Neckermann Utazási Iroda Bartók, Budapest

frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
Nyitva.
Zárásig  3 h 35 min.
3 h 35 min

Leírás

Alakulásakor tudatában volt annak, hogy olyan idegenforgalmi piacra érkezik, ahol kemény versenyben kell bizonyítania. Ezen körülmények között is a Neckermann egyre jobb eredményeket ér el, évről-évre jelentősen nő az utasai száma, mindez a megbízhatóságot, a szolgáltatások minőségét és a korrekt árakat dicséri. Fő tevékenysége a kiutaztatás, mely mellett a belföldi utazásszervezés és a konferenciaszervezésre is épít. A Neckermann Magyarország hivatalosan bejegyzett utazásszervezőként működik, mely azt jelenti, hogy a Neckermann országosan egyrészt partnerirodákon (közel 400 iroda és ügynökség), másrészt saját utazási irodai hálózatán (24 iroda) keresztül értékesíti útjait. A cég az ország egyik legnagyobb, hálózattal rendelkező idegenforgalmi vállalata, hiszen 1994 óta folyamatosan bővíti irodái létszámát.


Cégleírás
A Neckermann és a Thomas Cook közös története 2001 júniusában kezdődött, amikor a Neckermann cégcsoport, mely akkor már több nemzetközi hírű utazásszervező céget magában foglalt, egyesült a brit Thomas Cook konszernnel. Ezáltal a második legnagyobb utaztató cég lett Európában, és a harmadik a világon. A cég nagyságát a következő cégadatok szemléltetik a legjobban: 8 milliárd éves bevétel, több mint 18 millió utas évente, 30 utazásszervezői márka, 3 000 utazási iroda, 97 repülőgépből álló légi flotta, 32 000 alkalmazott.
Németország, Nagy Britannia, Írország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Ausztria, Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Egyiptom, India és Kanada rendelkezik a képviseletével. A cég összbevételének körülbelül a fele származik az angol és az európai turisztikai piacról.
Annak érdekében, hogy utasai igényeit Európa szerte a piac minden terén teljes mértékben kielégíthesse, magában foglalja az utazással kapcsolatos szolgáltatásokat, a légitársaságoktól kezdve a szállodákon, utazásszervezőkön át egészen a ki- és beutaztatásig.
Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazásszervezés, Repülőjegy, Városnézés, Szafari túrák, Autóbérlés, Last minute
Termékek
Egyéni utak, Lastminute, Külföldi utazás, Belföldi utak, Városnézések, Szafaritúrák, Csoportos utak, Körutazás, Egzotikus utak, Síutak, Hajóutak
Márkanevek
Neckermann
További szolgáltatások
Utazási utalvány, Nászutas kedvezmény, Legjobb ár garancia
Fizetési lehetőségek
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Neckermann Utazási Iroda Bartók a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Neckermann Utazási Iroda Bartók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Neckermann kirendeltségek

 1. DAYKA GÁBOR U. 5.
  1118  Budapest
 2. SZT. ISTVÁN KRT. 29.
  1055  Budapest
 3. Kerepesi Út 9.
  1087  Budapest
 4. Lövőház U. 2-6
  1024  Budapest
 5. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
Az összes Neckermann kirendeltsége Budapest településen