O. r. Kft., Budapest

frissítve 2019. február 5.

Leírás

Társaságunk 1992 óta foglalkozik nagykonyhai berendezések, rozsdamentes bútorok, konyhatechnológiai gépek gyártásával, valamint a készülékek szervizelésével és egyedi berendezések tervezésével.

Hazai és külföldi partnereink között szállodaláncok, éttermek, kórházak, közétkeztető egységek, kávézók, üzemi étkezdék, exkluzív bárok, panziók találhatók.

Óbudai telephelyünkön konyhatechnológusaink nyújtanak segítséget az igényeknek megfelelő berendezések, burkolatok, design-elemek és a legmagasabb elvárásokat is teljesítő készülékek kiválasztásához.

Módszerünk, hogy a beruházások, átalakítások helyszínének műszaki jellemzőit munkatársaink személyesen mérik fel, biztosítva a legyártott berendezések méreteinek pontosságát, személyesen meggyőződve és koordinálva a kivitelezési munkálatokat. Ügyfeleink számára tehát a tervezéstől egészen az átadásig biztosítjuk a szakmai hozzáértést és szerviz-szolgáltatásunk az átadás után is gondoskodik az eszközök biztonságos működéséről.


Cégleírás
Technológiánk, amely tartalmazza az acél- és faipar legújabb fejlesztéseit is, képessé tesz minket arra, hogy széria- vagy egyedi gyártásban megvalósítsuk partnereink elképzeléseit. A vendéglátó- és szállodaiparban egyre fokozódó verseny megköveteli, hogy olyan egységek épüljenek és üzemeljenek, amelyek képesek újabbat nyújtani a korábban megszokottnál és partnereink - vendégkörük megtartása mellett - olyan exkluzív szolgáltatásokat nyújthassanak akár a gasztronómia, a design vagy a bártechnológia területén, amelyek biztosítják fejlődésüket és beruházásaik gyors megtérülését.

Szerviz-hálózatunk, saját szakemberekkel, bármilyen meghibásodás esetén 48 órán belül megkezdi a meghibásodott készülék javítását az ország egész területén, illetve ezzel párhuzamosan folyamatosan végzik a szerződéses Ügyfeleink részérére biztosított időszaki karbantartásokat is.

Infrastruktúránknak köszönhetően az általunk gyártott és forgalmazott berendezések kiszállítása, beépítése és beüzemelése megoldhatóvá vált az ország egész területén, így garantálhatjuk, hogy a professzionális üzemünkből kikerülő termékeink vagy a szükségessé váló alkatrészek rendben és határidőben Ügyfeleink rendelkezésére állnak, biztosítva ezzel folyamatos működésüket.

Célkitűzésünk, hogy partnereink számára a kor műszaki követelményeinek megfelelő és az élesedő piaci helyzetben is a lehető leggyorsabb megtérülést biztosító kivitelezéssel álljunk valamennyi Ügyfelünk rendelkezésére. Ennek sikeres eléréséhez, a saját tervezésű és gyártású termékeink mellett, olasz, német és francia berendezésekkel is bővítettük kínálatunkat, hogy a hazai egyedi igények összekapcsolhatók legyenek a jellemzően standard műszaki tartalmat követelő főző- és hűtő készülékek nyújtotta szolgáltatásokkal.
Kulcsszavak:
Konyhafelszerelés, Nagykonyhai berendezések, Nagykonyhai gépek, GÉP, SZERELÉS, Felszerelés, Eszköz, Üzletberendezés, Rozsdamentes, Acélmegmunkálás, Konyhai, Hűtőtechnika, Vendéglátóipari Berendezések, Sütoipari gép, Hutéstechnikai berendezés, Vendéglátóipari berendezések forgalmazása, Hutéstechnológiai, Or KFT, Vendéglátóipari berendezések gyártása
Termékek
Vendéglátó-ipari gép, Elszívóernyő, Hűtőberendezés, Rozsdamentes konyhabútor, Rozsdamentes konyhai gép, berendezés, Vendéglátó-ipari berendezés, Rozsdamentes konyhai gépek, berendezések, Vendéglátóipari gépek, Nagykonyhai berendezés, Vendéglátó-ipari gépek, Főzőzsámoly, Sütő- és főzőberendezés
O. r. Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: O. r. Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szőlőkert U. 7
  1033  Budapest
  (1) 250 2030
 2. Kunigunda Útja 41
  1037  Budapest
  (1) 388 0244
 3. Szentendrei Út 40.
  1033  Budapest
  (1) 887 5211
 4. Orbán Balázs Út 10.
  1037  Budapest
  (1) 367 1304
 5. Bojtár utca 36.
  1037  Budapest
  0614390805
 6. Szentendrei Út 4
  1035  Budapest
  (1) 240 2087
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete