Nov-Inno Kft., Budapest

Nov-Inno Kft.
KÉSMÁRK UTCA 14./B
1158 Budapest
Telefon:
(1) 414 0848
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Egyik fő célja a biofeedbacknek az, hogy a mindennapi elkerülhetetlen stresszt minél jobban el tudjuk viselni, kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek legyünk. A rendszeres relaxáció nagyon fontos ebben a rohanó világban. A szorongás, depresszió, álmatlanság, magas vérnyomás, gyomorfekély mind-mind a folyamatos feszültség eredménye.


Cégleírás
biofeedback (ejtsd: biofídbek), lefordítva biológiai visszacsatolás, egy visszajelzés arról, hogy testünk hogy működik. A jógik, a szerzetesek, a keleti emberek csupán testük figyelésével módosították szívverésüket, testhőmérsékletüket, légzésüket, fájdalomtűrő képességüket, hogy azok minél tökéletesebben működjenek. Ez a nyugati ember számára már-már már szinte hihetetlen.
De azért mi is próbálkozunk testünk tökéletesítésével. Figyeljük mozdulatainkat, megpróbálunk erősebbek, ügyesebbek, türelmesebbek lenni.
Tág értelemben véve az is biofeedback, amikor a táncos mozdulatait csiszolgatja a tükörben nézve. A gyakorlatban azonban már nagyon sok műszert találtak ki a célból, hogy a visszajelzés minél pontosabb legyen.
Kulcsszavak:
Hiperaktivitás kezelés, Relaxáció, Neurofeedback, Egészséges életmód, Készülék, Orvosi berendezés, Biofeedback, Depresszió kezelés, Agyhullám kezelés, Bőrellenállás mérés, Hőmérséklet biofeedback, Idegrendszer-biofeddback, Izomzat biofeedback, Relaxációt elősegítő termék, Szívverés biofeedback, Egészségügyi berendezések
Szolgáltatási helyek
Budapest
Nov-Inno Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nov-Inno Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. KÉSMÁRK U. 14/B
  1158  Budapest
 2. Egressy út 131
  1141  Budapest
 3. GAZDÁLKODÓ U. 3.
  1154  Budapest
 4. Kerékgyártó U. 53/A
  1147  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete