Nardai Zsolt Szobafestő (+36)70-418-5723 Szobafestés, Mázolás Kis Munkákra, Budapest

1 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva

Leírás

Önt is bosszantja, hogy a legtöbb szobafestő csak lerázza, mert nem egy villát szeretne kifestetni, hanem csak egy beázást eltüntetni?

Önt is rázta már le szobafestő, vagy bármilyen szakember csupán azért, mert nem egy nagyobb megbízásra szeretett volna őt felkérni?

Fárasztó már, hogy a kis munkákra nem vállalkozik egyetlen szobafestő sem?

Pontosan értjük, hogy ami kis munkának tűnik egy szobafestő számára, az attól még igen is komoly gondot jelent Önnek. Éppen ezért mi készséggel állunk rendelkezésére kis munkákkal kapcsolatban.

Sőt, nálunk az ilyen jellegű szobafestő munkák kimondottan előnyt élveznek!
Széles mosollyal bólintunk rá, olyan felkérésekre, mint:
1994-től folyamatosan végzünk szobafestés, mázoló, tapétázó kis- és nagy munkálatokat egyaránt, legyen az tisztasági festés vagy teljes felújítás.


Cégleírás
Mindannyiunkkal megtörténik, többnyire tavasszal és nyáron, hogy szeretnénk felfrissíteni környezetünket, házunkat, lakásunkat. Ilyenkor a legegyszerűbb dolog, ha átrendezzük a bútorokat, áthúzzuk a megkopott bútorszövetet.

Vannak olyan családok, ahol a falakat festetik át, vagy megváltoztatják egyes szobáik tapétáját; lecserélik, mert a gyerekek kis korukban összefirkálták, vagy egyszerűen csak megunták.

Hogyan is szoktunk hozzákezdeni a festetéshez, ajtók, ablakok mázoltatásához?

Érdeklődünk barátainknál, ismerőseinknél, hogy ismernek-e gyorsan és szépen dolgozó festő szakembert, akit munkája alapján szívesen ajánlanak nekünk is. Lehet, hogy újsághirdetéseket nézegetünk, szétnézünk lakókörnyezetünkben. Bárhogy is választunk szakembert, fontos dolog, hogy felkészüljünk rá, legyenek elképzeléseink, terveink, no meg pénzünk a kivitelezésre.

Mit csinál a festő-mázoló és tapétázó?

Az autó tetején létra, a csomagtartóban vödrök, ecsetek, kefék, lakkok, festékek, hígítószerek, valamint tapétatekercsek, ragasztók, ollók és egy nagy szétnyitható asztal. Mindenki sejti, hogy egy szobafestő indul munkába. Guruló műhelyével a festő, minden nap úton van. Munkahelye állandóan változik. Reggelenként megpakolja hát az autóját, és utazik a "festés" helyére.
Kulcsszavak:
Mázolás, Tapétázás, Szobafestés, Gipszkarton szerelés, Lambériázás, Ablakcsere utáni javítás, Kültéri falfestés, Penész eltávolítása, Ajtócsere utáni javítás, Beázás eltávolítása, Díszítőelemek felrakása, Gipszkarton pótlása, Gipszkartonjavítás
Szolgáltatási helyek
Budapest. pest megye
Irodánkban beszélt nyelvek
Németország
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Üdülési csekk
  Üdülési csekk
 • Étkezési jegy
  Étkezési jegy
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Nardai Zsolt Szobafestő (+36)70-418-5723 Szobafestés, Mázolás Kis Munkákra a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Üdv Ezt a "mestert" NEM ajánlom senkinek. 170 m2 glett + festés munkára lett felfogadva - 170,000.-ért. Az első nap 3 órát dolgoztak, épp annyit, hogy összekoszoljanak mindent. Másnap hoztak egy 3. embert aki dolgozott, míg a másik 2 inkább dohányzott. Harmadnap nagyjából hasonló a második naphoz, azzal a különbséggel, hogy este átadták a munkát. Nem vettem át, így a 4 nap mind a 3 ember nekiállt dolgozni és estig megcsinálták a munkát. Értsd úgy, hogy az előző 3 nap semmittevése és elszarása után megpróbáltak dolgozni. Este átvettem, de csak azért, hogy ne lássam többet őket. Másnapra feljött a nap és a fényben kiderült, hogy van mit csinálni. HIBÁK : - a padlót és az ablakot, keretet, bútort LE KELL TAKARNI. Mindenen áll a festék - 1 réteg még Hérával sem elég, a terület felét újra kell festeni - Ha nem tud valaki csiszolni, akkor NE CSINÁLJA. a megcsúszott csiszoló mély barázdákat hagy a falban - Élek és sarkok vannak. Ezeknek éleknek és sarkoknak kell lenniük. DE a Legrosszabb : valamelyik a 3-ból szó nélkül LOP. Úgy kivették a nadrágomból a pénzt ahogy csak kell. (másik helységben volt, ahol semmi keresnivalójuk sem volt) Ha gondot és bajt akarsz magadnak, akkor tőlük megkapod. Kis Viktor

Írjon véleményt a(z) Nardai Zsolt Szobafestő (+36)70-418-5723 Szobafestés, Mázolás Kis Munkákra részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Nardai Zsolt
Javítás - szerviz

Üzenet küldése

06704185723

06704185723

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  festés
  KIS MUNKÁKRA SPECIALIZÁLVA A garancia érvényes minden olyan kivitelezési fázisra, amelynél nyilvánvaló és bizonyítható, hogy a kivitelezés során szakszerűtlenül jártunk el.
  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Páskomliget U. 61.
   1156  Budapest
   (20) 970 8408
  2. Klapka György U. 4.
   1154  Budapest
   (1) 306 1600
  3. Bánkút Utca 108
   1154  Budapest
   (1) 419 7602
  4. Páskomliget U. 39.
   1156  Budapest
   (1) 417 1137
  5. SZENTMIHÁLYI ÚT 17.
   1152  Budapest
   1/220-5363
  6. Arany J. U. 31/B.
   1153  Budapest
   (1) 306 3704
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete