NAGYBANI PIAC ZRT., Budapest

Cégnév:
NAGYBANI PIAC ZRT.
Cím:
Nagykőrösi út 353.
Irányítószám/Település:
1239 Budapest - XXIII. KER.
Telefon:
(1) 814 5300
Fax:
(1) 285 5333
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Magyarország legnagyobb friss zöldség és gyümölcs nagybani piaca

Képek hozzáadása

Cégleírás
Termelői igazolvánnyal helybiztosítás igényelhető 1 naptári hónapra vagy 1 negyedévre a tárgyhó vagy tárgynegyedév első munkanapján. A részletekről érdeklődni lehet a társaság Helységgazdálkodási Igazgatóságán (tel: 421-3611). A helybiztosítással rendelkezők az általuk választott szektorban és értékesítő helyen árulhatnak. A helybiztosítást igazoló névre szóló kártyát a szektorhelyét igazoló kártyával együtt a pénztárnál fel kell mutatni, csak így lehet a piacra nyitás előtt belépni.
Zöldség-gyümölcs nagykereskedelmi tevékenységet bejegyzett vállalkozók vásárlói kártyát válthatnak. Ennek további feltételeiről érdeklődni lehet a társaság Helységgazdálkodási Igazgatóságán (tel: 421-3611). Társaságunk hetente 2 alkalommal ármegfigyelést végez a piacon kínált termékek körében.
A kínálati árakról készített összesítést a megfigyelés napján (hétfőn és csütörtökön délelőtt) faxon továbbítják az árinformációt előfizetők részére.

Kulcsszavak:

Piac, Vásárcsarnok, Élelmiszer, Zöldség, Gyümölcs

A NAGYBANI PIAC ZRT. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Farkas Krisztina
5 Csillagok

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én vásárlóként nap mint nap megfordulok a nagybanin. Eddig egy, de most már két nagy csarnok ad helyet az import áruknak és a szabad ég alatt többnyire a termelők árulják portékáikat. Általában náluk vásárolok csak így télen az a baj, hogy hajnalban vigyázni kell, mert könnyen fagyos árut vehetünk vagy ha esik az eső bőrig ázunk. Jó lenne ha a közeljövőben erre találnának valami megoldást, hogy reggelre se az áru se az árus ne legyen jégcsap vagy egy merő víz. Egyébként a választék és az árak nagyon jók.

solad
5 Csillagok

nagybani

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A nagybani egy életérzés legyen az ember akár kereskedő, akár termelő - más és más arcát mutatja a piac nyáron és télen, hajnalban és reggel. Magánemberként is megéri kimenni, nagyon sokféle magyar és import zöldséget, gyümölcsöt lehet vásárolni termelői vagy a piacinál, boltinál kedvezőbb áron. Télen karácsonyfavásár vonzza oda a vásárlókat. A területen több kis büfé, és illemhely szolgálja a vevőket-árusokat.
Címkék: ## zöldség# gyümölcs# piac
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) NAGYBANI PIAC ZRT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Deák Tér 1.
  1212  Budapest
 2. Orczy út 25.
  1089  Budapest
 3. Dózsa Gyögy út 1.
  1146  Budapest
 4. Zsálya Utca 28.
  1141  Budapest
 5. Vámház Körút 1-3.
  1093  Budapest
 6. Rákóczi út 27/A Iii/1.
  1088  Budapest