Neo fm Rádió, Budapest

32 Vélemény
Neo fm Rádió
Lajos Utca 74-76.
1036 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
(1) 555 1000
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kulcsszavak:
Rádió
Neo fm Rádió a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Mónika Kovács
Reklamálás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kovács Mónika vagyok.2012 04.05-én délután játszottam Csizivel délután az életmód magazinban,és ott nyertem egy negyedéves Fitnesz,és Diéta előfizetést,amit még a mai napig sem kaptam meg.Már többször is próbálkoztam utána járni,hogy mikor kapom meg,vagy egyáltalán még meg kapom-e,de még semmi sem történt,pedig már ígéretet kaptam hogy utána járnak,de azóta sem történt semmi.Ha az újság előfizetés már nem aktuális,nem lehetne esetleg akkor hogy egy neos ajándékot kapnék helyette.Az elérhetőségemet is többször meg adta de íme még egyszer 30/340-00-40.Előre is köszönöm a közben járást.Tisztelettel Kovács Mónika.

Családi magazin

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sziasztok! Nagyon szeretem az értelmes műsorokat! Szombatról-szombatra figyelem Balázsi Panna Családi magazin műsorát. Mindig lehet valami érdekes- figyelemfelkeltő, hasznos tanácsot hallani belőle, amiből tanulni lehet. Most a "Paleolit táplálkozásról" esett szó. Nagyon meglepett ennek a jelentősége, szeretném, és megköszönném, ha megírnátok a címemre, ki volt a Dr. aki beszélt a szóban forgó, javasolt táplálkozási formáról. Nagyon fontosnak találom. Köszönöm szépen. További jó műsorokat kívánok.Hiszem, hogy a rádiótok fontos az életünkben színesebbé teszi a szürkének tűnő hétköznapokat. Veletek kerek- egészek a napok. Köszönöm. Üdvözlettel Bak Zoltán Pilisvörösvárról.
#Családi Magazin#Kívánságműsor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

hallgatottság, és a NeoFM szereti az igazságot

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ami engem illet, anno csalódtam Boros és Bocskorban és többekben is, mert elhagyták a Sláger rádiót, és ezt a mai napig nem tudom nekik megbocsájtani. Ezért már nem zavar, ha nem hallgatom a bumerángot. Szóval a NeoFM szereti az igazságot? Akkor miért nem teszi közzé a részleteket, hogyan túrta ki a Sláger rádiót? Miért tabu a Sláger?

csalódás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyot csalódtam a NEO-ban.kb 6 hete játszottam egy hétvégi játékban,és nyertem egy cd-csomagot,amit azóta is várok,bár úgy tűnik,hiába.De sebaj,azért vannak a készüléken gombok,hogy máshová tekerjen az ember jánya.
## játék meg nem kapott csomag
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

internet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Miért nem lehet az interneten is hallgatni? A slágerrádiót lehetett!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Neo fm Rádió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kecske U. 25
  1034  Budapest
 2. Lajos Utca 117
  1036  Budapest
 3. Pacsirtamezo Utca 41-43
  1036  Budapest
 4. Árpád Fejedelem Útja 44
  1023  Budapest
 5. Perc Utca 6.
  1036  Budapest
 6. Ürömi U. 25-29.
  1023  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete