Nova-Invest Tanácsadó Zrt., Budapest

frissítve 2018. július 30.

Leírás

A Nova-Invest Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft


Cégleírás
A Nova-Invest Ingatlanfejlesztő- és Beruházó Kft. 1990 óta működik eredményesen. Mint Magyarország egyik jelentős ingatlanfejlesztője, országosan is meghatározó szerepet tölt be Budapesten, a Balaton kiemelt területén, Sopronban és Békéscsabán. Az emelt színvonalú, az országban sok helyen épülő társasház építések mellett meghatározó nagyságrendű, saját tervezésű-, beruházású-, és üzemeltetésű nagy projektek fejlesztésében is jelentős szerepet tölt be. Cégünk, a Nova-Invest Kft. a balatonparti és nyugat-magyarországi ingatlanpiac egyik jelentős befektetője és fejlesztője. A Kft.
befektetései között kiemelt szerepet tölt be a lakó-, valamint üdülőingatlanok fejlesztése, építése és üzemeltetése. ?A tanácsadó egyszerre konzultáns, aki átbeszéli a problémát a megbízóval, szakértő, aki a megbízó vállalatnál a hiányzó ismeretek fehér foltjait tünteti el sajátos szaktudásával, és bölcs, tapasztalt barát, aki már kész megoldásokat tud azokra a nehézségekre, melyekkel megbízója küzd. Vannak helyzetek, amikor egyenest nélkülözhetetlen a külső szem, a madártávlatból való megítélés: például egy bajba jutott vállalat átvilágításakor. Azoknak, akik a cégen belül felelősek a bajokért, többnyire nem áll érdekükben az őszinte helyzetértékelés, a problémákkal való szembenézés. A tanácsadó igénybevételének nagy előnye, hogy alkalmazása mindig rugalmasan illeszkedik a felvetődő problémákhoz, és a külső szakember nem duzzasztja fölöslegesen a létszámot.? Cégünk fő tevékenységei az alábbiak: Banki, pénzügyi stratégia tanácsadás. Követeléskezelés, behajtás.
Kérés esetén cégünk elvállalja a megbízó teljes követelésállományának menedzselését. Így a megbízó a szakmai tevékenységére tud koncentrálni. Követelések fejében megkapott eszközök internetes árverezése. Adósminősítések, tanácsadás az egyes vevőknek adható halasztott fizetések nagyságára. Nem fizetés esetén a követelések behajtása. Vevői kockázatok lefedése hitelbiztosítással.
Kulcsszavak:
Építőipar, Építőipari generálkivitelezés, Építőipari kivitelezés, Beruházás, HÁZ, Ingatlan, Lakás, Fejlesztés, Telek, Építoipari tervezés és szervezés, Építoipari fovállalkozás, Invest, Novainvest
Nova-Invest Tanácsadó Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nova-Invest Tanácsadó Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Deák Ferenc U. 10.
  1052  Budapest
  (1) 318 3404
 2. BÉCSI U. 1.
  1052  Budapest
  (1) 318 59 88
 3. Bécsi U. 1., I. Emelet
  1052  Budapest
  (1) 318 5988
 4. Kristóf Tér 6.
  1052  Budapest
  (1) 309 4720
 5. Türr István U. 9.
  1052  Budapest
  (1) 318 6900
 6. Váci utca 10.
  1051  Budapest
  0620-551-4311
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete