Neosys Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A Neosys a vezetői coaching területén a magyarországi felsővezető-fejlesztési piac úttörője és meghatározó szereplője: több mint 80, féléves felsővezetői coaching folyamat tapasztalatával rendelkezünk.


Cégleírás
Neosys Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft. 1994 óta fejlesztő partnere azoknak a magyarországi vállalatoknak, melyek hatékonyságuk növelése, és a szervezeti szintű professzionális fejlődés iránt elkötelezettek. Cégünk a folyamat-tanácsadáson alapuló szervezetfejlesztési megközelítést képviseli és valósítja meg munkái során. A Neosys a vezetői coaching területén a magyarországi felsővezető-fejlesztési piac úttörője és meghatározó szereplője: több mint 80, féléves felsővezetői coaching folyamat tapasztalatával rendelkezünk.
Filozófiánk középpontjában az emberi minőség újrafelfedezése áll. Nézőpontunk szerint az emberi tudat által létrehozott szervezet fejlesztése kizárólag az emberi tudat és a szervezet szoros kapcsolatának felismerésén és alakításán alapulhat. Tapasztalataink szerint az egész szervezetre jellemző problémák és konfliktusok hátterében sokszor nem a szakmai felkészültség hiányossága, hanem információs, kommunikációs, szervezeti, személyközi vagy személyes szintű nehézségek nem megfelelő kezelése áll.
A NEOSYS a tanácsadói folyamatban integrálhatóvá teszi a szakmai és a személyes kompetenciákat tiszta és egyértelmű helyzeteket hoz létre a fejlesztői folyamatban és a döntés-előkészítésben. Munkánkat a problémák teljesebb és globálisabb feldolgozása, a rendszerszemléletű működés jellemzi, amivel a szervezet tanulóképességét és működésének hatékonyságát erősítjük.
Idegen nyelvű leírás
Neosys interprets coaching as a consulting process which is methodologically special and is related to an intensive learning situation in which blocked internal energies are released, decision-making situations are viewed in a new light, professional blockages become opportunities, or the processes that had brought them about become accessible. Coaching is the focal point of creative solutions based on the recognition of the personal relevance of business / professional challenges and on rational or emotional change in the person. In coaching, the emphasis is always on experiential learning, where the application of theory in practice and the understanding and experiencing of the difficulty of this process is the most important. Professional personality and the organizational system of relationships are the foci of the developmental process. We support the development of the participants' professional competence and clear responsibility-taking by working on concrete problems and consulting.
Kulcsszavak:
Csapatépítés, Csoportos coaching, Tanácsadás, Fejlesztés, Coaching, HR tanácsadás, Executive coaching, Team coaching, Vezetofejlesztés, Döntésközpontú coaching, Egyéni coaching, Készségfejleszto tréningek
Neosys Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Neosys Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Bimbó Út 5
  1022  Budapest
  (20) 770 4697
 2. KELETI KÁROLY UTCA 8. FSZ. 5.
  1024  Budapest
  30 381 0050
 3. Zivatar Utca 14.
  1024  Budapest
  (30) 201 1689
 4. Margit Krt. 43-45.
  1024  Budapest
  (1) 326 8793
 5. Margit Krt. 50-52.
  1027  Budapest
  (1) 214 5917
 6. Margit Krt. 35-37 I/6.
  1027  Budapest
  (1) 202 3991
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete