NAGYBANI PIAC ZRT., Budapest

2 Vélemények
NAGYBANI PIAC ZRT.
Nagykőrösi út 353.
1239 Budapest - XXIII. Kerület, Soroksár
(1) 814 5300
(1) 285 5333
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Magyarország legnagyobb friss zöldség és gyümölcs nagybani piaca


Cégleírás
Termelői igazolvánnyal helybiztosítás igényelhető 1 naptári hónapra vagy 1 negyedévre a tárgyhó vagy tárgynegyedév első munkanapján. A részletekről érdeklődni lehet a társaság Helységgazdálkodási Igazgatóságán (tel: 421-3611). A helybiztosítással rendelkezők az általuk választott szektorban és értékesítő helyen árulhatnak. A helybiztosítást igazoló névre szóló kártyát a szektorhelyét igazoló kártyával együtt a pénztárnál fel kell mutatni, csak így lehet a piacra nyitás előtt belépni.
Zöldség-gyümölcs nagykereskedelmi tevékenységet bejegyzett vállalkozók vásárlói kártyát válthatnak. Ennek további feltételeiről érdeklődni lehet a társaság Helységgazdálkodási Igazgatóságán (tel: 421-3611). Társaságunk hetente 2 alkalommal ármegfigyelést végez a piacon kínált termékek körében.
A kínálati árakról készített összesítést a megfigyelés napján (hétfőn és csütörtökön délelőtt) faxon továbbítják az árinformációt előfizetők részére.
Kulcsszavak:
Piac, Vásárcsarnok, Élelmiszer, Gyümölcs, Zöldség
NAGYBANI PIAC ZRT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Farkas Krisztina

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én vásárlóként nap mint nap megfordulok a nagybanin. Eddig egy, de most már két nagy csarnok ad helyet az import áruknak és a szabad ég alatt többnyire a termelők árulják portékáikat. Általában náluk vásárolok csak így télen az a baj, hogy hajnalban vigyázni kell, mert könnyen fagyos árut vehetünk vagy ha esik az eső bőrig ázunk. Jó lenne ha a közeljövőben erre találnának valami megoldást, hogy reggelre se az áru se az árus ne legyen jégcsap vagy egy merő víz. Egyébként a választék és az árak nagyon jók.

solad

nagybani

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A nagybani egy életérzés legyen az ember akár kereskedő, akár termelő - más és más arcát mutatja a piac nyáron és télen, hajnalban és reggel. Magánemberként is megéri kimenni, nagyon sokféle magyar és import zöldséget, gyümölcsöt lehet vásárolni termelői vagy a piacinál, boltinál kedvezőbb áron. Télen karácsonyfavásár vonzza oda a vásárlókat. A területen több kis büfé, és illemhely szolgálja a vevőket-árusokat.
## zöldség# gyümölcs# piac
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) NAGYBANI PIAC ZRT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Deák Tér 1.
  1212  Budapest
 2. Dózsa Gyögy út 1.
  1146  Budapest
 3. Vámház Körút 1-3.
  1093  Budapest
 4. Rákóczi út 27/A Iii/1.
  1088  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete