NAGYBANI PIAC ZRT., Budapest

2 Vélemények
NAGYBANI PIAC ZRT.
Nagykőrösi út 353.
1239 Budapest - XXIII. Kerület, Soroksár
(1) 814 5300
(1) 285 5333
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Magyarország legnagyobb friss zöldség és gyümölcs nagybani piaca


Cégleírás
Termelői igazolvánnyal helybiztosítás igényelhető 1 naptári hónapra vagy 1 negyedévre a tárgyhó vagy tárgynegyedév első munkanapján. A részletekről érdeklődni lehet a társaság Helységgazdálkodási Igazgatóságán (tel: 421-3611). A helybiztosítással rendelkezők az általuk választott szektorban és értékesítő helyen árulhatnak. A helybiztosítást igazoló névre szóló kártyát a szektorhelyét igazoló kártyával együtt a pénztárnál fel kell mutatni, csak így lehet a piacra nyitás előtt belépni.
Zöldség-gyümölcs nagykereskedelmi tevékenységet bejegyzett vállalkozók vásárlói kártyát válthatnak. Ennek további feltételeiről érdeklődni lehet a társaság Helységgazdálkodási Igazgatóságán (tel: 421-3611). Társaságunk hetente 2 alkalommal ármegfigyelést végez a piacon kínált termékek körében.
A kínálati árakról készített összesítést a megfigyelés napján (hétfőn és csütörtökön délelőtt) faxon továbbítják az árinformációt előfizetők részére.
Kulcsszavak:
Piac, Vásárcsarnok, Élelmiszer, Gyümölcs, Zöldség
NAGYBANI PIAC ZRT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Farkas Krisztina

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én vásárlóként nap mint nap megfordulok a nagybanin. Eddig egy, de most már két nagy csarnok ad helyet az import áruknak és a szabad ég alatt többnyire a termelők árulják portékáikat. Általában náluk vásárolok csak így télen az a baj, hogy hajnalban vigyázni kell, mert könnyen fagyos árut vehetünk vagy ha esik az eső bőrig ázunk. Jó lenne ha a közeljövőben erre találnának valami megoldást, hogy reggelre se az áru se az árus ne legyen jégcsap vagy egy merő víz. Egyébként a választék és az árak nagyon jók.

solad

nagybani

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A nagybani egy életérzés legyen az ember akár kereskedő, akár termelő - más és más arcát mutatja a piac nyáron és télen, hajnalban és reggel. Magánemberként is megéri kimenni, nagyon sokféle magyar és import zöldséget, gyümölcsöt lehet vásárolni termelői vagy a piacinál, boltinál kedvezőbb áron. Télen karácsonyfavásár vonzza oda a vásárlókat. A területen több kis büfé, és illemhely szolgálja a vevőket-árusokat.
## zöldség# gyümölcs# piac
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) NAGYBANI PIAC ZRT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Deák Tér 1.
  1212  Budapest
 2. Dózsa Gyögy út 1.
  1146  Budapest
 3. Vámház Körút 1-3.
  1093  Budapest
 4. Rákóczi út 27/A Iii/1.
  1088  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete