyre is, és még maradt is volna a befizetett összegből, amely fedezte volna a firenzei behajtási költséget, + a római visszamondott 1 éjszakáért is zsebre tette az összeget. Még annyit, hogy az út maga csodálatos is lehetett volna, ha vezetőnk az utasokkal úgy viselkedik, ahogy az elvárható lett volna, nem pedig cserkésztábor-vezetőnek képzeli magát, akinek kérdéseket nem lehet feltenni, mindenkinek "kuss" legyen, és lehetőleg nyilvánosan megalázni mindenkit, visszaélve kiszolgáltatott helyzetünkkel. Pozitívum: a vatikáni (fizetett) idegenvezetőnő vérprofi volt!!!

Írjon véleményt a(z) Obendorfer Non-Profit Utazások részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Csorna Utca 13.
  1121  Budapest
  (1) 202 3631
 2. Thomán István Utca 12.
  1124  Budapest
  (1) 395 2618
 3. Felhő Utca 3/B.
  1125  Budapest
  (1) 275 5735
 4. Szendrő Utca 50.
  1126  Budapest
  (1) 275 4671
 5. Apor Vilmos Tér 11-12.
  1124  Budapest
  (1) 212 8778
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete