Navigátor Kft., Budapest

Navigátor Kft.
Bécsi Út 3
1023 Budapest - II. Kerület
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

A Navigátor Kft 1989-ben alakult, elsődlegesen multinacionális és magyar nagyvállalatok termelési folyamataira készítünk szoftver megoldásokat. A töretlen fejlődésünk kulcsa a minőségi, stratégiai szoftvertervezés volt. Célunk mindig az volt, hogy olyan szoftvermegoldásokat nyújtsunk partnereinknek, amelyekkel közvetlen pénzügyi haszonhoz segítjük őket. Meggyőződésünk, hogy ehhez nemcsak a piac, és a piaci viszonyok tökéletes ismerete szükséges, hanem az ügyfelekkel történő szoros együttműködés is a siker elengedhetetlen feltétele. Ügyfélorientált gondolkodásmódunk eredménye, hogy minden partnerünk, kivétel nélkül, hosszú távú megoldásszállítóként tekint a Navigátorra. Akad olyan partner, aki már több mint tíz éve tisztel meg minket bizalmával és hűségével.
Termékeinket mindig az elvárt felhasználói vevői igényeknek megfelelően terveztük úgy, hogy az, ténylegesen is megfeleljen a funkcionalitás és hasznosság alapelveinek. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk fejlesztett szoftverek közvetlen hozzáadott értéket képviseljenek egy vállalat működésében, ne csak egy szükséges beruházásnak tekintsék azt. Egy szoftver elkészítése azonban nem ér véget az átadással. Mi úgy véljük, hogy a termékek megvásárlása után nyújtott biztos háttértámogatás legalább olyan fontos, mivel így biztosíthatjuk ügyfeleinknek a zavartalan, fennakadás nélküli munkamenetet és a stratégiai tervezés nyugalmát. Hiszünk abban, hogy sikereinknek forrása az a tény volt, hogy szoftvereink fejlesztésénél kizárólag valós felhasználói igények kielégítésével foglalkoztunk.
Ennek eredményeképpen a szoftvereink tudáskészségének 90 % a gyakorlatban is használatban van. Ezt úgy értük el, hogy szakembereink a tervezés minden fázisában a felhasználókkal együtt elemezték az elképzelések és a kialakított megoldások használhatóságát. Bízzon tapasztalatukban, melyet eddigi eredményeink, ügyfeleink is igazolnak.


Kulcsszavak:
Számítástechnika, Computer, Hardware, Rendszerintegráció, System, Services, Commerce, Information, Collection, Planning, Processing, Automatic, Enterprise, Production, Cutter, Plant, Tracking, Navigator, Base, Order, Load, Entry, Chain, Adótanácsadás, Szoftverfejlesztés, Monitor, Software, Programming, Control, Quality, Data, Sales, For, Paper, Stock, Supply, Unit, Managing, Assurance, Szoftver, Cutting, Fine, Machine, Oktatás, Adótanácsadó, Management, Baromfiipar, Consulting, And, Láb, Board, Systems, Rolók, Goods, Trim, Pulp, Rolls, Loss, Simulation, Corrugated, Finished, Inventory, Optimisation, Corrugator, Fully, Invoicing, NBS, NWP, Papernavigator, Rough, Scheduling, Wp2000
Navigátor Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Navigátor Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot